skip to Main Content

Deze training is gebaseerd op NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) een methode waarmee je inzicht krijgt hoe jij de werkelijkheid waarneemt en hoe je daar betekenis aan geeft. Vervolgens geven we je mogelijkheden om op een andere wijze te leren waarnemen, de betekenis van wat je waarneemt te beïnvloeden en patronen te veranderen. NLP is dus een methode die leidt tot inzicht en verandering met meer persoonlijke effectiviteit, flexibele communicatie en veranderingen in denken en doen.

Wij hebben de kunst van het leven de afgelopen jaren geleerd bij Vidarte in Den Bosch en geven deze kennis aangevuld met onze eigen ervaringen nu door. Kortom wij leren jou de kunst van het leven…..uitdagend, spannend maar vooral een intensief progamma om een grote stap naar geluk te zetten.

Jij leert jouw dromen om te zetten in doelen met concrete stappen en deze ook echt te realiseren. In 5 avonden, wekelijkse opdrachten, en individuele persoonlijke coaching gaan we samen op reis naar jouw bestemming.

Hieronder het progamma.

De reisplanner:

Stap 1:  We starten met een paar bijzondere vormen van kennis maken met elkaar, echt in verbinding komen. Daarna gaan we al werken aan de eerste stappen in het concretiseren van onze persoonlijke doelen.

Stap 2: Staat in het teken van de werking van ons brein, het verhelderen van het doel en het creëren van een support systeem om je heen. Daarnaast het coachen van jezelf en anderen in dit proces.

Stap 3: Individuele coaching op je persoonlijke vragen

Stap 4: In de deze fase gaan we leren omdenken, het overwinnen van hindernissen en gebruiken van hulpbronnen. Het verdiepen van onze coach vaardigheden en het ankeren (vastleggen) van ons kwaliteiten in ons systeem.

Stap 5: Doorbreken oude patronen en het creëren van een helder en concreet stappenplan in het bereiken van je doelen

Stap 6: Individuele coaching op je persoonlijke vragen

Stap 7 : Alles wat nodig is om succesvol te worden en te blijven

Deze training zullen wij (Ben en Wilma) afwisselend verzorgen waarbij je veel individuele aandacht krijgt. Ook is er tussen de dagen door dus huiswerk, geen theorie maar ervaringsopdrachten die jouw leerproces ondersteunen.

Maar dat is nog niet alles want tijdens de cursus periode heb nog een aantal voordelen. Je mag gratis deelnemen (als representant) aan de familieopstellingen  en je ontvangt 10% korting op alle andere behandelingen of consulten.

De data van de 5 avonden  van 19.00 tot 22.30 uur . Zodra we starten leggen we deze vast

Voor wie?

Iedereen die steeds tegen dezelfde problemen aanloopt op het werk of privé en die patronen wil doorbreken. Mensen die meer uit het leven willen halen, willen groeien en genieten.

Aanvang: Zodra de groep groot genoeg is starten we in 2021
Data: Zie hierboven
Investering: Totaal 3 maanden  € 135 euro per maand of € 350,- bij vooruitbetaling in een keer.

Aanmelden voor deze training

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top