Holistic pulsing is een unieke, zachte en diep helende vorm van lichaamswerk. In de behandeling is het voortdurende ritmische in beweging worden gebracht de essentie. In een pulsingsessie lig je gekleed op een massagetafel en wordt je lichaam door mij in een stroom van wiegende-, rollende-, strekkende-, en openende bewegingen gebracht. Deze bewegingen of pulsen, variëren van klein naar groter en golven als het ware door het lichaam. Zonder iets te forceren plant de echo van de beweging zich door de diepte en de lengte van het lichaam voort.

Zoals een steen die in het water valt cirkels maakt die naar de oever uitdeinen, zo zet het pulsen de lichaamsvloeistoffen en energiestromen in je lichaam in beweging. Je zou je lichaam kunnen vergelijken met een rivier, waarin de chronische spierspanningen en blokkades als rotsblokken of ijsbergen de natuurlijke stroom blokkeren. Holistic pulsing helpt die rotsblokken op subtiele wijze te eroderen, de ijsbergen te ontdooien, zodat je letterlijk en figuurlijk, meer stromend in het leven kan staan.

 

Nieuwsgierig, wil je het eens ervaren ?

Afspraak maken

Holistic pulsing is gebaseerd op vijf basispijlers, die ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van het dagelijkse leven.

Ontmoeten: in een pulsingsessie ontmoeten twee mensen elkaar op een direct voelbare en respectvolle wijze. Deze ontmoeting is het draagvlak waarbinnen het proces van ontspannen en loslaten zich kan voltrekken. Het contact is daarom van wezenlijk belang.

Gewaarworden: pulsing stimuleert je om je oorspronkelijke lichaamsbewustzijn opnieuw te ontdekken. Het is een uitnodiging om niet meer voornamelijk uit het verstand te leven, maar te luisteren naar het verhaal van je vanzelfsprekende lichaam.

Accepteren: in een pulsingsessie word je uitgenodigd om dat wat zich aandient ten volle te accepteren zoals het is, zonder oordeel. Zo ontstaat er ruimte voor een positieve levensstroom.

In je eigen kracht komen: Holistic pulsing stimuleert je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op te pakken en de vragen: “wat wil ik, wat kan ik en wat doe ik?” serieus te nemen.

Stromen: Holistic pulsing nodigt je uit je te openen voor een vitale levensstroom, waarin je ruimte geeft aan emoties, gevoelens en impulsen. Dat is wezenlijk om het leven te kunnen ervaren als een stromend, sprankelend, vreugdevol en boeiend avontuur.

Wanneer kan holistic pulsing zinvol voor je zijn?

  • Als het druk of spannend is in je leven
  • Als je het vertrouwen in je lichaam bent kwijtgeraakt
  • Als je niet lekker in je lijf zit
  • Als je weer in beweging wilt komen
  • Als je lichaam pijn doet
  • Als je het helemaal stil wilt laten worden van binnen
  • Als je alsmaar aan het denken bent en voelen moeilijk vindt
  • Als je veel negatieve gedachten hebt over jezelf of over anderen
  • Als je wilt genieten van een stromend, levend lijf

Lijkt het je wat ? Maak dan een afspraak en als je meer wil weten laat het ons weten.

Tarief

Het tarief bedraagt €85,- inclusief BTW per sessie van 1 uur.

De behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.