Wat kan Reading Nijmegen voor jou doen?

Een persoonlijk gesprek voor jou of over iemand die je lief is. Als je informatie wil over iemand die overleden is, vind ik het prettig om een voorwerp van hem of haar te gebruiken maar een foto werkt ook uitstekend.

Als je een specifieke vraag hebt werken we daarmee. Soms krijg je echter niet het precieze antwoord wat je graag zou willen. Maar in alle gevallen krijg je – via mijn begeleiders – de informatie waarmee je op dat moment verder kunt.

Overigens is het daarbij altijd belangrijk dat je blijft checken of de informatie klopt, want ik vertaal wat ik aangereikt krijg van mijn begeleiders en kan natuurlijk fouten maken in de vertaling. Dus als je iets niet kunt plaatsen, geef dat dan aan zodat ik het anders kan vertalen

Een praktijkvoorbeeld van Reading Nijmegen

Esther was erg nieuwsgierig hoe het met haar moeder was die 2 jaar geleden overleden was. Eerst heb ik Esther wat details verteld over de kamer waarin ze was toen ze bij haar moeder was toen die overleed. Daarmee was het voor Esther duidelijk dat mijn informatie die volgde ook klopte. Haar moeder liet via haar gidsen weten dat ze in rustige sferen was en dat ze Esther dankbaar was voor alle zorg en dat ze hoopte dat Echter haar zou “eren” door haar leven weer op te pakken, de periode van rouw had al veel te lang geduurd.

Waar zit Reading Nijmegen?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: De Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm).

Referenties

Opstellingen

Tijdens de opstellingen vielen de kwartjes, wat ben ik dankbaar

Vader vergeven

In een hele heftige sessie heb ik mijn vader kunnen vergeven

Leven na de dood

Na de reading bij Wilma weet ik zeker dat er leven is na de dood

Niet-rokers

Samen zijn we bij Ben niet-rokers geworden, nogmaals heel erg bedankt

Spanning

Tijdens een holistsic pulsing sessie voel ik alle spanning wegvloeien

Verlies

Het verlies van mijn vader heb ik hier een plaats kunnen geven

Hoogtevrees

Na 25 jaar hoogtevrees met slechts één EMDR sessie van mijn probleem af

Gezonde gewicht

Eindelijk heb ik mijn gezonde gewicht bereikt en dit zal zeker zo blijven

Niet roker

Ongelofelijk maar na 1 sessie van minder dan een uur was ik een niet roker

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het “toeval” helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.