Nieuwsbrief  April 2022 Bekijk de webversie
Holistisch Centrum Brabant
Nieuwsbrief April 2022
In december hebben we al aangekondigd dat we gaan verhuizen omdat we ons huis en dus ook de praktijkruimte hadden verkocht.  En dat heeft veel meer in werking gezet dan we vooraf hadden kunnen bedenken. De grotere locatie met 2 ruimtes maakt het mogelijk gelijktijdig met 2 coaches te werken.

Maar er is meer goed nieuws. Het magische veld - wat sommige mensen toeval noemen - heeft Tim Brinkman op ons pad gebracht. En al in het eerste gesprek bleek er een click en wisten we dat we wilde gaan samenwerken. Over zijn achtergrond en ambities later meer. Het betekent dat we vanaf nu met 3 partners werken en ook structureel op zaterdag beschikbaar zijn voor enkele van onze diensten.

Concreet werken we dus vanaf volgende week vanuit onze nieuwe plek,
de Provinciale weg 144 in Veldhoven.
Ieder mens heeft een bestemming en het “toeval” helpt mee om die te bereiken!

Wilma ter Horst
Tim Brinkman
Mijn basis is onderwijskunde, NLP en praktische vormen van psychologie en levenskunsten. Voor mij is NLP een krachtig en complete toolbox. Eentje waarmee ieder probleem onderzocht en aangepakt kan worden.

Eenmaal NLP geleerd, kan je het een leven lang blijven toepassen; steeds op diepere niveaus. Voor mij is het een onmisbare sleutel in de ontwikkeling naar zelfkennis- en liefde.  Dit gun ik anderen ook. Daarom ga ik naast mijn werk als hypnotherapeut en coach, dit jaar verschillende workshops en trainingen ontwikkelen op basis van NLP, Systemisch werk en Transactionele Analyse.

Doel is deze in kleine groepen van max 10 deelnemers en vooral ook laagdrempelig aan te gaan bieden.

Heb je suggesties of wil je eens vrijblijvend met mij in gesprek over wat ik voor je kan doen? Via de website maak je eenvoudig een afspraak.
Laat de rijkdom van het verleden een bron voor de toekomst zijn

Tim Brinkman
Wat heb jij nodig, wat heb ik nodig?
In onze praktijk komen we nog al eens in contact met mensen die het erg moeilijk hebben. Met zichzelf of (vaker nog) met de ander op het werk of in persoonlijke relaties.
En de meeste mensen weten wel dat je andere mensen meestal helemaal niet kunt veranderen maar toch blijven ze dit - soms jaren lang - proberen.

Het gesprek aangaan over wat jij zelf nodig hebt van de ander, welk verlangen gloeit er diep van binnen, is best een pitigge opdracht. Het kan ook luchtiger; de drie mooie vragen:
 
  • Waarmee mag (of wil je graag) dat ik stop?
  • Waarmee wil je dat ik ga beginnen?
  • Waar mag of moet ik vooral mee doorgaan

Daarna volgt dan het gesprek over wat daar voor nodig is. Vaak stellen mensen dan de vraag ; wat kan ik voor je doen? Mijn suggetsie is dat je de vraag steld; wat heb je nodig? Deze vraag laat veel meer ruimte (en eigenaarschap) aan de ander.

Wij zien het als onze "roeping" om mensen inzichten en tools te geven om daarmee een nog betere versie van zichzelf te worden. Wat heb jij daarvoor nodig?
"Alles wat je aandacht geeft groeit"

Ben ter Horst
Geluk zit in hoe jij naar de wereld kijkt
Hoe jouw leven ook verloopt, wat jouw realiteit op dit moment ook is.... jouw manier van kijken bepaald hoe jij je voelt. Om die reden een, vrij vertaalde, mooie tekst van een iconisch vrouw, Oprah Winfrey.

Wees dankbaar en je zult overvloed ervaren.
Blijf je bezig met wat je alemaal niet hebt
zul je altijd een tekort blijven voelen.


Een dankbaarheids schriftje waarin je elke dag opschrijft waar je vandaag dankbaar voor bent geweest of een ander ritueel kan je helpen de juiste focus te houden.
Geluk is genieten van wat er is.

Ben ter Horst
Meer weten click op een van de 4 thema's
Coaching
Hypnose
Opstellingen
Spiritualiteit
Ben ter Horst - Wilma ter Horst - Tim Brinkman
085 400 7722
info@holistischcentrum-brabant.nl