skip to Main Content

Wat betekend een reading eigenlijk?

Het woord reading staat natuurlijk voor lezen maar dat dekt eigenlijk niet de lading. Want wat ik doe is mezelf openstellen voor de spirituele wereld en in het bijzonder het contact met mijn gidsen. Dit kan door gebruik te maken van een foto, een voorwerp of via spontane waarnemingen. Mijn gidsen begeleiden mij in het gesprek en zorgen ook voor het contact met andere gidsen.

Tijdens de reading wordt er afgestemd op jouw gidsen. Zij weten wat het verlangen van jouw ziel is en worden niet beïnvloed door allerlei aardse zaken als tijd, spijt, angst, boosheid en verdriet etc. Deze informatie vormt dan een mooi uitgangspunt om te kijken of de koers die gekozen is ook het meest dicht bij het verlangen van jouw ziel ligt.

Ook kan een reading veel rust brengen in een rouwproces. Hoe fijn kan het zijn om te horen dat jouw dierbare in goede sfeer is. In de meeste gevallen volgt eerst een beschrijving van een aantal feiten over de overledene zodat jij overtuigd kunt zijn dat ook de rest van de informatie betrouwbaar is.

Een persoonlijke reading kan via de post, mail of – mijn voorkeur – persoonlijk contact.In dat geval kunnen we ook in gesprek en kun jij als je vragen stellen. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Afspraak maken

Hoe werkt een reading?

Het gesprek begint met voor jou de gelegenheid je vraag of probleem toe te lichten. Op dat moment heb ik mij al open gesteld en ben ik in verbinding met mijn eigen gidsen die er altijd voor mij zijn. Afhankelijk van de ontwikkeling van de ziel waar jij contact mee wil kan vervolgens contact worden gemaakt direct met die ziel, of zijn of haar begeleiders. Ook dienen zich vaak nog entiteiten aan waar je niet om gevraagd hebt maar die wel graag met jou in verbinding willen komen. Een reading dient niet om je kant-en-klare antwoorden te geven op een vraag als “wat moet ik doen?” maar geeft je informatie die jou kan helpen tot meer helderheid, duidelijkheid, begrip en bewustzijn te komen en vervolgens zélf (betere) keuzes maken.

Meer weten over mij als paragnost en medium?

De interesse voor de spirituele wereld was al in de pubertijd aanwezig. Het gebeurde toen nogal eens dat ik dingen al van te voren wist of  indrukken/ervaringen had bij mensen, die vaak bleken te kloppen. Mijn concrete kennismaking met die materie is gekomen door een ontmoeting die mijn ouders hadden met Do Lemette op een vakantie; via die ontmoeting ben ik bij GRS (Groep Religeuze Spiritualisten) in Amsterdam terecht gekomen en heb daar mijn eerste stappen mogen zetten in mijn ontwikkeling tot medium.

Mijn interesse voor NLP werd gewekt toen Ben zijn trainingen volgde bij Vidarte in Den Bosch. Wat een mooie persoonlijke ontwikkelingen maakte hij door; dat wilde ik ook! Zo gezegd, zo gedaan en in 2013 heb ik daar mijn masters afgerond en inmiddels zelfs de opleiding tot internationaal erkend NLP trainer afgerond. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de HBO beroepsopleiding tot gecertificeerd Energetisch Therapeut.

Tarief

Het tarief bedraagt €75,-  per sessie van 45 minuten.

Deze readingen worden verzorgd door Wilma ter Horst

Back To Top