skip to Main Content

Wij hebben een holistische visie op het leven en hebben dus de overtuiging dat je lichaam en geest een geheel vormen. Van daaruit werken we met verschillende technieken om jou te coachen. Daarbij gebruiken wij veel NLP techniek.

In een paar zinnen is NLP een enorme set van technieken die – op gestructureerde wijze – inzicht geven in wat er in je lichaam plaatsvindt. Vervolgens worden er mogelijkheden aangeboden om ander gedrag te kiezen. Dit geeft een ander effect op jezelf en je omgeving.

Meer weten over NLP? Klik op NLP techniek.

Een andere richting is het systemisch coachen vooral gebaseerd op het werk van Bert Hellinger. We kijken hierbij niet alleen naar jou maar vooral naar jouw systemen. We bekijken je gezin, je werk, een vereniging waar je lid van bent, je vriendenkring etc. Als je niet de juiste plek hebt gehad (of nog niet hebt) in je familiesysteem heeft dat vaak ook effect op je plek en rol in ander systemen. De oorzaak hiervan kan in een coaching sessie worden onderzocht en vervolgens kan er een eerste stap gezet worden om tot “heling” te komen. Dergelijke levensthema’s hebben vaak meer tijd nodig om uit te werken.

Meer weten over systemisch coachen? Klik op systemisch coachen

Tarief

Voor particulieren is het tarief 95 euro per uur inclusief BTW.

Voor zakelijke klanten zijn de tarieven op aanvraag.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben en Wilma ter Horst, de keuze is aan jou.

 

 

Back To Top