skip to Main Content

Wat is een medium?

Er zijn vaak veel verschillende woorden die door elkaar gebruikt worden, denk hierbij aan; medium, paragnost, helderziende et cetera. Voor mij zijn deze woorden niet zo belangrijk. Ieder medium heeft zo zijn of haar eigen “instrumenten”. Voor mij is dat vooral helder voelend. Ook verzorg ik groepsbijeenkomsten en werk dan vooral graag met voorwerpen, foto’s maar het allerliefst met bloemen.

In mijn ontwikkeling als medium heb ik mogen ervaren hoe bijzonder het is om informatie te mogen ontvangen van hen die over zijn. Alle wijsheid en levenservaring die zij hebben opgedaan en nog op doen aan gene zijde vormt een geweldige inspiratiebron voor de mens die hier op aarde een bestaan aan het vormgeven is. Hoe mooi is het om een schouderklopje, een troostend woord,  een bedankje of advies te horen van hen die hier niet meer in “levende lijven” zijn. Als medium heb ik ook troost en berusting mogen brengen bij terminaal zieke mensen en hun naasten. Voor en na overlijden.

Wat is dan een reading van een medium?

Bij een reading maakt ik via mijn gids contact met dierbaren die over zijn en met andere zielen die zich aandienen. Dit kan door gebruik te maken van een foto, een voorwerp of via spontane waarnemingen. Een persoonlijke reading kan via de post, mail of persoonlijk contact. Dit laatste heeft mijn voorkeur’s omdat je dan ook in de gelegenheid bent om vragen te stellen en we echt een gesprek kunnen voeren. Ook kan ik je dan tips en adviezen gegeven over hoe je met de gekregen informatie het best om kunt gaan.

Soms ervaren mensen “entiteiten” of “energieën” (er zijn verschillende bewoordingen voor)  in hun eigen huis. Regelmatig wordt ik gevraagd om op locatie te voelen wat er aanwezig is en de ruimte “schoon ” te maken. Heb jij het idee dat er iets bijzonders aan de hand is? Mail of bel me gewoon voor een gratis advies.

Een andere mogelijkheid is om een persoonlijke mandala (40×40 cm) te maken voordat het consult plaats vindt, aan de hand van een opgestuurde foto. Tijdens het consult wordt deze uitgelegd aan de hand van een boodschap die bij het maken van deze mandala ontstaat.

De avonden waar ik voor groepen m.b.v. foto’s, voorwerpen, spontane waarnemingen, bloemen, bijen wastekeningen, mandala’s, etc. een reading geef, worden vaak op locatie gedaan. Je kunt hierbij denken aan een huiskamerbijeenkomst, in een buurtgebouw of bij verenigingen.

Daarnaast geef ik ook cursussen in het ontwikkelen van jouw intuïtieve vermogens dus als je meer wil leren vertrouwen op jouw 6e zintuig kijk dan  op cursussen.

Afspraak

Meer weten over mij als medium ?

De interesse voor de spirituele wereld was al in de pubertijd aanwezig. Het gebeurde toen nogal eens dat ik dingen al van te voren wist of  indrukken/ervaringen had bij mensen, die vaak bleken te kloppen. Mijn concrete kennismaking met die materie is gekomen door een ontmoeting die mijn ouders hadden met Do Lemette op een vakantie; via die ontmoeting ben ik bij GRS (Groep Religeuze Spiritualisten) in Amsterdam terecht gekomen en heb daar mijn eerste stappen mogen zetten in mijn ontwikkeling tot medium.

Mijn interesse voor NLP werd gewekt toen Ben zijn trainingen volgde bij Vidarte in Den Bosch. Wat een mooie persoonlijke ontwikkelingen maakte hij door; dat wilde ik ook! Zo gezegd, zo gedaan en in 2013 heb ik daar mijn masters afgerond en inmiddels zelfs de opleiding tot internationaal erkend NLP trainer afgerond. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de HBO beroepsopleiding tot gecertificeerd Energetisch Therapeut.

Tarief

Het tarief bedraagt €75,- per sessie van 45 minuten.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

 

Back To Top