skip to Main Content

In mijn ontwikkeling als medium heb ik mogen ervaren hoe bijzonder het is om informatie te mogen ontvangen van hen die over zijn. Alle wijsheid en levenservaring die zij hebben opgedaan en nog op doen aan gene zijde vormt een geweldige inspiratiebron voor de mens die hier op aarde een bestaan aan het vormgeven is. Hoe mooi is het om een schouderklopje, een troostend woord,  een bedankje of advies te horen van hen die hier niet meer in “levende lijven” zijn. Als medium heb ik ook troost en berusting mogen brengen bij terminaal zieke mensen en hun naasten. Voor en na overlijden.

 

Bij een reading maakt ik via mijn gids contact met dierbaren die over zijn en met andere zielen die zich aandienen. Dit kan door gebruik te maken van een foto, een voorwerp of via spontane waarnemingen. Een persoonlijke reading kan via de post, mail of persoonlijk contact.

Soms ervaren mensen “entiteiten” of “energieën” (er zijn verschillende bewoordingen voor)  in hun eigen huis. Regelmatig wordt ik gevraagd om op locatie te voelen wat er aanwezig is en de ruimte “schoon ” te maken. Heb jij het idee dat er iets bijzonders aan de hand is? Mail of bel me gewoon voor een gratis advies.

Een andere mogelijkheid is om een persoonlijke mandala (40×40 cm) te maken voordat het consult plaats vindt, aan de hand van een opgestuurde foto. Tijdens het consult wordt deze uitgelegd aan de hand van een boodschap die bij het maken van deze mandala ontstaat.

De avonden waar ik voor groepen m.b.v. foto’s, voorwerpen, spontane waarnemingen, bloemen, bijenwastekeningen, mandala’s, etc. een reading geef, worden vaak op locatie gedaan. Je kunt hierbij denken aan een huiskamerbijeenkomst, in een buurtgebouw of bij verenigingen.

Daarnaast geef ik ook cursussen in het ontwikkelen van jouw intuïtieve vermogens dus als je meer wil leren vertrouwen op jouw 6e zintuig kijk dan  op cursussen.

Afspraak

 

Tarief

Het tarief bedraagt €75,- inclusief BTW per sessie van 45 minuten.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

 

Back To Top