skip to Main Content
10

Super!

Gestopt met roken dankzij hypnose. Als ik het kan, kan iedereen stoppen!! 2 dagen lastig gehad, ik was mijn ritme kwijt. Even met een boek in de tuin gaan zitten, na even lezen weer rust. Nu zo blij dat ik niet meer hoef te roken. Zelfs niet jaloers op mensen die wel roken, daar was ik bang voor. Ze doen maar, als ik maar niet meer hoef... Super bedankt Ben!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel
10

Verrassend, praktisch, fijne , warme ervaring.

De eerste dagen na de sessies waren best heftig. 3 dagen stevige hoofdpijn en moeheidsklachten gehad. Ook het idee maar niet "aan" te gaan en vanalles te vergeten. Daarna echt beter in mijn energie gekomen. Ook opgekomen voor mezelf zoals ik eerder nooit durfde en nu zonder nadenken bijzonder duidelijk was en ook gelijk kreeg waar ik ook recht op heb. Wel veel meer opvliegers en wat heftig in mijn reacties. Beetje ongemakkelijk. Ik heb het boek ( Je hebt het niet, je doet het)aangeschaft en heb de praktische tips gelezen. Voel me sterker en energieker maar door drukte en de waan van de dag soms moeilijk om niet terug te vallen in oude gewoontes. Mijn vuurtje flakkert lekker. Ben soms uit mijn doen, maar herstel weer snel en ben ook in staat het contact te herstellen zonder mezelf weg te doen of klein te maken. Ik heb meer zin en plezier ipv dat alles teveel is. Fijne interventie door Ben, we zijn snel tot de kern komen. Ben heeft me precies gegeven wat ik nodig had!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
9

Fijne Ervaring

Ik had gekozen voor een energetische behandeling bij Wilma. Wilma is een melevende warme vrouw die de tijd neemt voor de behandeling. De behandeling gaat op gevoel en samen kijk je waar de spanningen zitten. Ik heb hier persoonlijk veel aan gehad. Omdat iemand je eigenlijk helpt je eigen lichaam beter te leren kennen. Maar ook helpt bij de doorstroming van energie. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
9

Ontzettend fijne ervaring, fijne energie meteen bij binnenkomst

Door deze NEI Sessie te doen zit ik zoveel fijner in mijn vel. Het los koppelen van bepaalde thema's en het bewust maken van de zelf liefde die iedereen verdient heeft me enorm laten groeien. Ik kom graag nog eens terug om nog meer over mezelf te leren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard
10

Bijzonder

Na een zware hersenschudding kon ik totaal niet meer tegen prikkels. Ik zat al langer dan 1 jaar wanhopig thuis en was naar Wilma gegaan voor een energetische healing onder het mom ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Ik verwachtte er eerlijk gezegd niet veel van, maar het tegendeel bewees ze. Na deze healing kon ik opeens weer veel meer prikkels aan en steeds meer meedoen in de maatschappij. Het is erg bijzonder wat Wilma kan, ze heeft me enorm geholpen en ze helpt me nog steeds bij mijn laatste stukje herstel van de hersenschudding.

Reactie van het bedrijf

Beste Lisa, Bedankt voor de mooie review. Zo zie je maar wat er kan gebeuren al je bereid bent je grenzen te verleggen. Vertrouw steeds meer op je gevoel en volg je hart. Dat klinkt als een tegeltjes-tekst maar is daarom niet minder waar.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Heel erg goed geholpen

Ik zou andere deze zeker aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergeijk
10

Top ervaring

Ik heb véél dingen geprobeerd om te stoppen met roken pleisters kauwgom accupunctuur niks hielp ik kreeg deze tip van een vriendin en ja hoor eindelijk gelukt

Reactie van het bedrijf

Welkom in de wereld van de niet rokers 🙂

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven
10

Behulpzaam en begripvol voor het oplossen van het probleem.

Ze kijken verder dan het probleem zelf en gaan ieder laagje af, zodat alle (ook niet directe) oorzaken verholpen kunnen worden.

Reactie van het bedrijf

Dank Veerle maar we doen het altijd samen, dus dank voor je vertrouwen.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- -
10

Geweldig!

Ik ben heel blij dat ik hierheen ben gegaan. Ik was eerst wel sceptische of het zou werken, maar het is gelukt! Ik ben gestopt met roken!!!! Ik voel me fitter, ruik beter proef beter! Niks heeft mij ooit geholpen en de hypnose wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk
9

Geweldig .

Ben van te voren echt wel skepties geweest van zou het gaan helpen ! Tim stelt je op je gemak , je hebt eerst een intake gesprek. Daarna begint de behandeling. Ik ben van het begin tot het einde vd behandeling heel ontspannen geweest , ook wel heel even in de slaapmodus . Na de behandeling een beetje slaperig .Ben nu sinds 10 dagen gestopt met roken door de behandeling van Tim . Heb bijna 50 jaar gerookt , heb de drang niet meer ik moet een sigaret , Tim ik ben je zo dankbaar super bedankt dat ik nu een niet roker ben .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Super!

Ik wilde graag stoppen met roken alleen lukte het niet om zelf te stoppen. 1 hypnose sessie gehad en tot op de dag van vandaag (3 weken verder) nog steeds niet gerookt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Ik kon eindelijk weer met vertrouwen op reis

Ik kwam bij Ben om iets te doen aan emetofobie, die ik aan een traumatische ervaring op een vakantie heb overgehouden. We hebben besloten om voor EMDR te gaan, en hebben de eerste twee sessies gericht aan de fobie gewerkt. Ik hoopte hierna er (voldoende) vanaf te zijn, maar er bleek toch nog meer trauma onder te zitten dan ik dacht en ik kreeg klachten van angst en paniek. Gelukkig heeft Ben mij nog snel ergens tussen kunnen plannen, en konden we nog een sessie werken aan het onderliggende stukje. En dit heeft mij fantastisch geholpen! Een week na de sessie ben ik op vakantie gegaan in Zuid Afrika, en heb hier nauwelijks last gehad van oude angsten en de fobie. Ik heb volop kunnen genieten, en dit was allemaal mogelijk dankzij de fijne en doortastende hulp van Ben. Dankbaar!

Reactie van het bedrijf

Hi Karin, dank voor je review eerlijk gezegd kan ik zelf nog steeds (na al die jaren) blij worden van de magie van EMDR.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlijmen
10

Eindelijk gelukt!

Na jarenlang eindelijk gelukt schrijf ik. Want na diverse pogingen om te stoppen met roken, rook ik niet meer. De hypnose gegeven door Ben heb ik als zeer ontspannen ervaren en ik heb daarna geen behoefte meer gehad aan een sigaret. Dank je wel! Ik ben er heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Helemaal top!

Het was een aparte ervaring maar voor mij zeker de moeite waard! Ik ben er heen gegaan om mij te laten helpen met het stoppen met cannabis gebruik, en het was echt het steuntje in mijn rug die ik nodig had! Ik loop al een paar jaar te struggle met die verslaving en kreeg het alleen voor elkaar als ik het voor iets of iemand anders deed! Maar voor mezelf was het niet de moeite waard en met behulp van Tim heb ik in kunnen zien dat ik het weldegelijk waard was! Je krijgt een hele goeie uitleg hoe het in zijn werk gaat! En het zijn hele fijne rustige mensen die je begeleiden! Zeker een aanrader voor mensen die net als ik heel graag willen stoppen maar het zelf niet voor elkaar krijgen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grave
10

Ik ben supertrots op mezelf

Vanaf het moment dat ik de locatie waar ik ben behandeld verliet stond ik zo sterk in mijn schoenen, en dat is 2 dagen en 2 weken geleden maar het voelt alsof ik al veel langer geleden ben gestopt. Ik had de sessie ook doorgestuurd gekregen en heb hier heel veel kracht uitgehaald. Er komen meteen zo’n mooie dingen op mijn pad. Ook was mijn vraag bij de sessie om me eens gelukkig te voelen. Nou lieve mensen ik heb echt intensieve mooie geluksmomenten gehad doordat ik zo ontzettend trots ben op mezelf. Ik had nooit maar dan ook nooit gedacht dat stoppen met roken mij zou lukken. Ik ben Ben zo ontzettend dankbaar. Als je echt wil stoppen met roken dan raad ik je aan om deze stap te zetten voor een heel mooi en nieuw begin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert
10

Bijzondere ervaring met geweldig resultaat!

Mooi dat er aandacht besteed wordt aan zowel bewust als onbewuste knelpunten bij het stoppen met roken. Het is niet dat ik geen moeilijke momenten meer heb gehad sinds de hypnose, maar op die momenten besef ik me heel goed dat dit gevoel tijdelijk is en weer weg gaat. Het geeft me heel veel rust en ik zou het dan ook iedereen aanraden! Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Na Tim’s Hypnose geen roker meer, nooit meer!

De hypnosesessie met Tim om te stoppen met roken was echt boven verwachting en heel bijzonder. Hij stelt de juiste vragen, vraagt door en komt tot de kern en dat is wat nodig is! De hypnose zelf was voor mij magisch en emotioneel en ik visualiseer het nog steeds als de gedachte van een sigaret opkomt. Maar niet roken kost geen moeite en ik ben zooo ontzettend blij !! Gun jezelf deze sessie , kado aan jezelf❤️!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
9

ik heb me heel veilig gevoeld door de professionele begeleiding van Wilma en Ben

in de sessie familieopstelling had ik een voor mij zelf heldere vraag. deze is die middag door de representanten op een bijzondere wijze beantwoord. ik zat naar mijn eigen film te kijken en verwonder me erover hoe het mogelijk is dat wildvreemde mensen mijn situatie zo helder kunnen spiegelen. Heel bijzonder en waardevol. met dank voor iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heel
10

Heel goed

7 okt had ik een afspraak bij Tim om te stoppen met roken. Sinds de behandeling heb ik niet meer gerookt en ben helemaal niet onrustig of zo, wat ik wel verwachtte. Ben er heel blij mee !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert
9

100% tevreden

Niet verwacht dat het zou werken maar het werkt wel ben blij dat ik het gedaan heb
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best
10

Een krachtige steun in de rug

Ik heb een geweldige ervaring mogen meemaken . Ben met 24/7 blowen naar 2 jointjes savonds gegaan En doe dit nu 4 wkn De volgende stap is naar 1 joint De sessie heeft mij naar mijn zin geholpen , ik had die ruggesteun echt nodig omdat ik helemaal was vast geroest ! Het kaartje wat ik had uitgekozen “ ik zet door “ blijft van toepassing . Extra dank aan Tim , superbedankt en het was zeer aangenaam . Namaste
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Vakman

Ongelofelijk blij dat ik de stap heb genomen om Ben te benaderen voor hulp. Heeft mij enorm geholpen om door een moeilijke periode heen te komen. Ik denk nog vaak terug aan de “handgrepen”die hij mij heeft geven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reusel
10

Heel verhelderend

Een verhelderende ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Geweldig, hoogtevrees is weg

Mijn man en zoon (14 jaar) zijn in de praktijk geweest. We werden netjes ontvangen en er werd uitgelegd wat de bedoeling was. Ze zouden allebei apart onder hypnose gebracht worden en door middel van deze behandeling zouden ze van de hoogtevrees af zijn na mogelijk 1 behandeling. Uiteraard waren we een beetje sceptisch of dit ook echt wel zou werken. Na de behandeling zijn we meteen naar een hoge klimtoren gereden. En.....het heeft voor beiden geholpen. Ze gingen allebei zonder angst de toren op en ook weer naar beneden. En ook de keren daarna zijn we nog op verschillende plekken geweest waarbij de heren vaak angst hadden, maar ook nu bleef de hoogtevrees weg. Een bijzondere ervaring en we zijn er erg blij mee dat we deze stap genomen hebben. Een aanrader dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Son en Breugel
9

Veel inzichten gekregen en een fijne behandeling

Via hypnotherapie een body scan gehad wat heel bijzonder was, met aandacht op het buikgebied ivm Pds. Hopelijk gaat dit helpen om dit te verhelpen. Ben heeft me door middel van het gesprek voorafgaand inzichten gegeven waar ik veel aan heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert
8

Gestopt is gestopt

Ik kwam 3 weken geleden bij Tim met de mededeling ‘ik wil stoppen met roken’ en jij mag mij daarbij helpen. Ik was en ben er klaar mee! Het stinkt en is daardoor onverzorgd, kost veel centjes (lees: ik rookte zo’n €13 per dag op) en het is ongezond al heb ik voor mijn gevoel nergens last van. 1 uur durende sessie met Tim en ik ben inmiddels 3 weken gestopt! Ik heb nog wel trek (wat zeker minder wordt) maar heb niet de behoefte om er een op te steken. Het is voor mij zeker de moeite waard geweest! Is jouw mindset goed, dan kan jij dit ook… ‘Gewoon’ de eerste stap zetten en bellen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Fijne ervaring

Nemen de tijd voor je, heerlijk ontspannend. Vanwege mijn diabetes onder hypnose afvallen, het werkt ook nog. Het is aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's - Hertogenbosch
10

Binnenkomen als roker en naar buiten stappen als een niet roker.

In een ontspannen sfeer je motivaties bespreken om te stoppen met roken Dit is tijdens de hypnose aan bod gekomen. Sinds de hypnose geen zin of behoefte meer gehad aan een sigaret. Kan vol trots aan mijn kinderen vertellen dat mama niet meer rookt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Empel
10

Top prestatie

Na 50 jaar lang 1 pakje shag per 2 dagen gerookt te hebben, ben ik nu gepromoveerd tot niet roker. Moeilijke momenten? Ja maar die duren ongeveer 5 tellen. Nog maar 2 weken maar toch trots op jullie en mezelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arendonk
10

Ben echt super tevreden zo blij dat ik het gedaan heb

Zo blij dat ik de stap heb genomen om met hypnose af te vallen . Sinds ik geweest ben bij tim heb ik totaal geen zin meer gehad in snoep of andere slechte dingen. Tim heeft me echt super goed geholpen . Super blij dat ik het gedaan heb
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den bosch
9

Ik rij weer zonder angst

Ik was vrij onzeker vooral op de snelweg Nu is het weer normaal goed dus Ik ben nu weer zonder angst
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best
10

Super mooi

Al twee familieopstellingen gedaan. Beide keren erg leerzaam maar ook heel mooi. Ben en Wilma zijn goed op elkaar ingespeeld en hanteren een hele natuurlijke manier van het begeleiden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven
10

Fantastische

Moest stoppen met roken omdat ik blaaskanker heb maar kon het niet alleen..dus n afspraak gemaakt met tim..ik was wat zenuwachtig maar hij stelde mij gerust ..het is nu 1 week geleden dat ik hypnosetherapie gehad heb en ik rook nog steeds niet ...tim je bent n engel bedankt...mijn man maakt binnenkort ook n afspraak dan kunnen we rookvrij verder...gr.heleen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best
10

Warm ontvangst wat zorgde voor een vertrouwd gevoel en fijne behandeling met goed resultaat

Gelijk bij binnenkomst verwelkomde Bert me op zo’n manier dat ik me direct op mijn gemak voelde. Ik kwam voor een behandeling om van mijn nagelbijten af te komen. Gaande het gesprek over mijn leven wist Bert al gauw te doorgronden waar het probleem bij mij zat. Dat is bijzonder want het is iets waar ik eigenlijk nooit over praat. Bert heeft me hierin handvaten gegeven. Vervolgens heb ik de hypnose behandeling ondergaan. Dat heb ik als fijn en prettig ervaren. Nu een maand later heb ik nog geen drang om nagels te bijten. Bert kijkt niet alleen naar het probleem nagelbijten maar bekijkt het gehele plaatje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht
10

Helemaal perfect

Ik heb in 1 familieopstelling zo veel inzicht gekregen in aanwezige patronen die invloed hebben waarvan ik mij niet bewust was. Ik kom zeker terug! Wat fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helvoirt
10

Eindelijk begrepen en geholpen worden

In een zoektocht naar mijzelf en helemaal ontregeld ben ik hier terecht gekomen. Ik was vaak moe en futloos en merkte dat mijn zonnevlecht erg raar deed. Ik was er echt beroerd van. Ik werk sinds kind al met mijn gidsen maar dit probleem kon ik zelf niet meer regelen en niet met iedereen bespreken. Want blijft toch beetje gek. Ik ben bij Wilma terecht gekomen en ik voelde mij echt gehoord en welkom. Aangezien ik al sinds kind met mijn gidsen werk was dit een enorme ervaring omdat ik nog niemand toegestaan heb om mij met energie te kunnen helpen. Maar de warmte die ik kreeg tijdens de sessie en tips and tools ben ik oprecht een ander mens. Stukken rustiger en ik kan er weer tegen aan. Zeker een aanrader als je misschien net als mij opzoek bent naar je innerlijke zelf en hulp kan gebruiken om stapje dichterbij te komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel
10

Bijzonder en vertrouwd

Als vraagsteller bij een familie-opstelling geweest, heel indrukwekkend en heeft mij meer inzicht gegeven waar ik heel dankbaar voor ben! Bij Wilma een energetische behandeling gehad en dit voelde heel veilig, vertrouwd en respectvol. Zij gaf mij tips en vertelde wat zij doorkreeg tijdens de behandeling. Heel bijzonder en waardevol voor mij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven
9

Ben is een geweldige therapeut die écht helpt

Ben heeft mij in een aantal sessies volledig van mijn alcohol gebruik afgeholpen. Ik worstelde hier al jaren mee. Diverse coaches, healers, enz enz bezocht en Ben deed het. Voor altijd dankbaar: echt een aanrader: als je het zelf ECHT wilt, lukt het! Namasté
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond
10

Persoonlijk en helpend

Wilma heeft een hele prettige persoonlijke benadering. Ze staat met beide voeten op de grond, maar neemt je mee naar een dieper bewustzijn. Ik heb dit keer een familie-opstelling gedaan wat veel nieuwe inzichten bood. Maar ook stukken in mijn familielijn heeft geheeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch
10

Het zetje dat ik nodig had om het roer om te gooien

In 1 gesprek heeft Ben de angel te pakken, waar en hoe ik totaal uit balans ben geraakt. En de stok achter de deur gevonden om ook echt in beweging te komen, dus ik start binnenkort met een andere baan in een andere sector! Heel erg doortastend en diepgaande coaching. Groetjes Miranda
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Oedenrode
10

Geweldig!

Familieopstellingen …. Weet je wat het is? Het is mijn grote liefde! Ook zelfs ondanks mijn eerste negatieve ervaring, maar ja, dat was ook een ervaring, ik ben eroverheen en ik heb mijn goede begeleiders gevonden. Wil je volgende keer mee? Dat kan! Het is eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je gewoon ervaren. Je wordt door het veld geleid en ik zie elke keer dat mensen die daar komen, komen niet zomaar, ze hebben iets gemeenschappelijks. Deze keer was het ook zo, ik heb 4 mensen gevraagd om mee te gaan, maar niemand had er behoefte aan. Oke, ik ging sowieso. Al in de auto zat ik aan mijn relatie met mijn zoon te denken, hoe kan ik onze relatie verbeteren? Natuurlijk was ik niet verbaasd toen ik daar kwam en de vraag van de vragensteller hoorde. Het ging over hun “problematisch” kind. Wat precies het “problematisch" maakt is niet belangrijk, iedereen ziet het “probleem” anders, er is gewoon iets wat je  dwars ligt. In deze opstelling werd ik voor de vader van het meisje uitgekozen. Dat vond ik interessant, ik kon de  situatie vanuit vader’s en partner’s perspectief zien. De conclusie van deze opstelling was heel mooi. We komen allemaal in deze wereld met het doel, en het doel van dat kind was verbinding maken  tussen haar moeder en haar familiesysteem. Heel mooi. Na deze opstelling dacht ik nog lang aan mijn eigen zoon en onze relatie maar ik kon niks bedenken. Volgende dag was mijn zoon jarig, hij werd 9! En dat was …. Heel erg! Hij was niet blij met zijn cadeaus en alles ging mis. Ik voelde me verdrietig en boos tegelijk. Onderweg naar yoga heb ik 4 vriendinnen gebeld om mijn emoties te uiten en met elke volgende vriendin begon ik de situatie helderder te zien en uiteindelijk was het kwartje gevallen! Ik wist waarom ik gisteren bij die familieopstelling was! Na de yoga ging ik meteen aan de slag met mijn thetahealing. Na 1.5 uur werken werd alles duidelijk en het probleem tussen mij en mijn zoon was opgelost. Mijn zoon was mijn spiegel maar he
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Megen
10

fijne sessies met een warm persoon

Al een tijdje heb ik sessies gevolgd met Ben. Deze sessies zijn van verschillende aard van hypnose sessies om beter te kunnen slapen en stoppen met chocolade eten tot kind/ouder gesprekken. Ben is zeer kundig, goed luisterend, erg fijne gesprekspartner, adviseur, therapeut en coach. Erg warm en liefdevol persoon en stelt je erg op je gemak waarbij alles bespreekbaar is. Ben opent je ogen en geeft vertrouwen in jezelf weer terug. Inmiddels slaap ik bijna een jaar heerlijk, eet ik geen chocolade meer en kan ik goed relativeren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zundert
9

Mijn leven is totaal veranderd door NLP

Al een aantal maanden volg ik bij Ben een individuele NLP opleiding. Hier krijg ik inzicht in hoe mijn gedachten werken en steeds meer "regie" zoals Ben dat noemt op mijn gedrag. Ook doen we veel oefeningen die ik dan weer concreet kan toepassen in de praktijk. Ben je zo dankbaar voor deze lessen het heeft mijn leven echt veranderd en ik durf te zeggen voor altijd.....DANK !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Al meerdere malen erg goed geholpen

Ieders ervaring is anders, maar ik vind t heel fijn, Ben is n luisterend oor met goede inzichten. Ik heb hypnose therapy gedaan voor n angstsituatie, was er na 1 behandeling vanaf, heerlijk. Ook heb ik n hypnose sessie gedaan om te stoppen met het sociale sigaretje, ook toen na 1 sessie ervan af rook al n jaar niet meer, top. Ik ga me zeker verdiepen, in alle holistische behandelingen van dit centrum. Ik beveel het dan ook van harte aan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel
2

Helaas heeft het niet het gewenste effect gehad, maar dat is wellicht heel persoonlijk

Ik vind het jammer dat er wel is gezegd dat ik zou worden nagebeld, maar dat is niet gebeurd.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je feedback. Via deze negatieve beoordeling hebben we begrepen dat je graag telefonisch contact wilde. Natuurlijk hebben we je direct gebeld en daarin uitgelegd dat wij niet nabellen maar na 1 of 2 weken via e-mail contact opnemen en zover was het nog niet. Het effect is inderdaad zeer persoonlijk en sommige mensen hebben een 2 of derde behandeling nodig (en zelfs dan is er geen garantie op succes). Je hebt aangegeven dat niet te willen en daarmee kunnen wij weinig anders doen dan je veel succes wensen in het vinden van jouw oplossing.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Tilburg
10

Meer innerlijke rust gevonden

Wat ben ik blij dat Ben op mijn pad is gekomen. Hij wist precies wat ik nodig had op het juiste moment, zonder dat ik dit zelf bewust wist. Hierdoor ben ik dichter bij mezelf gekomen en ervaar ik meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Enorm dankbaar voor deze ervaring!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen
1

Een desillusie

Ik ben zondag behandeld voor het stoppen met roken via hypnose therapie. Ik ervaarde het als rustig en het leek te werken. Er werd ook gezegd dat t in een behandeling zou lukken, om maar te herhalen, met twee vingers in de neus kom jij ervan af. Helaas ging het dinsdag mis en m'n drang naar een sigaret was hevig. Dus ik ben weer begonnen met roken. Toen ik Ben hierover mailde gaf hij te kennen dat als ik wilde nog n behandeling kon doen. Ik verwacht dan dat deze gratis is aangezien de eerste keer 110 euro was. Nu komt het...ik kreeg een mail terug dat ik de eerste keer gratis heb gehad terwijl ik wel heb betaald. Nou hier ben ik niet van gediend, dat ik als n leugenaar weg wordt gezet Dus nee ik raad dit niet aan. Helaas

Reactie van het bedrijf

Beste Marie Therese, Dank voor jouw feedback en laten we beginnen met mijn welgemeende excuses. Jouw betaling is inmiddels wel degelijk ontvangen er was dus sprake van een vervelend misverstand. Overigens heeft niemand jou voor leugenaar uitgemaakt maar was dat jouw gevoel, er is door mij wel een vergissing gemaakt. Om die reden beidt ik je natuurlijk alsnog die gratis herkansing aan. Als je daar gebruik van wil kun je me altijd bellen en help ik je graag alsnog van die vervelende verslaving af.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Kaatsheuvel
10

Eindelijk na 20 jaar lange nagels!

Nagelbijten! Wat vond ik het een stomme kwaal, maar daar mee stoppen lukte me niet. Zo'n 20 jaar lang deed ik verschillende pogingen er mee te stoppen. Nadat mijn vriend een aantal maanden geleden met een positieve ervaring thuis kwam na een hypnose door Ben dacht ik; Zou het ook werken om van mijn 'kwaal' af te komen door middel van hypnose..? Mijn vriend heeft niet meer gerookt sinds de hypnose dus dat gaf sowieso al een stukje vertrouwen. (Nog even een positieve ervaring hier! :)) Het gesprek met Ben was prettig en de hypnose verliep ontspannen. In de auto terug naar huis dacht ik; Ik voel niks. Ik denk helemaal niet anders over nagelbijten. Was ik wel met mijn aandacht genoeg bij de stem van Ben onder de hypnose? 100 vragen maar ik besloot het maar gewoon mee te gaan maken. Nu bijna 2 maanden later typ ik dit met lange nagels op het toetsenbord. Niet een keertje meer gebeten. Ik ben druk in de weer met leuke nagellakjes en vijlen moest ik nog leren op 25 jarige leeftijd! Het is een klein stukje in je leven wat er toch iedere dag voor kan zorgen dat je beter voelt in plaats van zo vele momenten dat je baalt dat het je weer niet is gelukt. Ben, nogmaals heel erg bedankt. Twijfel je over hypnose? Nergens voor nodig! Probeer het gewoon, je komt er vanzelf achter dat het werkt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven
10

Een goed gesprek met een fijne behandeling van een liefdevol persoon

De locatie is prachtig mooi en ik voelde me er onmiddellijk thuis. Ben kan heel snel de vinger op de zere plek leggen en spreekt zich er direct over uit wat erg prettig is. De behandeling is prettig en ik voelde me erna direct sterk en ik had meteen zin om de dingen anders te doen. Mijn wens om (tijdelijk) te stoppen met drinken is in vervulling gegaan. En met gemak en plezier zelfs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg
10

Ik ben gestopt met roken door hypnose.

Op 20 maart heb ik een afspraak gehad met Ben. Hij heeft mij met hypnose helpen stoppen met roken. Ik kan je zeggen dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds gestopt ben met roken. Het ging een stuk makkelijker als dat je het geheel op eigen kracht doet. Ik had veel minder behoeften in een sigaret. Door de hypnose had ik dus minder zin in een sigaret, alleen de gewoonten om bijvoorbeeld na het eten even naar buiten te gaan voor een sigaret was er. Om dit op te lossen ging ik wel naar buiten maar dan met een kop koffie. Prima oplossing. Nu na zo'n 5 a 6 weken later heb ik zelfs dagen dat ik er echt nauwelijks meer aan denk. Het is voortaan gewoon geworden dat ik niet meer rook en dat is zo bijzonder en zo fijn. Ik stink niet meer naar rook, ik heb meer tijd over (Ja dat klinkt gek maar ik hoef niet steeds 5 minuten te pakken om te roken), ik hou zelfs geld over en daar heb ik hele leuke loungestoelen voor buiten mee gekocht. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland
9

beter kan niet

rook al bijna 3 jaar niet meer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- erp
10

Prettige sessie met goed resultaat

Prettige, warme persoonlijkheid. Niet zweverig maar zinvol als je met jezelf aan de slag wilt. Dit is een goede ondersteuning en heeft mij zeker geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anoniem
10

Met 1 sessie van het bedplassen verlost!

Mijn dochter is nu 9 jaar en had nog steeds 3/4x per week ongelukjes in bed. Uiteraard hadden we al van alles geprobeerd, maar niets hielp. Ze is een vaste slaper en wordt niet wakker als ze naar het toilet moet. Ze zit nu in groep 6, maar was zich al druk aan het maken over het schoolkamp in groep 8. Toevallig kwam ik in contact met Ben en die gaf aan dat we met 1 sessie het probleem konden verhelpen. Ik was zelf misschien wat sceptisch, maar baat het niet dan schaadt het niet. Ik wilde ze wel een beetje voorbereiden op wat komen gaat. We hebben een filmpje gekeken waarvan een link op de site staat over hypno therapie. Toen ik die aan mijn dochter liet zien was ze meteen enthousiast. Ze had er natuurlijk de balen in want logeren bij vriendjes was nu altijd een onzekere onderneming of in de meeste gevallen wilde ze het niet. Toen we op de afspraak kwamen hadden we een kort intake gesprek en toen een behandeling van een half uur. Mijn dochter vond het erg "relaxed en chill". We kregen een opname van de sessie mee naar huis zodat ze, wanneer ze wilde de sessie nog eens terug kon luisteren. Die avond heeft ze meteen voor het slapen gaan de opname terug geluisterd. ze vond dit "relaxed" en kon er lekker van slapen. In de eerste week heeft ze iedere keer de opname terug geluisterd. en was ze elke avond droog. Na een week wilde ze het proberen zonder de opname te luisteren. Dit ging ook prima. Na 2 weken had ze een ongelukje, maar Ben had al gezegd dat dit kon gebeuren. Direct wilde ze weer de opname luisteren en weer een week zonder ongelukje. Een week erna nog een ongelukje en weer pakte ze direct terug op de opname. En nu is ze alweer 3 weken droog, en is ze vol vertrouwen dat dit vervelende bedplassen en zoals ze zelf zegt: "haar grootste geheim" voorbij is. Wij als ouders zijn echt ontzettend blij dat we door zo'n simpele korte sessie het grootste probleem van onze dochter konden verhelpen! Bedankt namens ons en onze dochter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden
8

Rustgevende ervaring

Ben stelt je erg op je gemak en neemt de tijd voor een goed intakegesprek. Voor mij gaf de hypnose erg veel rust en ontspanning. Ook nu enkele weken later heb ik nog steeds meer rust in mijn hoofd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
8

Een bijzondere, maar goede ervaring

Nogal sceptisch ben ik hierin gestapt, het zal toch niet zo gemakkelijk gaan als er omschreven wordt.......... Een week later is het inmiddels. Ik heb ik geen sigaret meer aangeraakt en het verbaast me echt hoe "gemakkelijk" het gaat. Ik ben er nog lang niet waarschijnlijk, maar dit is echt een enorme stap in de goede richting. Ik ga dit volhouden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ..
10

Geweldig

Ik heb adhd en denk de hele dag door iknl heb een hypnose sessie gehad en mijn gedachtes zijn met 80 procent minder geworden echt een aan rader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop
10

Magisch

Ik heb de tip gekregen via mijn broer. Hij wilde van het roken afkomen en zei ik heb een telefoonnummer van iemand uit Veghel die je overal van af kan helpen. Nou ik rook niet maar ik dacht ik bewaar het nummer…je weet maar nooit. Mijn zoon heeft een afspraak gemaakt om hulp om van zijn verslaving af te komen. Hij wilde het zo graag maar was erg sceptisch en heeft met gemengde gevoelens de behandeling bij Ben ondergaan. Na een hartelijk ontvangst heeft Ben de behandeling gedaan en ongelofelijk mijn zoon voelt zich helemaal anders en gebruikt niet meer. Wat een super hero is Ben. Maar als Moeder moest ik nog wel vertrouwen krijgen in mijn zoon. Zelf kampte ik al maanden met totaal geen energie hebben en 4 maanden niet / nauwelijks (max 2 uur) slapen. Ik zag hoe mijn zoon opknapte en ik dacht laat ik ook maar eens een afspraak maken. Na telefonisch en mail contact heb ik eerst een energetische behandeling gehad bij Wilma en daarna een hypnose behandeling bij Ben. Nou wat die 2 tovenaars allemaal kunnen is ongelofelijk. Een heerlijk warm welkom, met een super luisterend oor en vervolgens een magische ervaring bij Wilma. Zij heeft er weer voor gezorgd dat mijn energie herstelde en na de behandeling met Ben, die eerst startte met een superfijn gesprek, slaap ik sinds de behandelingen elke avond en heb meer energie gekregen. Zo blij dat ik Wilma en Ben heb leren kennen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel
10

Miraculeus

Ik kreeg de tip om hierheen te gaan van mijn vader, ik dacht "die ziet ze vliegen!" Maar ik wist dat er iets veranderd moest worden.. ik gebruikte al 9 jaar drugs (ik ben 20) en daar moest iets aan veranderen. Ik heb 2 sessies gehad, na de eerste had ik het idee dat het niet werkte (Ben kreeg een beetje een boze voicemail van mij). 2 dagen later ging Ik weer en toen Ben zei dat ik mijn ogen open mocht doen, leek het alsof er 100kg van mijn schouders af was gevallen. Ik heb in de 9 jaar dat ik drugs gebruik nog nooit zo makkelijk van mijn verslaving/depressie af kunnen komen. Ben ik ben je eeuwig dankbaar! Misschien zou je kunnen zeggen dat je een leven hebt gered. Bedankt Ben!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

WOW

Ik kwam bij ben met een hersenschudding waar ik al 10 maanden mee rond liep. Dagelijks veel klachten en in de reguliere zorg al veel artsen gezien en scans ondergaan. Niks kwam hieruit. Tot dat ik met veel hoofdpijn naar ben ben gegaan. Na 1 behandeling bijna volledig verlost van deze hoofdpijn. Hier sta ik nu elke dag nog van te kijken dat dit mogelijk is met hypnotherapie. Ik heb na 1 behandeling van ben echt een ander leven gekregen en daarvoor ben ik ben nog steeds ontzettend dankbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- middelbeers
8

Bijzondere ervaring familieopstelling

Dankbaar voor de bijzondere ervaring van een familieopstelling bij Ben en Wilma. Het heeft mij mooie inzichten opgeleverd en een heel sterk gevoel van kracht meegegeven. Ik ben mij bewust geworden van onbewuste patronen, zonder dat dit letterlijk benoemd werd. Moeilijk te omschrijven wat dit voor mij gedaan heeft, maar het heeft zeker diepe indruk gemaakt en een innerlijke verandering teweeggebracht. Ben en Wilma zijn bovendien heel fijne, warme mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

een waardevolle, adequate en hele prettige ervaring

Ik werd gezien en gehoord en kreeg veel meer dan dat waar ik voor kwam. Ik kan nu echt vooruit, thuis, met de oefeningen en de tips om te schrijven. Ben heeft een groot arsenaal aan "gereedschap" om de ander vooruit te helpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Zonder vliegangst mijn ouders kunnen bezoeken!

Door mijn behandeling bij Ben heb ik mijn vliegangst overwonnen. Ik slaap sinds de behandeling veel beter en voel mij een gelukkiger mens. Het heeft mij een bepaalde rust gegeven. Ik heb zonder angst gevlogen en kan nu vaker mijn ouders bezoeken. Dank je wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best
10

Een aparte ervaring

Naar heel veel pogingen en met verschillende metodus is het éindelijk gelukt en ben ik een blije NIET roker . Bedankt Ben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkdriel
10

Gestopt met het roken van 50 sigaretten per dag

Had nooit gedacht dat ik zo snel en vooral gemakkelijk zou stoppen met roken. Ontwennig was alleen van de handeling..... Ben ook niet extra aangekomen want dat was wel n punt bij mij. Dus alom tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- sHertogenbosch
10

Precies wat ik nodig had!

Lieve mensen, voelde mij gelijk op mijn gemak en het heeft zeker geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk
10

Het is magisch wat daar is gebeurd

Ik ben naar Ben gegaan als hopeloos meisje dat verslaafd is en aan het afkicken was, zat tegen een psygose aan was angstig, opgefokt en ontzettend boos en agressief wat ik totaal niet ben van mezelf. De arts had me maar zoveel diazepam en serequel voorgeschreven dat ik eigenlijk een zombie was. Ben hopeloos naar Ben toe gegaan in de hoop dat hij me Kon helpen wist totaal niet wat ik moest verwachten. Maar een ding weet ik wel Ben is een held!! Het is magisch wat daar gebeurd is. Het is ook eigenlijk niet in woorden te beschrijven ik weet alleen dat ik als een heel ander mens daar weg ben gegaan. Totaal geen afkickverschijnselen meer! Zelfs geen medicijnen meer nodig! Ik ben Ben zo dankbaar en zo blij dat ik daarheen ben gegaan want het heeft me een ander mens gemaakt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den bosch
9

Écht de manier om stoppen met roken

Door de successen die een aantal vriendinnen van mij hadden bereikt bij Ben werd ik erg nieuwsgierig naar de methode van het stoppen met roken m.b.v. hypnose. Na me op de site wat ingelezen te hebben heb ik een afspraak gemaakt voor 20 januari 2020, nu exact 5 maanden geleden. Door de hartelijke ontvangst en het fijne (intake) gesprek voorafgaande de daadwerkelijke hypnosesessie, voelde ik me al snel op mijn gemak. Bij de hypnose wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik had verwacht "dieper" weg te zijn, maar je bent echt gewoon overal toch bewust bij, alleen enorm relaxed. Naderhand was dat ook wel de reden dat ik dacht dat het dan wel niet gewerkt zou hebben. Maar ik heb sinds die 20e januari niet meer gerookt, al 3041 sigaretten heb ik niet meer opgestoken. En dat na 31 jaar als roker door het leven te zijn gegaan. De eerste 2 dagen heb ik wel eens gedacht van: " oké, nu zou ik normaal een sigaret opsteken". Maar dat was alles, ik had ook gewoon echt de behoefte niet om er een op te steken. Dus ik durf nu 5 maanden - 152 dagen - later wel te zeggen dat dit écht de manier is om te stoppen met roken....en mezelf een niet-roker te noemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden
10

Heel prettig, ontspannen, professioneel contact tijdens de sessie!

Ik ben heel goed geholpen. Er werd goed geluisterd, geanalyseerd en op een hele warme wijze krijg je advies/inzicht. De juiste tools ingezet. Echt super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel
10

Dit had ik veel eerder moeten doen

Na ongeveer 15 jaar was ik helemaal klaar met het roken. Ik kreeg steeds meer vage lichamelijke klachten en wat ik ook deed niks hielp, nu ben ik 3 weken gestopt met roken en ik voel me geweldig. Langzaam verdwijnen al mijn klachten en denk ik had ik dit maar eerder gedaan. Het stoppen ging zo makkelijk, en het word steeds makkelijker. Mijn energie is weer terug aan het komen en ik krijg weer adem. Ik wil nooit meer een sigaret aanraken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- -
9

De beste manier om te stoppen!

Via via is mij aangeraden om via hypnose te stoppen met roken. Hmm....... Hypnose, dat is niet echt iets voor mij, (dacht ik). Maar ik wilde erg graag stoppen met roken. Aan het begin van de sessie een makkelijk gesprekje gehad, en daarna lekker in de stoel gaan liggen, helemaal niet het idee gehad dat ik echt weg was. Resultaat was super, het was echt heel makkelijk om niet te roken, tot die ene avond in de kroeg. Ach dat stoppen was zo makkelijk, dat lukt morgen ook wel weer....... Dat was dus net even anders, maar gelijk een belletje naar Veghel en de situatie uitgelegd. Mocht de volgende dag gelijk langskomen. Sindsdien geen behoefte meer aan een sigaret, zelfs niet bij de bekende momenten. Werkelijk TOP.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen
10

Al een half jaar een niet-roker!

13 november 2019, een week voordat ik 40 jaar werd, had ik een afspraak bij Ben om onder hypnose te stoppen met roken. Na bijna 28 jaar gerookt te hebben, was het de hoogste tijd om te stoppen. Voordat ik de afspraak bij Ben had, onderweg in de auto de nodige sigaretten gerookt en ook toen ik ruim voor tijd aan kwam, heb ik nog een paar sigaretten gerookt. Een hele prettige afspraak gehad! Wat een fijne man is Ben! Ik stapte naar buiten als een niet-roker!! Hoe bijzonder was dat. Nu 6 maanden later rook ik nog steeds niet, geen enkele sigaret meer gerookt. Het kostte me eenmalig € 110 euro en een beetje tijd, maar wat ben ik blij dat ik via een vriendinnetje van me bij Ben terecht ben gekomen. Ga zo door!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel
9

Mooie inzichten in eigen familie gekregen!

Samen met mijn man heb ik deelgenomen aan een opstelling van ons gezin. Mooi om te zien hoe wij allebei naar ons gezin kijken, samen met onze twee meiden. Daarover met elkaar in gesprek gaan en de fantastische rol die hierin Wilma voor ons heeft gespeeld. Ze kon zo mooi en goed invoelen hoe het voor eenieder was. Met een paar mooie oefeningen hebben wij kunnen ervaren hoe we met een paar kleine aanpassingen een groot effect binnen ons gezin kunnen creëren. Deze kennismaking was slechts het begin van een hele mooie reis die volgen gaat. Super bedankt voor jouw aanwezigheid als mens hierbij Wilma!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Someren
10

Zo makkelijk is het nog nooit gegaan !

Investeer 1 uur en € 110 dan ben je van het roken af. Basis is wel dat je zelf wilt stoppen. Dit is een perfect hulpmiddel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen
10

Helemaal geweldig

Na 40 jaar een stevige rookster ben ik dankzij ben en mijzelf al twee weken gestopt met roken Ik rook nu nooit meer .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geffen
10

Prettig

Ik ben twee keer bij Ben geweest, het is een vriendelijke fijne man waarbij je je snel op je gemak voelt. Hij heeft aan één woord genoeg als het gaat om gevoelens en schakelt snel. Hij neemt de tijd voor je en doet er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. De locatie is erg rustig en fijn om te zijn. Ik ga nu ook nog een keer naar zijn vrouw Wilma ik in contact te komen met mijn overleden dierbaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Gelukkig

Update over mijn geluk: 16 januari j.l. voor de deur bij Ben mijn laatste sigaretje gerookt (na 40 jaar) thuis een app gedownload (quit smoking buddy)die voor mij de aantal dagen en het aantal sigaretten bijhoud die ik niet meer rook en dat is erg fijn om te zien. Misschien een tip voor anderen ook. Maar op dit moment dus 1 maand, 19 dagen en 4½ uren rookvrij en 1003 sigaretten in ieder geval NIET gerookt. Geen ontwenningsverschijnselen en eigenlijk ook geen moeite om het te laten, superblij dat ik toen ben gegaan..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert
10

Ongelooflijk

Wow, ik vind het nog steeds ongelooflijk, op 16 januari j.l. rond 9.20 uur heb ik bij jullie voor de deur mijn laatste sigaret gerookt. (Na veertig jaar gerookt te hebben🙄) Na de hypnose sessie ( waar ik niet in geloof en best wel spannend vond, maar allesbehalve eng was) ben ik nu 2 weken later nog steeds rookvrij 💪🏻 tot nu toe heb ik ook nog steeds geen moeite om het vol te houden en ook geen last van bijwerkingen. Ik voel me al lekkerder, heb naar mijn gevoel al wat meer lucht en hoest minder. 😀 Keigaaf, ik ben superblij net als mijn gezin en de mensen om me heen, dus Ben keibedankt en hopelijk tot nooit meer😉althans niet voor het stoppen met roken haha
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert
10

hoe is het mogelijk

Ik als nuchtere Brabander gelooft niet in al die spiritualiteit zaken en dingen tot het tegen deel wordt bewezen. Een vriend van mij was gestopt met roken en je weet ze roepen dan vlug o je hebt geen karakter enz. enz. .toen hij bij mij op kantoor kwam vertelde hij over de behandeling bij Holistisch Centrum Brabant te Veghel. Vond het nog steeds een raar verhaal maar na enkele weken van twijfel toch maar gebeld naar Ben.Het verhaal verteld en een afspraak ingepland . Na een sessie van een keer ligt er nu al 6 weken 50 jaar roken achter mij . HOE IS HET MOGELIJK HET KAN
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel
10

Zeer kundige opstellers!

Met zowel Ben als Wilma heb ik reeds een jarenlange prettig historie vanuit de gezamenlijke opleidingen alsmede de vele opstellingen die wij samen hebben genoten bij en met onze professionele opstellers-intervisieclub. Sinds een aantal jaren runnen zij het prachtige Holistisch Centrum Brabant waaronder de laatste jaren te Veghel. De vele malen dat ik daar als representant ben aangesloten bij opstellingen heb ik hun zeer correct volgens de systemische principes zien werken. Een topteam!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen
10

Uitstekend

Ik kwam naar Ben en Wilma met een nare ervaring in familie opstellingen van vroeger. Ik heb dat ook eerlijk verteld. Maar bij Ben en Wilma voelt het echt vertrouwd en net alsof je in de kring vrienden of bij je familie bent. Ben en Wilma weten precies wat ze doen en ik voel me erg op gemak bij hun opstellingen. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss
8

verrassend

Verrassend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SINT-OEDENRODE
1

onprofessioneel

Familie opstelling gedaan, geen prettig ervaring. Weinig afstemming met vraagstellers, vragen bleven onbeantwoord. Grote en bepalende rol voor Ben. 'Speelde' zijn rol intens: aanraken, intimideren, lang oogcontact. Ook daarin geen afstemming/toestemming met/ van deelnemers. "Zweverig"; vorig levens en gesprekken met voorouders komen ruim aan bod. Ze bespreken de opstelling niet na. Ze geven zelf uiteenlopende therapieën, behandelingen en bieden dito diensten. Vraag me af hoe het zit met de kwaliteitsbewaking, zijn geen lid van beroepsvereniging. Terugkoppeling van deze punten resulteerde in een duidelijkere omschrijving op de website: gebruik van van de hulpbronnen (voorouders, medium, etc) en een nadruk op eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer om grenzen aan te geven. Weinig reflectie gezien/gehoord bij de klachtafhandeling.

Reactie van het bedrijf

Beste Hester, Wij hebben reeds uitvoerig contact gehad, dank dat je de moeite hebt genomen om ons te helpen onze dienstverlening te verbeteren. Jouw ervaring is inmiddels ook gemeld bij onze klachten en geschillencommissie. Op basis van jouw feedback hebben we verder de website aangepast en zullen deelnemers, die soms geen of beperkte kennis en ervaring hebben met systemisch werk, vooraf beter informeren over onze werkwijze. Voor de volledigheid, is het inderdaad onze visie - gebaseerd op het werk van Bert Hellinger - dat systemische invloeden van voorouders een belangrijke rol kunnen spelen. Ook klopt het dat vraagstellers (of representanten zoals jij in dit geval) niet altijd direct het gewenste antwoord krijgen, soms valt de puzzel pas later in elkaar. Tot slot is ook dat de reden waarom wij het niet therapeutisch gaan analyseren en nabespreken. Op dat moment zou ons denken of ego kunnen gaan meespelen en wij vertrouwen liever volledig op de werking van "het wetende veld" zoals wij dat noemen. Familieopstellingen zijn een fenomeen en laat zich niet volledig wetenschappelijk verklaren.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Arnhem
10

Simpeler dan normaal stoppen met roken.

Ik was al 33 jaar een stevige roker en heb de laatste 5 jaar diverse pogingen gedaan om te stoppen. Na een tip van een paar vrienden heb ik me laten behandelen bij het holistisch centrum Brabant in Veghel. Ik ben nu 4 weken gestopt en het is makkelijker vol te houden op een of andere manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boerdonk
10

Warm, persoonlijk en professioneel

Mijn ervaring met het Holistisch Centrum Brabant heb ik als zeer prettig ervaren. Eerst vanuit een hypno sessie. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Ben en ging met nieuwe inzichten naar huis. Daarna heb ik tijdens een noodsituatie snel kunnen schakelen doordat Ben bereikbaar was en een afspraak voor Wilma had ingepland. Ik kon bij haar terecht voor een energetische behandeling (direct uit het hoofd in het lijf) Zij heeft mij beide keren op een hele warme, persoonlijke maar zeker professionele manier geholpen. Er is tijdens de afspraken alle aandacht en tijd geweest. Ze denkt met je mee op een aarde en spirituele manier. Geeft haar waargenomen inzichten (die ze oppikt vanuit het energetisch veld maar ook dat wat je haar verteld) op een respectvolle en duidelijke manier terug. Het Holistisch Centrum Brabant vraagt altijd na de afspraak via een mail of een belletje hoe het met je is. Ik kan dit centrum met alle liefde aanbevelen. Loop je vast? Ben je in paniek? Of een andere hulpvraag? Zoek zeker met hen contact! Je gaat er altijd lichter vandaan maar wel met praktische inzichten waardoor je zelf aan de slag kan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Eindelijk !!

Al heel veel pogingen gedaan om te stoppen met roken, maar helaas na paar dagen heel veel huilen en extreem chagrijnig (zelfs depressief gevoel) toch iedere keer weer begonnen met roken. Ik rookte 31 jaar gemiddeld 15 sigaretten per dag. Was er helemaal klaar mee !!! Op 5 november bij Ben geweest en echt ongelooflijk...... heb sindsdien niet meer gerookt. Ook totaal geen moeite mee. Geen traan gelaten , voel me happy en erg opgelucht dat ik er vanaf ben. Weet niet hoe het kan bij zo'n verstokte roker als ik, maar het gaat heel goed. Ik wens iedereen een rookvrij leven, het geeft juist nu rust terwijl ik altijd dacht dat de sigaret me rust gaf...... Nogmaals Ben bedankt !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SINT-OEDENRODE
10

Na 100 stoppogingen nu echt gestopt met roken

Ik had aangegeven dat ik al heel lang stoeide met het stoppen met roken (bijna elke week een stoppoging) en dat ik er ook bijna geen vertrouwen meer in had. Al vóór de sessie zorgde deze vriendelijke man dat mijn vertrouwen al weer wat groeide. Heel fijn om er zo in te stappen! Nu een half jaar later nog steeds geen sigaret aangeraakt. Ik ben heel tevreden en raad dit iedereen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Boven alle verwachting heb ik mijn angst overwonnen.

Op advies van een goede vriend heb ik een afspraak gemaakt met Meneer Ben ter Horst, zonder al te veel vertrouwen of hij voor mij iets kon betekenen. Boven alle verwachting in, heb ik na 1 sessie mijn angst overwonnen. Ik heb geen hyperventilatie aanval meer gehad. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen. En bij deze wil ik Ben ter Horst hartelijk bedanken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berghem
10

sterker en weerbaarder worden op een bijzondere wijze

De wijze waarop Ben je binnen no-time op je gemak stelt, luistert, vragen stelt, je een spiegel voorhoudt ('en wat heeft het je tot nu toe gebracht') en analyseert geeft gelijk vertrouwen dat 'het goed zal komen'. Je weet niet wat er gebeurt, maar het gebeurt: De onbalans wordt stukje bij beetje hersteld. Het blijft een bijzondere ervaring om door hypnose jezelf sterker te voelen/te maken en te herstellen vanuit je innerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
10

Nooit meer roken!

Inmiddels ben ik 12 weken gestopt met roken en wat ben ik daar blij mee! Ik weet dat het 12 weken is omdat ik een app heb die me eraan herinnert, niet omdat ik er mee bezig ben. Ik vergeet het vaak. Na de eerste keer had ik nog met regelmaat wat moeilijke momenten. Ben mailde me om te vragen hoe het ging waarop ik aangaf niet te roken maar het lastig te hebben. Hierop zei Ben dat dit niet nodig is en dat ik het alsnog op wilskracht deed (zoals bij al die andere pogingen). Hij adviseerde me om nog een sessie te plannen. Sinds de tweede sessie heb ik niet of nauwelijks moeilijke momenten. Zijn ze er wel, dan zijn ze na een minuut weer weg. Ik rook niet en dat ga ik ook nooit meer doen. Ben bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught
9

top

Hallo allemaal , mijn is paul spieringhs ,ik was 35 jaar zwaar verslaafd aan het roken van shag , en rookte min. 30 sigaretten per dag en dacht dat ik niet zonder kon , ik ben maandagmorgen 11november 2019 bij Ben ter horst geweest en ben vanaf nu van het roken af , ik ben niet meer afhankelijk van die klote dingen , het zal nog wel even duren voordat het helemaal uit mijn systeem is maar ik heb totaal geen behoefte meer om te roken . Ik kan het nog steeds niet beseffen dat het me lukt maar het voelt top , ik kan het zeker iedereen aanraden en als het bij mij helpt moet het bij iedereen helpen mvg.Paul
Zou je ons aanbevelen? Ja
- vessem
10

Hele goeie en helpende hypnosessies

Ik heb twee heftige maar hele mooie sessies meegemaakt bij Ben. Ik liep vast in mijn leven, maar dankzij de hypnotherapie kan ik weer gelukkig zijn. We zijn samen terug gegaan naar herinneringen in mijn onderbewustzijn die een grote rol speelde in mijn leven. Nu mag en durf ik te vertrouwen op mijn eigen gevoel. Hierdoor kan ik mijn eigen pad bewandelen en kiezen voor mezelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen
10

Ongelooflijk dat dit mij dit is gelukt zonder strijd!!!!

Ik schrijf nu pas mijn ervaring want ben nu een maand gestopt met roken. Ben heeft helemaal gelijk gekregen, en ik was behoorlijk sceptisch moet ik zeggen. Ik was heel erg bang om weer te falen en weer een strijd te moeten voeren waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had. Maar........die was er niet, hoewel ik er eigenlijk op heb zitten wachten tot ik door de mand zou vallen. De eerste 2 dagen dacht ik veel aan roken, maar had het er niet moeilijk mee om het te laten. Het is een heerlijk gevoel niet meer te MOETEN roken, en ben van plan om ook echt nooit meer die ENE sigaret op te steken!! Ik bedank dan ook BEN uit de grond van mijn hart, en hoop dat nog veel mensen mijn voorbeeld zullen volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
8

Vertrouwd en goed gevoel, er wordt goed naar je geluisterd en gekeken wat je nodig hebt .

Het voelde gelijk heel vertrouwd , na een fijn gesprek met Ben werd er meteen gestart met de behandeling, zodat ik met een goed gevoel naar huis ging .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Oedenrode
9

Al 1 maand rookvrij!

Gedurende 20 jaar rookte ik gemiddeld 12 sigaretten per dag en ik heb altijd een haat-/liefde verhouding gehad met deze dure verslaving. Vele stoppogingen heb ik ondernomen in al die jaren, waarvan er eentje wel zeker meer dan een jaar is gelukt. Dit door het meedoen aan Stoptober. Helaas was ik toch weer begonnen met af en toe een sigaretje en daarna weer steeds vaker en toen weer volop. En steeds weer opnieuw vele pogingen ondernomen om te stoppen, maar steeds viel ik na korte tijd weer terug in mijn oude patronen. Iemand vertelde mij deze zomer dat ze een hypnose had gehad bij Ben en dat ze sindsdien niet meer had gerookt. Ik dacht direct ' als zij hiermee geholpen is, dan moet het mij ook lukken, want ze rookt nog meer dan ik.' Ik vond het wel een vrij hoog tarief voor een relatief korte sessie, maar dat weerhield me toch niet om te gaan. De nieuwsgierigheid en wilskracht won. In de auto onderweg heb ik de laatste gerookt met enige paniek in mijzelf over dat dit dan de laatste zou zijn etc. en ineens kreeg ik een soort koudwatervrees. Bij aankomst werd ik echter direct gerustgesteld en voelde ik me in de mooie omgeving direct op mijn gemak.. Het werd een bijzondere sessie en ook heel apart om een hypnose te ervaren, er gebeurt heel veel op een ander bewustzijnsniveau. Dankbaar ben ik Ben voor deze fijne sessie, nu alweer een maand geleden. Sindsdien heb ik niet meer gerookt, ik denk er weleens aan, dat wel, want het was gewoon een alledaagse, diepgewortelde gewoonte in mijn leven. Ik ga alleen niet overstag om het toch te doen en het overheerst me ook niet meer. Het is vies die rooklucht om je heen en in je haar en je tanden verkleuren, het is slecht voor je en je vult een leegte die je beter met gezonde dingen op kan vullen. Daarnaast zijn belangrijke vragen om te onderzoeken; wat is die leegte in jou? Waarom jezelf in de mist zetten? Zorg goed voor jezelf, Je hebt maar 1 lichaam en die mag je als jouw heilige tempel beschouwen en koesteren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Esch
10

Verbluffend

Tja daar sta je dan na 40 jaar roken steek ik voor de deur nog maar een sigaret op. Mijn laatste? Ik ben eigenlijk een beetje sceptisch na de vele stoppogingen. Ben ontvangt me en we beginnen met een soort kennismaking/ intake gesprek. Daar leg ik hem uit mijn vele stoppogingen en hoe ik over dingen denk. Ben vraagt of hij de harde aanpak mag doen en ik antwoord met graag. De behandeling in de kamer is heftig maar zeker niet vervelend. We nemen afscheid en ik stap in mij auto nog een beetje beduusd van alles. Ik heb nog 3 sigaretten in een pakje en stop bij de eerste pomp om die weg te gooien. Verbazing dat ik nog geen trek heb in een peuk! Dat blijft zo gedurende de paar volgende dagen en ik verbaas me steeds weer hoe het nu kan zonder afkickverschijnselen. De gewoonte wil nog wel eens opsteken maar roken niet meer. Na een week is het op een bijeenkomst heel gezellig,iemand geeft me een sigaartje en ik steek hem op. Na 3 haaltjes denk ik aan Ben zijn “slechte wereld” met nicotine en gooi hem direkt weg! Terug naar de “mooie wereld” zonder nicotine. Nu 2,5 weken later nog steeds nieys gerookt en ik ga er ook niet meer mee beginneb. Na 40 jaar roken eindelijk van die sigaret af en ik rookte meer als een pakje per dag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostvoorne
10

Bijzonder

Na een tijdje wikken en wegen, voordelen van het roken afzetten tegen de nadelen, besloot in ergens in juni dit jaar toch maar eens te stoppen met roken na 44 jaar. Een eerdere poging mislukte doordat het roken bleef missen, en vooral het gevoel had dat mij iets werd ontnomen. 5 juli jl. had ik een afspraak met Ben om onder hypnose te gaan. Ik voelde me zeer welkom, Ben nam de tijd om naar mijn mitsen en maren te luisteren, hij luisterde niet alleen, maar hij hoorde me ook echt. Daarna was het tijd voor de hypnose zelf......een zeer bijzondere ervaring vond ik dat. Ik was erbij, maar ook weer niet. Ik hoorde alles, maar was ver weg...., niet eng, niet spannend, eigenlijk wel heel fijn. Tijdens de hypnose heeft Ben mijn onderbewuste gereset. Dat heeft ertoe geleid dat ik als niet roker de deur uitging en nog steeds een niet roker ben. Mooiste van alles is, dat ik niet meer het gevoel heb dat me iets ontnomen wordt, maar dat ik een keuze heb gemaakt. Geeft zooooveel rust. Nogmaals dank Ben, ik zal het iedereen aanraden. Groet, Leonore
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch
10

Oef in 1 zin?!? Nou hartverwarmend en effectief dan👌

Ik kwam om te stoppen met roken, dat is tot op heden (bijna 14 dagen) gelukt. In de aanloop naar deze datum had ik reeds angst en paniekklachten. Er is nooit een goed moment om te stoppen...deze keer wel heel pittig, verergering van de angst en paniek en ik ging nog wel het weekend in. Toch weer contact opgenomen met Ben en ik kon de zondag erop alsnog terecht. Dit werd uiteindelijk een EMDR sessie, die heel veel verdriet naar boven bracht, ten grondslag aan de angst. Het heeft veel goeds gedaan, maar sprookjes bestaan niet. Dus op dit thema aan het helen/genezen en dat gaat goed. Niet roken gaat ook goed en supertrots dat ik het heb doorgezet ondanks dat het niet makkelijk is/was. Ben dank je wel voor wie je bent🌸
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuth
10

Geweldig ontspannen en het werkt

Stoppen met roken moet je zelf dien naar met deze hypnose doe je dat ook helemaal zelf, je onderbewuste helpt je daar onmiddellijk mee ik heb zoveel rust ervoor terug gekregen dat ik dit iedereen kan aan bevelen voor welke vorm van hulp door middel van hypnose het geeft je weer innerlijke rust 🙏
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Michielsgestel
10

Een sigaret hoort niet meer bij mij

Ruim anderhalf jaar geleden geweest voor een sessie om te stoppen met roken. Mijn eerste poging na 11 jaar. En het is me gelukt. Ik heb al anderhalf jaar geen sigaret meer aangeraakt. Soms denk ik wel eens "huh, ik sta er bijna nooit meer bij stil dat ik ooit gerookt heb, en gestopt ben". Zo duidelijk is het uit mijn systeem. Ik raad iedereen aan om te gaan. Je hebt je geld zo terug verdiend aan alle pakjes die je niet meer hoeft te kopen. En ik ken al zoveel succesverhalen van mensen die op mijn aanraden zijn gegaan. Te danken aan Ben ter Horst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch
10

Super goed

Veel geleerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Had direct het vertrouwen dat ik op de juiste plek was.

In alle rust werd er naar me geluisterd en meteen werd er gestart met de “behandeling”. Er werd gekeken waar ik het meest bij gebaat zou zijn. Ik voelde direct dat ik hier op de juiste plek was en heb het volste vertrouwen in een positief resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen
8

Ik voelde mij direct op mijn gemak.

Ik was best nerveus. Nog een laatste sigaret voor ik naar binnen ging. Toen zag ik er nog tegenop om nooit meer te mogen roken. Eenmaal binnen werd ik direct op mijn gemak gesteld. Toen ik klaar was en weer buiten stond had ik de bijzondere ervaring dat ik blij was een niet-roker te zijn. Sindsdien ook geen sigaret meer aangeraakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meteren
10

Rustig en een open gesprek zonder het gevoel wat doe ik hier

Kwam met iets wat voor een ander een ding was om te zeggen ben je wel goed bij je hoofd. Maar het is voor bij en voor mij een hele opluchting dat ik daar geen last meer van heb Heb het gevoel dat ik zelf beslist wat ik wil en ben heel goed geholpen door Ben ik kan nu rustig verder .Super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TIEL
10

stop definitief met roken met Ben!

Op advies van een ander bij Ben terecht gekomen. Bijna spijt dat ik het niet eerder wist. Na 1 sessie ben ik volledig van het roken af. De eerste paar weken moet de routine van het 'even een sigaretje gaan roken' er nog uit maar ik ben nu 3 maanden verder en ik denk er niet eens meer aan. Ik heb geen moeite met een ander die rookt naast me, wil daardoor geen sigaret en ben vooral blij dat ik geen roker meer ben!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
9

Een waardevolle en bijzondere ervaring in een veilige omgeving met goede energie.

Het ontvangst was heel warm en fijn. Er werd de tijd genomen om binnen te komen en op te starten. Er hing een fijne energie en een veilige sfeer. Doordat de juiste vragen gesteld werden op het juiste moment, kwam er veel los.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

ben na 6 weken nog steeds rookvij

had er niet veel geloof in dat hypnose zou werken, maar heb echt geen behoefte meer aan een sigaret, helemaal top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert
9

Verwonderend... goed resultaat!

Jaren geleden begon ik als gelegenheidsroker.. dat breidde zich uit tot steeds wat vaker roken. Uiteindelijk was het mijn uitvlucht.. een momentje voor mezelf en een momentje van rust. Ik wilde het niet maar deed het toch, er was immers altijd wel een reden om het toch te doen... beetje dom klinkt het wel dat weet ik zelf ook. Maar zelf tot stoppen komen lukte me eenvoudig niet zo makkelijk. En toen was daar een vriendin die een goed resultaat vertelde van een hypnose bij Ben. Haar ben ik eeuwig dankbaar... Ben ook. Ik ben nu ruim 2 weken gestopt en denk echt dat ik nooit meer ga roken. Het is een makkie!! De eerste week had ik momenten... nu zou ik anders.... Maar na een week was dat geheel weg, nu heb ik dat nog eens in de 4 dagen...! Het kost me totaal geen moeite. Zorg dat je zelf alle nadelen van roken al op een rijtje hebt en dan kom je er samen met Ben wel uit! Daar ben ik van overtuigd, je zult het dan ook wel echt zelf moeten willen. Probeer het.. het is de moeite en het geld waard. Roken kost heel veel geld dus het is uiteindelijk een dikke winsituatie! Succes & ga ervoor!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert
10

Het werkt echt!!

Ik werd ontvangen door Ben in een hele mooie rustgevende omgeving. Ben stelt je meteen op je gemak, en gaat eerst een praatje met je aan. Hij vraagt waarvoor je komt, en gaat daar dan wat dieper op in. Ik wilde heel graag afvallen, en wilde dus de virtuele maagband. Na het voorgesprekje gaf Ben aan dat ik die band helemaal niet nodig had. Hij zei dat ik aan de reguliere sessie genoeg zou hebben. Na wat aantekeningen gemaakt te hebben begon hij met de hypnose. Dat is een hele aparte gewaarwording! Je hoort te gewoon alles! Over de hypnose zelf zal ik niet te veel vertellen, want ik neem aan dat dat bij iedereen anders zal zijn. Maar na de hypnose had ik wel al meteen het idee dat het "knopje" echt weer om was. Ik moest meteen hierna naar een feestje, en geloof het of niet, ik kon alle lekkers waar ik altijd zo'n moeite mee had gewoon laten staan, en vond het ook niet erg dat anderen om me heen gewoon lekker alles konden eten. Ik ben nu 2 weken (met daarin 2 etentjes buiten de deur verder, en ben al 3,2 kg afgevallen!!! Natuurlijk moet je het zelf doen, maar de hypnose heeft ervoor gezorgd dat je op een andere manier tegen voeding aan gaat kijken. Ik hoop, nee..... ik ga er van uit dat het me gaat lukken om die 20 kg eraf te krijgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

in 1 sessie gestopt met rooken
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben heeft mij op een integere kundige manier adviezen en hypnotherapie gegeven, waar ik in de praktijk mee aan de slag kan. Wilma liet me, binnen mijn kwetsbaarheid, de kracht in mezelf ervaren.Dank voor jullie hulp!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een ongedwongen relaxte manier heb ik hier goed mijn verhaal kunnen doen; de manier waarop hier naar geluisterd werd door Ben geeft je het gevoel in een vertrouwde omgeving verder op weg geholpen te worden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben en Wilma zijn erg fijne mensen die mijn opstelling met rust en ruimte hebben begeleid. Met het resultaat van de opstelling ben ik erg gelukkig. Ik slaap weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was een beetje sceptisch over hypnose want als het zo makkelijk zou zijn dan liep bijna niemand meer met overgewicht rond,maar niet geschoten is altijd mis! Ik vind dat Ben heel rustig en betrouwbaar overkomt hij neemt alle tijd voor je en binnen een korte tijd maakt hij er een prachtige persoonlijke hypnose,ik ben heel tevreden en kan hem iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben bij Ben terecht gekomen om te stoppen met roken. Dit was op 25-3-2018. Ik had mijn twijfels of het wel zou lukken met hypnose, stond er wel voor open. Vanaf het moment dat ik de deur van Ben dicht heb gedaan ben ik een niet roker! Het heeft me nauwelijks tot geen moeite gekost terwijl mijn partner rookt. Ik kan iedereen hypnose aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb vele pogingen gedaan om te stoppen met roken wat steeds weer mislukte. Door een vriendin werd ik attent gemaakt op de mogelijkheid tot hypnose en die kans heb ik gegrepen. Enthousiast, maar ook met een stukje terughoudendheid, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. De manier waarop snel gereageerd werd op mijn aanvraag was al meteen prettig. Het gesprek vooraf heel ontspannen en open. En de sessie geruststellend. Ik ben naar binnen gelopen als roker en kwam naar buiten als niet-roker. Het besef ontroerde me, omdat ik dit ook echt wilde en voelde dat het me gelukt was met hulp van Ben. Nu ruim 2 maanden verder ben ik nog steeds een niet-roken en voel dat ik dat ook zal blijven. Ik ben heel dankbaar hiervoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben, de twee sessies met je hebben me buitengewoon goed geholpen om van mijn jarenlange vliegangst af te komen. Na de eerste sessie ben ik op het vliegtuig naar Berlijn gestapt. Dat leverde me een succeservaring op, die vertrouwen gaf voor een grotere uitdaging: een vlucht naar Bangkok. Na de tweede sessie verliep de 11 uur durende vlucht heen en terug meer dan goed. Met deze sessies en met de ervaringen die ik heb opgedaan, ligt de wereld nu letterlijk voor me open. Dank je wel daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ongelooflijk maar ik ben na een jaar of 10 van het roken van softdrugs af doormiddel van hypnose ,ik voelde onder hypnose warmte in me achterhoofd en een been ging trillen, na hypnose thuis veel koud en veel slaap en verder geen afkick verschijnselen alleen maar positieve gevoelens hierdoor gekregen ik kan BEN niet genoeg bedanken voor deze behandeling hy gaf me mijn leven terug om zonder softdrugs te kunnen leven in deze harde wereld ,nogmaals dank xxx
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op mijn gevoel een afspraak gemaakt om door middel van hypnose te stoppen met roken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb dat niet snel maar het voelde voor mij ook echt vertrouwd toen ik daar was. Al ooit eens eerder in hypnose gegaan bij iemand anders en totaal niet het vertrouwen gehad dat ik nu had. En het is me toen ook niet gelukt, Ik rookte dezelfde dag weer. Maar nu zijn mijn man en ik rookvrij. De nicotine missen we niet, soms wel eens de gewoonte die je had om te roken. Bv na het eten of tijdens een bakje koffie Maar dat zijn echt van die korte momentjes die snel weer weg zijn. We zijn heel tevreden over het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben een rookvrij mens sinds ik bij het Holistisch centrum ben geweest! Ik raad het iedere roker aan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkt zeer goed maar wel een afspraak nooit meer een sigaret aansteken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijna 1 jaar geleden geweest voor het stoppen met roken, en dit sinds toen ook nooit meer gedaan. Ik kan het iedereen aanraden. Ook geweest voor een tafelopstelling wat ontzettend veel antwoorden en openingen heeft gegeven. Ik voel ontzettend veel rust en betrouwbaarheid bij jullie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het in nu op dit moment 6 maanden 8 dagen en 21 uren. En 6752 sigaretten geleden dat ik onder hypnose ben gegaan om te stoppen met roken, uiteraard heb ik gewacht om een reactie te schrijven of het me ook daadwerkelijk gelukt is te stoppen met roken. Ik kan vertellen dat ik na hypnose twijfelde of het wel gelukt was.. Ik ben immers erg sceptisch, na een paar minuten kon ik zeggen en dat ik er ook achter stond Ïk ben gestopt met roken, en ik rook nooit meer"Tot op de dag van vandaag heb ik er gelukkig nog geen een dag moeite gehad met afkicken of lichamelijk kl;achten, niet chagarijnig, en ook geen vreetbuien, geen moeite om tussen de rokers te zitten al vanaf dag 1 niet. Ik ga en blijf als een niet roker doorgaan. wat ben ik blij dat ik met uit etentjes of een bios of in dagelijks leven niet meer hoef te denken nog snel ff een peuk... Ja soms denk je eraan nog ff snel.... Maar dan schiet ik in de lag en zeg "maar ik doe het niet". dan klun je zien hoe dat automatisme erin blijft zitten als je gejaagd bent. als ik denk zou ik ooit gaan roken als er een erge gebeurtenis in mijn leven zou gebeuren, dan denk ik echt volmondig NEE, gewoon omdat ik het echt oprecht onzin vind dat te denken. apart he??? maar ben er super blij mee dat ik het gedaan heb. Nou mensen die willen stoppen met roken, als het mij lukt van 45 a 50 sigaretten ineens lukt terwijl ik in die week me wel voor mn kop kon slaan dat ik gezegd had dat ik zou stoppen!!!! Dan durf ik te zeggen dat het echt iedereen kan lukken. een tip in de week voor dat je het gaat doen opf ondergaan, sta bij iedere sigaret eens stil of hij lekker smaakt, en welke dat lekker smaakt. Dan ben je in die er echt wel achter dat er geen een smaakt en je maakt je dan al vies, dat heeft mij misschien wel geholpen, je hoeft niet in hypnose te geloven maar sta achter je keus dat jijzelf het moet doen, ze hebben daar geen Harrie Potter opleiding gedaan. Echt iedereen Succes!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 11 oktober 2017 ben ik onder hypnose gestopt met roken ik heb 53 jaar en 7 dagen een pak Samson shag per twee dagen gerookt. Nu ruim al een jaar rookvrij, zonder noemenswaardige problemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede aanpak met beoogd resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afvallen dmv hypnose. Na eerste sessie helemaal geen resultaat. Na de tweede sessie eigenlijk ook niet, jammer, ik had er veel van verwacht, maar nul resultaat...

Reactie van het bedrijf

Dank voor je feedback, dat is natuurlijk teleurstellend. Gelukkig kun je gebruik maken van de unieke garantieregeling. Indien er na 3 sessie’s geen resultaat is krijg je 50% van je investering terug.

Zou je ons aanbevelen? Nee
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een prettige en vertrouwde omgeving word je op de hoogte gebracht wat er gaat gebeuren. En dat is goed want je weet niet wat er op je afkomt. Ik kan enkel oordelen over het resultaat van de cessie: ik ben gestopt met roken en heb niet meer de onrust en de drang daartoe.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontevredenheid kan ook voortvloeien uit adviezen of antwoorden die je liever niet ten waarheid neemt en zegt vaker iets over de deelnemer dan over de therapeut En doordat ik jou,jullie voor mijn gevoel goed heb weten inteschatten is mijn ervaring met jou,jullie optimaal,vandaar deze uitkomst
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een top ervaring en zeer ontspannend. Ik kan alleen maar 10+ geven. Ik zal iedereen die met een verslaving zit en die eraf wilt doorverwijzen naar u! En ik ben u heel dankbaar dat ik weer nuchter kan leven en geen softdrugs meer nodig heb !
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

In één woord dynamisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super ervaring. gestopt met roken en t voelt alsof ik al jaren niet rook.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb werkelijk niks aan te merken. van het moment van afspraak maken werd er snel gereageerd, ik kansnel terecht, de behandeling verliep effectief en snel, geen uren zweefpraat. En het resultaat: 10 maanden inmiddels stopt met roken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na de afspraak om te stoppen met roken met behulp van hypnose volgde de afspraak om met behulp van hypnose af te vallen. En het werkt. Het kost me geen moeite om niet meer te roken en om gezond en minder te eten en dus af te vallen. Wanneer huisgenoten in de avond gaan snoepen of snacken, neem ik niets of water of een schaaltje kwark of wat groenten. Ik denk zelfs dat het me allemaal niet meer zal smaken. Het ruikt in ieder geval niet lekker. Ik heb veel meer energie en heb geen opgeblazen gevoel meer, na het eten. Ik voel me gewoon lekker in mijn vel en ben trots op mezelf. En ik ben blij dat ik holistisch centrum Brabant heb gevonden. Professioneel, betrouwbaar, gastvrij en betrokken. Ben, bedankt dat je mij de kracht in mezelf hebt leren ontdekken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als notoire roker ben ik onder hypnose geweest om hiermee te stoppen. Rook nu 2 weken niet meer. De rust die ik ervaar door de hypnose heeft ervoor gezorgd dat het me lukt om er vanaf te blijven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben nu 4 weken geleden gestopt met roken toen ik naar binnen ging bij Holistisch Centrum Brabant voor mijn afspraak met Ben. Ik heb sindsdien geen behoefte meer gehad om te roken. Ik ben wel vaker gestopt en had daar dan moeite mee de eerste weken. Nu heb ik totaal geen moeite. De hypnose was ontspannend en soms ook emotioneel. Erg bijzonder. Ben is een professional en kwam mij heel zelfverzekerd over en dat gaf mij (zelf)vertrouwen. Binnenkort ga ik voor het vervolg...afvallen met behulp van hypnose.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Anoniem Bij aankomst goed en warm ontvangst. Ben heeft mijn geholpen met het verwijderen van aura lifters. Ook heeft hij mijn geholpen met het proces "spiritueel ontwaken" en een positief zelfbeeld terug te krijgen. En dat is gelukt! Mijn aura draagt nu een mooie kleur. Ik zie de wereld nu positief en mooi in combinatie met mijn levenservaring ben ik nu klaar om mij te positief te ontwikkelen. Met dank aan Ben en Wilma. Bedankt! Gr anoniem
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat ik van het roken af ben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben in jan 2018 onder hypnose gegaan omdat ik wilde afvallen een zeer goede ervaring en inmiddels ruim 20 kilo afgevallen
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deelgenomen als vraagsteller in een familieopstelling. Voor mij de eerste keer en was erg spannend maar de begeleiding was heel goed en de verkregen inzichten kunnen mij nu verder helpen in het dagelijks leven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed ontvangen. 150,- 1 consult erg prijzig voor 0 resultaat.

Reactie van het bedrijf

Hoi Sabine, Dank voor je beoordeling en zoals besproken zijn er soms meerdere behandelingen nodig om tot een resultaat te komen. Ook voor jou geld daarom natuurijk onze garantieregeling. Graag hoor ik of je daar toch gebruik van wil maken.

Zou je ons aanbevelen? Nee
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hypnose heeft mij geholpen met stoppen met roken. Ik was bang voor de strijd die ik ken, als je stopt met roken....echter middels de hypnose, was er geen strijd, ongelooflijk! Dit wil niet zeggen, dat ik vervolgens zelf niets hoeft te doen.....de keus blijft aan mij; laat ik me weer verleiden of blijf ik mijzelf trouw!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het probleem had te maken met geesten. Wilma en haar mentor Do hebben geweldig geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het werkt gewoon
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beste, Twee weken nadat heb Ben bezocht en na hypnose heb ik vier kilo minder.. Ik ben heel blij en raad iedereen aan! Groeten Sladjana
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het moment van aanmelden tot en met na het consult een zeer prettige ervaring. Dit is wat je als klant wilt ervaren! En natuurlijk ontzettend tevreden met het resultaat. Ik beveel jullie zeker aan bij anderen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs met mijn 81 jarige moeder bij Ben geweest vanwege chronische bestaande pijnklachten die de laatste maanden flink zijn toegenomen waardoor haar mobiliteit en welzijn achteruitging. De toename van klachten zou mogelijk kunnen komen doordat wij als gezin 3 maanden in rouw zijn door het overlijden van onze zus en oudste dochter(58 jaar). Omdat mijn moeder op medisch vlak is uitbehandeld heb ik gevraagd of Ben met hypnotherapie haar pijn zou kunnen reduceren. Helemaal wegnemen kan natuurlijk niet omdat er ook medische problemen zijn. En onze hoop is uitgekomen!!! Na 1 sessie zijn haar pijnklachten voor bijna 50% afgenomen. Wij zijn Ben daar heel dankbaar voor en hopen dat mijn moeder hier nog heel lang effect van zal houden. En onze complimenten voor Ben die echt mee laveert en de tijd nam voor mijn moeder, want ze vond het best spannend en wist niet wat ze moest verwachten. Maar ze stond wel open om te kijken of Ben iets voor haar kon doen. En ze zegt zelf dat ze Ben dankbaar is voor wat hij heeft gedaan voor haar. Ben, nogmaals hartelijk dank namens ons allen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben, eigenlijk kan ik jouw behandeling niet in een cijfer weergeven. Alleen in tekst. Ik ben gestopt en nog steeds gestopt. Volgens mij gaat dit helemaal goed, ik heb geen afkickverschijnselen, geen nare buien, het gaat goed. Eigenlijk sta ik versteld over het feit dat het gelukt is!!! Het lijkt of 6/7 van mij de status niet roken, gewoon accepteert zoals het is, alsof ik nooit gerookt heb. Maar 1/6 vecht als een bezetene voor die sigaret. Maar dat kan ik hanteren, misschien houdt ze ooit haar mond. Dank je wel en ik ben je als een gek aan het aanprijzen!!!!! Dank je wel Ben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
225 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Back To Top