Coaching is er in vele vormen en gebaseerd op zeer verschillende visie’s en nog veel meer technieken en modellen. Belangrijk in elke vorm van coaching is de chemie tussen coach en coachee of cliënt. Er is maar een manier om daarachter te komen; een geheel vrijblijvende afspraak maken! In deze afspraak gaan we direct aan het werk omdat dat de manier is om te ervaren of we een click hebben, of wij als coach in staat zijn om je in beweging te brengen. Als het je bevalt maken we een vervolgafspraak en betaal je ook voor het eerste gesprek. Ben je niet tevreden betaal je ook helemaal niets voor de sessie, dus no cure no pay.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Wij hebben een holistische visie op het leven en hebben dus de overtuiging dat je lichaam en geest een geheel vormen. Van daaruit werken we met verschillende technieken om jou te coachen. Daarbij gebruiken we veel NLP techniek. In een paar zinnen is NLP een enorme set van technieken die – op gestructureerde wijze – inzicht geven in wat er in je hoofd plaats vindt. Vervolgens worden mogelijkheden geboden om ander gedrag te kiezen met een ander effect op jezelf en je omgeving.

Meer weten over NLP ? Click op NLP techniek.

Afspraak maken

Een andere richting is het systemisch coachen vooral gebaseerd op het werk van vooral Bert Hellinger. We kijken hierbij niet alleen naar jou maar vooral naar jouw systemen, zoals ons gezin, ons werk, de vereniging waar we lid van zijn, de school en opleidingen die we volgen, onze vriendenkring, etc. Als je niet de juiste plek hebt gehad – of nog hebt – in je familiesysteem heeft dat vaak ook effect op je plek en rol in ander systemen. De oorzaak hiervan kan in een coaching sessie worden achterhaald en vervolgens kan een eerste stap gezet worden om tot ‘heling” te komen. Dergelijke levensthema’s hebben vaak wat meer tijd nodig om uit te werken.

Meer weten over systemisch coachen? Click op systemisch coachen

Coaching gecombineerd met Holistic Pulsen

Wilma ter Horst werkt ook als (palliatief) verpleegkundige en dus ook graag fysiek met mensen. De keuze voor de combinatie van pulsing en coaching was dan ook een logisch gevolg.

In een pulsingsessie lig je gekleed op een massagetafel. Je lichaam wordt door middel van wiegende-, rollende-, strekkende- bewegingen in balans gebracht. Zonder iets te forceren plant de echo van de beweging zich door de diepte en de lengte van het lichaam voort.

Tijdens of na de pulsing sessie nemen we uitgebreid de tijd om in gesprek te gaan over wat de sessie aan gevoelens losgemaakt. We onderzoeken samen wat de betekenis is en welke keuzemogelijkheden je van daaruit weer hebt. De combinatie van in beweging gebracht worden, en van daaruit in beweging te komen is een bijzondere vorm van coaching.

Meer weten over holistic pulsing? Click op Holistic Pulsing »

Coaching met het zesde zintuig

Omdat Wilma ter Horst al lange tijd contact heeft met haar gidsen (sommige mensen noemen het entiteiten of engelen) was het een logische keuze om naast de NLP-technieken ook deze hulpbron in te schakelen.

In haar werk als coach stemt Wilma via haar gids af op jouw gidsen. Zij weten wat het verlangen van jouw ziel is en worden niet beïnvloed door allerlei aardse zaken als tijd, spijt, angst, boosheid en verdriet etc. Deze informatie vormt dan een mooi uitgangspunt om te kijken of de koers die gekozen is ook het meest dicht bij het verlangen van jouw ziel ligt.

Tarief individuele coaching (particuliere relaties)

€150,- per sessie van ongeveer 1,5 uur