skip to Main Content

Wat kan een energetisch therapeut Den Bosch voor jou doen?

Als pijnlijke gebeurtenissen uit je leven als wonden aan de buitenkant van je lichaam zichtbaar zouden zijn, dan zou je er anders naar kijken. Toch liggen veel situaties opgeslagen in het fysieke lichaam, waardoor de trigger van die ervaring blijft bestaan. Als energetisch therapeut zijn we in staat de blokkades die er hierdoor zijn ontstaan weg te nemen.

Alles wat leeft heeft levensenergie. Heb je ergens pijn, dan ben je snel geneigd je hand precies daar te leggen waar energie nodig is. Wij maken tijdens de energetische therapie in Den Bosch contact met datgene wat zich meldt in een lichaam en brengen vervolgens met onze handen energie over. Ik zoek de blokkades in de energiestroom op. Ik vergelijk het vaak met een tuinslang. Ik voel waar de kink zit en buig die met energie recht. Het zal je niet verbazen dat zich in zo’n kink veel troep heeft opgehoopt. Dat komt bij de behandeling allemaal los.” Energetische therapie is hiervoor zeer geschikt.

Als energetisch therapeut Den Bosch maken we gebruik van alles om ons heen.

Wij gebruiken de kosmische energie die overal om ons heen is. Als wij als energetisch therapeut in den Bosch vervolgens een hoog trillingsveld rondom de zere plek creëren zal de cliënt door het proces van resonantie (trilling) en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen, zodat de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook in het in het lichaam nodig is.

Hoe energetische therapie Den Bosch jouw leven mogelijk kan veranderen

In onze praktijk hebben we al bijna 2000 cliënten geholpen met zeer uiteenlopende problematiek. Van onverklaarbare uitvalverschijnselen van lichaamsfuncties, fobieën en verslavingen tot chronische stress of vermoeidheid.

Zoals je op de website kunt lezen zijn wij zeer breed opgeleid en mixen een goot aantal technieken en vaardigheden zodat jij zo snel en effectief mogelijk geholpen wordt.

Nieuws cursus

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Waar vind je ons als energetisch therapeut Den Bosch?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat). Meer weten over wie wij zijn als energetisch therapeut den Bosch? Klik dan hier.

Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Afspraak maken

Het tarief bedraagt €95,- inclusief BTW per sessie van een uur.

De behandeling wordt uitgevoerd door Wilma en Ben ter Horst. Jij bepaalt wie voor jou het beste voelt.

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top