skip to Main Content

Het woord readen staat natuurlijk voor lezen maar dat dekt eigenlijk niet de lading. Want wat ik doe is mezelf openstellen voor de spirituele wereld en in het bijzonder het contact met mijn gidsen. Dit kan door gebruik te maken van een foto, een voorwerp of via spontane waarnemingen. Mijn gidsen begeleiden mij in het gesprek en zorgen ook voor het contact met andere gidsen.

Tijdens de reading wordt er afgestemd op jouw gidsen. Zij weten wat het verlangen van jouw ziel is en worden niet beïnvloed door allerlei aardse zaken als tijd, spijt, angst, boosheid en verdriet etc. Deze informatie vormt dan een mooi uitgangspunt om te kijken of de koers die gekozen is ook het meest dicht bij het verlangen van jouw ziel ligt.

Een reading dient niet om je kant-en-klare antwoorden te geven op een vraag als “wat moet ik doen?” maar geeft je informatie die jou kan helpen tot meer helderheid, duidelijkheid, begrip en bewustzijn te komen en vervolgens zélf (betere) keuzes maken.

Ook kan een reading veel rust brengen in een rouwproces. Hoe fijn kan het zijn om te horen dat jouw dierbare in goede sfeer is. In de meeste gevallen volgt eerst een beschrijving van een aantal feiten over de overledene zodat jij overtuigd kunt zijn dat ook de rest van de informatie betrouwbaar is.

Een persoonlijke reading kan via de post, mail of – mijn voorkeur – persoonlijk contact.

Afspraak maken

 

Tarief

Het tarief bedraagt €75,- inclusief BTW per sessie van 45 minuten.

Deze readingen worden verzorgd door Wilma ter Horst

Back To Top