skip to Main Content

De weg van denken naar voelen is voor veel mensen een moeilijk proces. Zeker omdat je hoofd zo nadrukkelijk aanwezig kan zijn en het voelen soms zo moeilijk of pijnlijk. Soms lijkt het ook of er geen bewuste keuze gemaakt kan worden tussen handelen vanuit het hoofd of vanuit het hart.

De weg naar binnen is dus niet voor iedereen even makkelijk. Soms kost het wat tijd, maar de beloning is groot: een ontmoeting met je werkelijke zelf, je onderbewuste, je intuïtie, of misschien noem jij het je ziel.

Deze ontmoeting gun ik iedereen, de ontmoeting met degene die je altijd al bent geweest, degene die je in de loop van je leven misschien wat bent kwijtgeraakt.

Er zijn een aantal mogelijkheden om je beter te kunnen focussen op jou gevoel en de gedachten wat meer naar de achtergrond te laten gaan. Tijdens deze cursus gaan we door onder andere gebruik te maken van ademhalingsoefeningen, de focus naar binnen brengen, als leidraad nemen we hiervoor de 7 chakra punten.

Verder maken we gebruik van de energie die kan komen van de aanwezige deelnemers, de kristallen, geuren op basis van aromatische olie en natuurlijk de altijd aanwezige kosmische energie. Ook kleuren geven kracht, zo werken we vaak met het inkleuren van mandala’s en is de verlichting aangepast aan de kleur van het chakra thema van die avond. Natuurlijk is er passende kruidenthee en zal de meditatie geheel in het teken staan van het thema.

Dit alles is bedoeld om jou de gelegenheid te bieden met al je zintuigen te gaan waarnemen wat er is rondom dat chakra. En door een gedeelte van de avond in stilte te doen is er altijd voldoende ruimte voor je eigen actuele thema’s.

Voor wie?

Voor iedereen die een ontmoeting wil aangaan, een ontmoeting met je werkelijke zelf, degene die je altijd al bent geweest en die je in de loop van je leven wat bent kwijt geraakt.

Aanvang: Zodra er minimaal 5 deelnemers zijn, starten in 2021
Data: Elke 2e maandagavond van de maand van 19.00 tot 22.00 uur.
Investering:   De 8 avonden kosten € 295,- inclusief koffie/thee en materialen (Per keer betalen kan ook je betaald dan € 40,-)

Inschrijven voor deze workshop

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top