Deze trainingen zijn gebaseerd op NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) een methode waarmee je inzicht krijgt hoe jij de werkelijkheid waarneemt en hoe je daar betekenis aan geeft. Vervolgens geven we je mogelijkheden om op een andere wijze te leren waarnemen, de betekenis van wat je waarneemt te beïnvloeden en patronen te veranderen. NLP is dus een methode die leidt tot inzicht en veranderingmet meer persoonlijke effectiviteit, flexibele communicatie en veranderingen in denken en doen. Wij hebben de kunst van het leven de afgelopen jaren geleerd bij Vidarte in Den Bosch en geven deze kennis aangevuld met onze eigen ervaringen nu door. Kortom wij leren jou de kunst van het leven…..uitdagend, spannend maar vooral een intensief progamma om een grote stap naar geluk te zetten.

Jij leert jouw dromen om te zetten in doelen met concrete stappen en deze ook echt te realiseren. In 10 woensdagavonden gaan we samen op reis naar jouw bestemming. Hieronder het progamma.

De reisplanner:

Dag  1: We leggen een basis, bouwen aan het fundament durven dromen, doelen stellen. Na afloop van deze dag heb jij een ruw idee over wat jij de komende maanden wil leren en bereiken.

Dag  2: Verdieping van de 1e dag, je coached  jezelf en elkaar in relatie tot jouw omgeving, persoonlijke relatie’s, werk en eventuele hobby’s.  Je leert helder communiceren en vooral het geven (en ontvangen) van effectieve feedback. Het is nu duidelijker wat jouw hindernissen en hulpbronnen zijn.

Dag  3: Jij bouwt verder aan jouw huis – wat symbool staat voor jouw leven – met behulp een nieuwe set overtuigingen, die je krachtiger maken en je weer de kans geeft om de regie te nemen over jouw toekomst.

Dag  4: Hoe werkt je brein, wat zijn triggers en drivers en hoe ga je om met conflicten? Want als jij in je kracht gaat staan gaan er zaken om je heen gebeuren. Na deze dag heb je inzicht in jouw onbewuste processen ben je goed voorbereid op mogelijke confrontatie’s met je omgeving.

Dag  5: Jij gaat onderzoeken waneer (in welke omging, bij wie of waar) jij welk gedrag vertoond, is dat wat je wil of wil je dat in sommige situatie’s anders.  Je hebt nu mogelijkheden om je gedrag te kiezen en zo sneller en beter jouw doelen te bereiken.

Dag  6: Soms zijn dingen niet zoals ze op het eerste gezicht lijken, tijdens deze dag gaan we leren “omdenken”. Dit is een van de meest krachtige technieken om geluk te ervaren in je leven. Jouw leven is na deze dag niet meer hetzelfde.

Dag  7: Het wordt tijd om al jouw nieuwe kennis en eerdere ervaringen om te zetten in een strategie. Wie is jouw grote voorbeeld, waar is hij of zij goed in en hoe kan jij dat leren. Dus een plan over hoe je jouw doelen gaat bereiken, wie en wat daar voor nodig is en hoe je er concreet morgen mee aan de slag gaat.

Dag  8: Nu je een strategie, een plan hebt en aan de slag bent kom je vast valkuilen en ervaar je tegenslag. Hoe kun je jouw automatisch patronen doorbreken en nieuwe mogelijkheden creëren en vasthouden.

Dag  9: Deze dag is een heel bijzondere dag. Jij bent namelijk niet alleen één persoon maar je bestaat uit verschillende sub persoonlijkheden die wij delen noemen. Soms hebben die een conflict met elkaar. Na deze dag heb jij zicht op hoe dat bij jouw van binnen werkt, wat dat betekend voor jouw omgeving  en hoe je daar mee kunt omgaan

Dag 10: De integratie van alles wat je gedaan hebt de afgelopen weken en maanden valt samen in jouw reisvoorbereiding en geeft je een heldere routeplanner om jouw bestemming ook echt te bereiken. Als het goed is ben je al een eind op weg en heb je vertrouwen dat het je gaat lukken.

Deze training zullen wij (Ben en Wilma) afwisselend verzorgen waarbij je veel individuele aandacht krijgt. Ook is er tussen de dagen door huiswerk, geen theorie maar ervaringsopdrachten die jouw leerproces ondersteunen.

Maar dat is nog niet alles want tijdens de cursus periode heb nog een aantal voordelen. Je mag gratis deelnemen (als representant) aan de familieopstellingen  en je ontvangt 10% korting op alle andere behandelingen of consulten.

De data van de 10 daags                   

20 maart, 03 april, 24 april, 08 mei, 22 mei, 05 juni, 26 juni, 11 september, 02 oktober, 23 oktober 2019                                                                                                     2

Voor wie?

Iedereen die steeds tegen dezelfde problemen aanloopt op het werk of privé en die patronen wil doorbreken. Mensen die meer uit het leven willen halen, willen groeien en genieten.

Aanvang: Zodra er minimaal 6 deelnemers zijn gaan we starten.
Data: Zie hierboven
Investering: 10- daagse cursus € 45 per dagdeel of € 395,- bij vooruitbetaling in een keer.

Inschrijven voor deze cursus (maximaal 10 deelnemers)

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.