skip to Main Content

Wat kan een energetisch therapeut Nijmegen voor jou doen?

Energetische therapie in Nijmegen is werken met energie net als reiki, quantum touch of zoals het vroeger genoemd werd “strijken”. Voor ons is het verschil dat bij reiki of quantum touch we vooral kosmische energie toedienen die vervolgens zijn eigen weg zoekt in jouw lichaam en dat kan in veel gevallen heel helpend zijn.

Als energetisch therapeut in Nijmegen gebruiken we daarnaast ons intuïtieve kracht om te onderzoeken wat er speelt en werken met de kosmische energie om ons heen en natuurlijk met de energie in het aura en de chakra punten. Energie is voor ons een heel ruim begrip. Wij zien eigenlijk alles als energie en gaan ervan uit dat alles met elkaar is verbonden.

Nieuws cursus

Als energetisch therapeut Nijmegen maken we gebruik van wereldwijde ervaringen en technieken

Wij zijn dus allemaal met elkaar en alles om ons heen verbonden. Dit betekent dat wij continue invloed hebben op onze omgeving op allerlei manieren met onze emoties, gedachten en overtuigingen zoals liefde maar ook onze angst, verdriet, boosheid of zelfs haat. Van hieruit trekken wij die ervaringen naar ons toe waar we van kunnen leren en deze hebben dus weer effect op de keuzes die wij maken.

Er is een wederzijdse wisselwerking tussen jou en je omgeving. De omgeving beïnvloedt jou, elk moment van de dag. Maar wat zijn jouw gedachten en gevoelens precies? Zijn ze van jouzelf of heb je ze misschien onopgemerkt ergens opgepikt van een ander? In dat geval kan levensenergie ook weglekken door gaten die zich in ons eigen energieveld bevinden. Dit heeft natuurlijk veel invloed op hoe wij onszelf voelen en vervolgens handelen.

Het bijzondere van energetische therapie Nijmegen

In onze vorm maken we als energetisch therapeut Nijmegen gebruik van onze kennis en ervaring met reiki, holistic pulsing, quantum touch, chakra, aura healing, en natuurlijk onze intuïtie. Deze laatste kan zeer goed werken als jij als cliënt geen idee hebt waar bepaalde patronen of klachten vandaan komen.

Hoe energetisch therapeut Nijmegen jouw leven kan veranderen?

Elke cel in ons lichaam bevat een geheugen. Onverwerkte gebeurtenissen, oftewel niet geheelde stukken, vanuit de kindertijd of vorige levens worden als herinnering opgeslagen in onze lichaamscellen en energieveld. Vaak herhalen we oude patronen van pijn, angst en onmacht waardoor wij niet in verbinding komen met ons hoger zelf. Een grondige schoonmaak van je energieveld geeft weer helderheid, verbinding met de kosmos en centreert jou weer in je eigen energie.

Een ander aspect van ons energiesysteem is dat het reageert wanneer je je niet veilig genoeg voelt om jezelf te zijn of iets traumatisch hebt ervaren. Je gaat jezelf beschermen met een van je overlevingsmechanismen. Op korte termijn lijkt dit effectief, maar op langere termijn zijn er vaak negatieve bijeffecten. Je begint jezelf te verschuilen achter een masker, oftewel, je gaat in overlevingsstand.

In de wisselwerking met de omgeving krijg je vervolgens nog meer negatieve ervaringen die het probleem of gevoel bevestigen. Deze invloeden van buitenaf doen daar dus nog een schepje bovenop net zo lang totdat je bereid bent het probleem “aan te kijken”.

Op dat moment kan de oorzaak worden losgelaten, geheeld of getransformeerd door middel van onze energetische therapie behandeling in Nijmegen. Dit is een combinatie van diverse technieken en bevat onderdelen van een familieopstelling, reiki en systemisch coachen.

Waar vind je deze energetische therapie Nijmegen?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat). Meer weten over wie wij zijn als energetisch therapeut den Bosch? Klik dan hier.

Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Afspraak maken

Het tarief bedraagt €95,- inclusief BTW per sessie van een uur.

De behandeling wordt uitgevoerd door Wilma en Ben ter Horst. Jij bepaalt wie voor jou het beste voelt.

Back To Top