skip to Main Content

Wat kan Reading Nijmegen voor jou doen?

Een persoonlijk gesprek voor jou of over iemand die je lief is. Als je informatie wil over iemand die overleden is, vind ik het prettig om een voorwerp van hem of haar te gebruiken maar een foto werkt ook uitstekend.

Als je een specifieke vraag hebt werken we daarmee. Soms krijg je echter niet het precieze antwoord wat je graag zou willen. Maar in alle gevallen krijg je – via mijn begeleiders – de informatie waarmee je op dat moment verder kunt.

Overigens is het daarbij altijd belangrijk dat je blijft checken of de informatie klopt, want ik vertaal wat ik aangereikt krijg van mijn begeleiders en kan natuurlijk fouten maken in de vertaling. Dus als je iets niet kunt plaatsen, geef dat dan aan zodat ik het anders kan vertalen

Een praktijkvoorbeeld van Reading Nijmegen

Esther was erg nieuwsgierig hoe het met haar moeder was die 2 jaar geleden overleden was. Eerst heb ik Esther wat details verteld over de kamer waarin ze was toen ze bij haar moeder was toen die overleed. Daarmee was het voor Esther duidelijk dat mijn informatie die volgde ook klopte. Haar moeder liet via haar gidsen weten dat ze in rustige sferen was en dat ze Esther dankbaar was voor alle zorg en dat ze hoopte dat Echter haar zou “eren” door haar leven weer op te pakken, de periode van rouw had al veel te lang geduurd.

Meer weten over mij als medium ?

De interesse voor de spirituele wereld was al in de pubertijd aanwezig. Het gebeurde toen nogal eens dat ik dingen al van te voren wist of  indrukken/ervaringen had bij mensen, die vaak bleken te kloppen. Mijn concrete kennismaking met die materie is gekomen door een ontmoeting die mijn ouders hadden met Do Lemette op een vakantie; via die ontmoeting ben ik bij GRS (Groep Religeuze Spiritualisten) in Amsterdam terecht gekomen en heb daar mijn eerste stappen mogen zetten in mijn ontwikkeling tot medium.

Mijn interesse voor NLP werd gewekt toen Ben zijn trainingen volgde bij Vidarte in Den Bosch. Wat een mooie persoonlijke ontwikkelingen maakte hij door; dat wilde ik ook! Zo gezegd, zo gedaan en in 2013 heb ik daar mijn masters afgerond en inmiddels zelfs de opleiding tot internationaal erkend NLP trainer afgerond. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de HBO beroepsopleiding tot gecertificeerd Energetisch Therapeut.

Waar zit Reading Nijmegen?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: De Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm).

Tarief

€75,- inclusief BTW per sessie. Deze worden begeleid door Ben en/of Wilma ter Horst, jij mag kiezen.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

Tarief (representant/ belangstellende)

€15,- inclusief BTW per sessie.

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top