skip to Main Content

Hoe werkt dat nu precies, regressie ?

Hiermee bedoelen we het terug gaan in de tijd door gebruik te maken van alle informatie die is opgeslagen in onze hersenen en dan vooral in ons onderbewustzijn.

Regressie voor bijna iedereen bereikbaar door het gebruik van hypnose

Omdat in hypnose het bewustzijn verlaagd is, is het kritisch denkend brein op de achtergrond en is er dus meer ruimte voor je onderbewuste gedachten. In een lichte hypnose kunnen er al allerlei beelden en gevoelens uit het verleden ont-dekt worden.

 

Voor een regressie willen we een diepere trance bereiken, hiervoor gebruiken we verschillende “inductie” technieken. In een diepe hypnose kunnen de herinneringen teruggaan naar de kindertijd en soms ook tot in de baarmoeder en voor hen die geloven in reïncarnatie kun je inderdaad verder terug naar vorige levens.

Afspraak maken

Hypnose maakt een “helende” regressie mogelijk

Nadat er inzicht is verkregen in de oorzaak van het huidige probleem kan er “heling’ plaats vinden, soms is het zien door de ogen van nu al voldoende om het ongewenste effect te laten verdwijnen. In andere gevallen is er meer werk nodig maar ook dat kan direct in de sessie samen met mij worden gedaan. Omdat de problematiek waarmee wordt gewerkt vaak al heel lang bij je is, kan de sessie heftige (vaak bevrijdende) emoties oproepen. In principe is een enkele sessie al genoeg om veel in beweging te brengen.

Moet ik geloven in hypnose om in regressie te kunnen gaan?

Dat is niet nodig en je mag dus vooraf zeker kritisch zijn. Om een goede hypnose te kunnen ervaren is een open en nieuwsgierige houding het meest effectief.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief regressie sessie

€150,- maximaal 1,5 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

 

Back To Top