skip to Main Content

Je bent door gelinkt naar de website van Holistisch Centrum Brabant de onderneming die ik samen met Wilma ben gestart. Wij zijn al bijna 40 jaar samen en sinds begin 2007 echts ook samen ondernemers. Kijk gerust eens rond op de website en hieronder vind je informatie over de activiteiten die ik onder het label Delta M nog aanbied.

Over mij

Als coach ben ik altijd op zoek naar datgene wat jou en de medewerkers van je bedrijf, kan helpen om in beweging te komen en een volgende stap te zetten. Mijn favoriete vraag is dan ook: wat heb je nodig om…..? Het is daarbij mijn overtuiging dat jij alle antwoorden in je hebt die nodig zijn. Mijn rol is slechts het naar boven halen van jouw eigen wijsheid.

In de rol van trainer heb ik een goed gevoel voor wat speelt in de groep, gebruik ik humor, maar benoem ook de verantwoordelijkheden en pijn. Kennis is om te delen, dus gebruik ik de aanwezige kennis in de groep vooral ook om van elkaar te leren. Het delen van ervaring is een krachtig instrument. Ik gebruik ook veel fysieke oefeningen om het leerproces te verankeren.

In managementrollen noemt men mij: zelf startende hands on manager, creatief, organisator, beschikkend over helikopterview, innovatief, enthousiast, gedreven, resultaatgericht.

 

Als mens ben ik tegelijkertijd op een spirituele zoektocht naar zingeving in een kosmisch bewustzijn. Het besef hoe schijnbaar onbelangrijke ontmoetingen tussen mensen soms levens kunnen veranderen maakt elke dag en elk gesprek bijzonder. Twee kanten van dezelfde persoonlijkheid: de spirituele zoektocht aan de ene kant en de energieke manager die geniet van “getting things done” aan de andere kant.

Lang dacht ik hierbij in termen van ‘of/of’, maar dat blijkt niet zo te zijn. Mijn ervaring en overtuiging is dat het ‘en/en’ is. Mijn spirituele eigen wijsheid is hierbij dat de interacties tussen mensen allemaal plaats vinden in een groot en ondoorgrondelijk kosmisch systeem. Ik heb de absolute zekerheid dat het leven niet eenmalig is, maar wel slechts één keer geleefd kan worden. Dat maakt dat voor mij elke dag een feestdag is… oké… bijna elke dag 🙂

 

Trainingen

Deze worden altijd op maat gemaakt voor de opdrachtgever, de doelgroep en het gewenste resultaat. Denk hierbij aan:

  • Commerciële trainingen
  • Persoonlijk leiderschap
  • Communicatievaardigheden
  • Samenwerken

Afhankelijk van de vraagstelling van de opdrachtgever werk ik samen met verschillende organisaties en heb ik veel specialisten in mijn netwerk om op deelgebieden te ondersteunen.

Back To Top