skip to Main Content

Hypnose een prima start om gezond te kunnen afvallen

Om te kunnen afvallen is de basis dat je meer calorieën verbrand dan je aan energie binnenkrijgt, dat weet jij natuurlijk al lang. En als je het op pure wilskracht had gekund dan was je dit nu niet aan het lezen. Het gaat allemaal over balans.

Met behulp van hypnose doe je een beroep op jouw krachtige onderbewustzijn. Door het geven van positieve suggesties in een hypnotische trance wordt je opnieuw geprogrammeerd.

Een programma is een manier van denken die jij jezelf hebt aangeleerd en waarin een bepaalde logica is vastgelegd; als A dan volgt B. En omdat dit programma zich vaak heeft herhaald is letterlijk ingesleten in je systeem.

Voor een succesvolle sessie verwijderen we eerst het ongewenste programma; bijvoorbeeld eten omdat je eenzaam of verdrietig bent of gewoon een momentje voor jezelf wil. We vervangen dat door een gezond programma waarbij je alles eet maar gezonder en vooral met mate.

Afspraak maken

Afvallen na een hypnose gaat (bijna) vanzelf

Omdat het afwijkende programma is vervangen door een gezonde gewoonte hoef je dus verder niet (heel hard) hard je best te doen. Het voelt dan dus inderdaad of het (bijna) vanzelf gaat, net als nu het verkeerde programma draait.

Hoe werkt afvallen met behulp van hypnose?

Na een korte intake breng ik je met een Dave Elman methode binnen enkele minuten in een heerlijk ontspannen trance. In deze trance kun je alles horen wat ik tegen je zeg en hoef jezelf helemaal niets anders te doen dan te blijven focussen op mijn stem. In ongeveer een half uur geef ik jouw onderbewustzijn al de benodigde instructies terwijl jij daar ontspannen ligt te luisteren en verder helemaal niets hoeft.

Sommige cliënten wensen een hypnotische maagband en ook dat is natuurlijk mogelijk. Daarvoor zijn 4 sessie’s nodig waarbij tijdens de 2e sessie de maagband wordt geplaatst. De gehele behandeling duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Door de intensieve behandeling is er een grote kans op een definitief resultaat.

Hoe werkt een hypnotische maagband?

De werking is gelijk aan het effect van het plaatsen van een “echte ” maagband. In de eerste sessie is er een pre-operatief onderzoek daarna wordt in sessie 2 de maagband geplaatst. Deze wordt in sessie 3 bijgesteld en in de laatste sessie worden de effecten diep verankerd in het onderbewustzijn. Tussen iedere sessie wordt een tijdsbestek van minimaal 2 weken gehanteerd. Er gelden in dit progamma dus ook vergelijkbare spelregels m.b.t. de hoeveelheid en soort voeding en beweging als bij een echte operatie. Je lichaam maakt immers geen verschil tussen feit of fictie.

Moet ik geloven in hypnose om te kunnen afvallen?

Dat is niet nodig en je mag zeker kritisch zijn. Maar om een goede hypnose te kunnen ervaren is een open en nieuwsgierige houding het meest effectief.?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief reguliere sessie

€110,- maximaal 1 uur, deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst of Tim Brinkman

Tarief hypnotische maagband

€ 440,- voor 4 sessie’s variërend van ongeveer een uur.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst of Tim Brinkman

 

Back To Top