skip to Main Content

Wat kan een energetisch therapeut Den Bosch voor jou doen?

Als pijnlijke gebeurtenissen uit je leven als wonden aan de buitenkant van je lichaam zichtbaar zouden zijn, dan zou je er anders naar kijken. Toch liggen veel situaties opgeslagen in het fysieke lichaam, waardoor de trigger van die ervaring blijft bestaan. Als energetisch therapeut zijn we in staat de blokkades die er hierdoor zijn ontstaan weg te nemen.

Alles wat leeft heeft levensenergie. Heb je ergens pijn, dan ben je snel geneigd je hand precies daar te leggen waar energie nodig is. Wij maken tijdens de energetische therapie in Den Bosch contact met datgene wat zich meldt in een lichaam en brengen vervolgens met onze handen energie over. Ik zoek de blokkades in de energiestroom op. Ik vergelijk het vaak met een tuinslang. Ik voel waar de kink zit en buig die met energie recht. Het zal je niet verbazen dat zich in zo’n kink veel troep heeft opgehoopt. Dat komt bij de behandeling allemaal los.” Energetische therapie is hiervoor zeer geschikt.

Nieuws cursus

Als energetisch therapeut Den Bosch maken we gebruik van alles om ons heen.

Wij gebruiken de kosmische energie die overal om ons heen is. Als wij als energetisch therapeut in den Bosch vervolgens een hoog trillingsveld rondom de zere plek creëren zal de cliënt door het proces van resonantie (trilling) en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen, zodat de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook in het in het lichaam nodig is.

Hoe energetische therapie Den Bosch jouw leven mogelijk kan veranderen

In onze praktijk hebben we al bijna 2000 cliënten geholpen met zeer uiteenlopende problematiek. Van onverklaarbare uitvalverschijnselen van lichaamsfuncties, fobieën en verslavingen tot chronische stress of vermoeidheid.

Zoals je op de website kunt lezen zijn wij zeer breed opgeleid en mixen een goot aantal technieken en vaardigheden zodat jij zo snel en effectief mogelijk geholpen wordt.

Waar vind je ons als energetisch therapeut Den Bosch?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat). Meer weten over wie wij zijn als energetisch therapeut den Bosch? Klik dan hier.

Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Afspraak maken

Het tarief bedraagt €95,- inclusief BTW per sessie van een uur.

De behandeling wordt uitgevoerd door Wilma en Ben ter Horst. Jij bepaalt wie voor jou het beste voelt.

Back To Top