skip to Main Content

Wat Holistic Pulsing Brabant voor jou kan doen

Holistic pulsing is een unieke, zachte en diep helende vorm van lichaamswerk. In de behandeling is het voortdurende ritmische in beweging worden gebracht de essentie. In een pulsingsessie lig je gekleed op een massagetafel en wordt je lichaam door mij in een stroom van wiegende-, rollende-, strekkende-, en openende bewegingen gebracht. Deze bewegingen of pulsen, variëren van klein naar groter en golven als het ware door het lichaam. Zonder iets te forceren plant de echo van de beweging zich door de diepte en de lengte van het lichaam voort.

Zoals een steen die in het water valt cirkels maakt die naar de oever uitdeinen, zo zet het pulsen de lichaamsvloeistoffen en energiestromen in je lichaam in beweging. Je zou je lichaam kunnen vergelijken met een rivier, waarin de chronische spierspanningen en blokkades als rotsblokken of ijsbergen de natuurlijke stroom blokkeren. Holistic pulsing Brabant helpt die rotsblokken op subtiele wijze te eroderen, de ijsbergen te ontdooien, zodat je letterlijk en figuurlijk, meer stromend in het leven kan staan.

Holistic Pulsing Brabant is gebaseerd op wereldwijd gebruikte kennis en technieken

HP is gebaseerd op vijf basispijlers, die ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van het dagelijkse leven.

Ontmoeten: in een pulsingsessie ontmoeten twee mensen elkaar op een direct voelbare en respectvolle wijze. Deze ontmoeting is het draagvlak waarbinnen het proces van ontspannen en loslaten zich kan voltrekken. Het contact is daarom van wezenlijk belang.

Gewaarworden: HP stimuleert je om je oorspronkelijke lichaamsbewustzijn opnieuw te ontdekken. Het is een uitnodiging om niet meer voornamelijk uit het verstand te leven, maar te luisteren naar het verhaal van je vanzelfsprekende lichaam.

Accepteren: in een pulsingsessie word je uitgenodigd om dat wat zich aandient ten volle te accepteren zoals het is, zonder oordeel. Zo ontstaat er ruimte voor een positieve levensstroom.

In je eigen kracht komen: HP stimuleert je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op te pakken en de vragen: “wat wil ik, wat kan ik en wat doe ik?” serieus te nemen.

Stromen: HP nodigt je uit je te openen voor een vitale levensstroom, waarin je ruimte geeft aan emoties, gevoelens en impulsen. Dat is wezenlijk om het leven te kunnen ervaren als een stromend, sprankelend, vreugdevol en boeiend avontuur.

Het bijzondere van een behandeling bij Holistic Pulsing Brabant

Naast de HP technieken gebruik ik in de behandeling ook mijn kennis van en ervaring met ander vormen van energie werk zoals het werken met Reiki, Quantum touch, Chakra en Aura healing en het gebruik van 6e zintuig. Deze laatste kan zeer helpend zijn als jij als cliënt geen idee hebt waar bepaalde patronen of klachten vandaan komen.

Hoe Holistic Pulsing Brabant jouw leven kan veranderen

Door fysieke en emotionele problemen ontstaan er blokkades in jouw lichaam. Met Holistic Pulsing worden deze blokkades waargenomen en in beweging gezet.  Zodat de energie weer vrij kan stromen.

Lijkt het je wat ? Maak dan een afspraak met Holistic Pulsing Noord Brabant en ook als je meer wil weten laat het ons weten.

Afspraak maken

Waar zit Holistic Pulsing Brabant

Wij zijn gevestigd aan de Provincialeweg 144, 5503 HK te Veldhoven. Wij zitten op de eerste verdieping.

Tarief

Het tarief bedraagt €95,-  per sessie van een uur.

De behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

Back To Top