Beoordelingen Holistisch Centrum Brabant

8,6
116 beoordelingen
  • Deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,1
  • Betrouwbaarheid 8,8
  • Communicatie 8,8
  • Totaal oordeel 8,5

10,0


Silvy


3 jaar terug bij Ben geweest met als doel dmv hypnose te stoppen met roken. Het intake gesprek verliep prettig en ik voelde me erg op mijn gemak. Het resultaat was dat ik daarna nooit meer een sigaret heb aangeraakt.

8,4


Sjef


Lieve vriendelijke man.
Helaas de eerste keer niet gelukt maar na de tweede keer kan ik zeggen dat ik een NIET roker ben

8,0


Monique


Niks aan toe te voegen.... ben zeer tevreden over het geheel. Verwachting en uitkomst lagen dicht bij elkaar.

10,0


Judith


Ik geloof niet dat ik nog iets hoef toe te voegen....toch?
Dankzij jullie wordt hier het leven gevierd als nooit tevoren!
Dankjewel!!!

7,0


Majo

9,0


Mari

10,0


Cristel


Ik kwam met 1 duidelijke reden; wilde graag stoppen met roken! We zijn (op een week na) 2 jaar verder, en heb nooit geen zin meer gehad in een sigaret!

4,0


Daniel


T was een erg goede ervaring en ik liep heel sterk de deur uit, helaas heeft t niet gebaad.

8,8


Ben


Geweldig resultaat na een zeer goede persoonlijke behandeling.

2,8


Nettie


Totaal niet geholpenen tweede sessie veel te duur

9,6


A.J.


Fijne en professionele mensen met een zinvol en betrouwbaar bedrijf waar mensen centraal staan.

4,2

9,4


Anne

8,2


Tineke


Ik heb een besluit kunnen nemen, stoppen met het drinken van alcohol. Dat lukt tot op de dag van vandaag. Door wilskracht maar zeker ook door inzichten opgedaan tijdens de familieopstelling.

8,8


Josina


Ik vond het een fantastische ervaring met zoveel invloed. Ik ben1 keer geweest voor mijn paniek stoornis en ik doe alles weer wat ik deed voordat ik een paniek stoornis kreeg en ben weer de oude ik aan het worden stap voor stap

5,0


Remko


Ik heb 2 sessies gehad van 45min voor ik geloof 100 euro. Specifiek gericht op overeten en gewicht. Het resultaat is nihil geweest. uiteraard leg ik de schuld bij mezelf, echter hebben de behandelingen geen invloed gehad.

5,6


Barbera


Een fijne behandeling maar het gewenste resultaat is helaas totaal niet behaald. Dus voor deze hulpvraag (stoppen met suikers eten/afvallen) zou ik het niet aanraden. Wel een hele fijne en rustige man

3,3


Dimphy


Op enkele vragen heb ik n.v.t. aangegeven omdat ik dat niet kan beoordelen. De behandeling heeft 0 resultaat opgeleverd.

8,2


Miriam

8,0


Michel


na hypnose sessie gestopt met roken

9,8


Pia


Het zijn altijd erg fijne menserkennede en waardevolle contacten geweest!
Zo'n centrum is zo heilzaam met wat er planetaire allemaal aan het gebeuren is. Ondersteuning hierin is van groot belang.

9,0


Rob


Op het moment dat ik buiten kwam begon voor mij een nieuw leven als niet roker, ik heb gelukkig geen afkick verschijnselen gehad , eigen viel het reuze mee om te stoppen, ik ben nu 5 maanden gestopt en echt blij dat ik de stap heb gemaakt, het is echt om aan te bevelen. Succes

10,0


Milan


Zeer tevreden.

1,0


Toos


Ik heb op het moment dat ik het centrum verliet, nog nooit zo'n zin in een sigaret gehad. Misschien kwam het omdat ik me niet zo goed kon ontspannen (heb ik ook aangegeven) dat kan ik dus niet verder beoordelen.

6,0


Maarten


Stoppen met roken niet gelukt, terwijl succes 'gegarandeerd werd.

8,6


Ellie

7,4


Gonny


Duidelijk en helder

8,8


Paul


Heel goed gevoel. Resultaat/effect: goed na een dag en ga ervan uit dat t zo blijft !!

9,3


Anton van


Heb nog geen sessie bij u gehad, alle overige komt zeer goed op mij over.

10,0


Randolph


Geen idee wat holistisch betekende tot 2 maanden geleden.
Met succes gestopt met roken! En het moet raar lopen zal ik nog ooit een sigaret aanraken. Ben echt positief verrast door deze (holistische) behandeling.

10,0


Ron


Ik was gekomen om te stoppen met roken. Ik was was sceptisch over stoppen met roken onder hypnose. Nu een maand later heb ik nog steeds geen sigaret aangeraakt. In het begin wel aan een sigaret gedacht maar de drang is totaal weg waar ik in het verleden al zwichte. Nu denk ik niet eens meer aan een sigaret. Blij dat ik de stap genomen heb. Is me elke cent waard geweest

8,8


Meta

2,6


Piet


Veel geld betaald voor iets wat niet werkt.
Ik zou het niemand aanraden.

8,4


Truus


Lieve mensen in een heerlijke omgeving. Een aanrader om in de rustgevende ruimte een meditatie te ondergaan.

9,0

8,6


Jeannette


Het was een hele fijne ervaring. Heel rustig en vertrouwd. Een gevoel van bevrijding was het resultaat van de behandeling. Ik merk wel dat ik nog bezig ben met de verwerking en alles wat daarbij komt kijken. Dat heeft het gewoon nodig en voelt ook oké.

8,2


Ingrid


Mijn ervaring was erg positief, resultaat is dat ik, vanaf het moment dat ik de afspraak had tot en met nu, een niet-roker ben.
Wel moet ik af en toe een sterke wilskracht hebben maar dan is er een stemmetje in me die zegt, geen hijs pakken, geen sigaret.

8,0


Max


In de diverse gesprekken heb ik Ben ervaren als een goed luisteraar met opbouwende en er toe doende adviezen. Ben komt met gerichte handreikingen houdt op de juiste momenten een spiegel voor. De oplossing / het antwoord op veel vragen ligt bij jezelf. Ben coacht op een positief en directe manier.

9,4


Gonnie


Zoals wij in ons spirituele werk Ben en Wilma hebben leren kennen zijn zij zeer betrouwbaar en liefdevol aan het werk met alle mensen.

9,2


Hans

10,0


Liesbeth


Fantastisch zowel Ben als Wilma.
Ik ben bij beide in behandeling geweest.
Ik raad ze bij iedereen aan.
Ze helpen je echt je hulpbronnen te vinden en te gebruiken.
Top Wilma en Ben

8,4


Monique


Ik heb mijn bezoek aan jullie als heel fijn en rustig ervaren. Ik zal dan ook zeker van meerdere diensten gebruik gaan maken

9,0


mark


zeer fijn gericht geholpen op een aantal vlakken

4,6


I


Was voor mij de eerste keer dus ik wist niet wat ik moest verwachten maar ik heb er helaas niks aan gehad. Zonde van mijn 150 euro

9,0


Cora


Snel, duidelijk en zeer goed bereikbaar. Behandeling goed afgestemd op de vraag. Niet meer behandelingen dan nodig. Prettige behandelomgeving.

9,6


Willy


Het luisteren en het vertrouwen was een goed gevoel. De warmte van Wilma en Ben is groot.Daarna de nazorg, even een belletje,over hoe het nu gaat was fijn!! Je bent iemand en geen nummer. Ik zou Holistisch Centrum Brabant zeker bij mensen aan bevelen.

8,4


Arie


Heb traumatische ervaring m.b.t. prostaatkankeroperatie gevolgen middels hypnose sessie een juiste plek kunnen geven. Tevens nog een ander onbewust negatieve ervaring uit het verleden kunnen opruimen! Voelde heel betrouwbaar, deskundig en vriendelijk.

9,0


Lisanne

10,0


Rianne


Stoppen met roken en nagelsbijten beide sessies zeer geslaagd

9,0


Larissa


Ik ben inmiddels twee maal hier geweest (voor stoppen met roken en behandeling voor suikerverslaving). Beide ervaringen waren erg prettig en succesvol. Fijne omgeving en vriendelijke en rustige behandeling. Als ik nog eens gebruik wil maken van hypnose, dan kom ik zeer zeker hier terug.

4,8


Joyce


Ik ben gekomen op aanraden van een kennis die dmv hypnose is gestopt met roken. Voor mij heeft dit echter drie dagen gewerkt. De eerste dag voelde ik me super relax en had nergens geen last van. De dag erna werd al minder etc. Op dag vier ben ik terug gaan roken. Terwijl ik door het lezen van het boek van allen care 3 maanden gestopt ben geweest. Dus kan ik zeggen dat dit voor mij niet heeft gewerkt. Er was ook geen nazorg/ checkup. Dus vind het dan best prijzig.

9,0


Yvonne

9,0


Patricia


Ik heb deel genomen als representant bij twee familieopstellingen.
Ik dit als heel fijn ervaren, en veel indrukken op gedaan.
De manier waarop Ben werkt, geeft heel veel vertrouwen. Het is voor mij een leerzame dag geweest waar ik met een goed gevoel op terug kijk.
24 mei neem ik weer graag deel als representant bij de familieopstelling.

7,8


Ingrid


Het was mijn eerste ervaring met holistisch centrum en familieopstellingen, kan dus ook niet vergelijken met andere ervaring.
De opstelling werd heel goed begeleid en een heftige, maar gewelige ervaring, ik kom zeker nog eens terug.

9,2


Edwin


Heel vertrouwd en echte interresse in de persoon.

9,0


Toon


Totale inzet van Ben, om tot een goed resultaat te komen.

9,0


Christine

8,2


Dennis en Chris


Boven onze sceptische verwachting.

9,0


Yolanda


Ik vond het een prettige ervaring om onder hypnose te gaan en vind het nog steeds apart dat je onderbewust zijn zo gemakkelijk aangesproken kan worden. Vooralsnog werpt het z’n vruchten af.

10,0


Marli

9,2


Maroesja

10,0


isabelle


heel goed gevoel.Duidelijke uitleg.riendelijke en kundig.

10,0


Ien


Een hele fijne behandeling. En helpt voor mijn rug klachten. Jolanda is een super lief mens.

7,2


Karwl


Vriendelijk en goede tips en begeleiding

8,0


Ik ben 2 weken geleden gestopt met roken nadat ik bij Ben was geweest .
Het is een aparte ervaring om onder hypnose te gaan.
Het is niet zo dat ik helemaal niet meer aan sigaretten denk ,heb best nog wel eens trek maar
Geef er niet aan toe heel bijzonder zou ik normaal gesproken wel gedaan hebben.
Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet.

Bedankt Ben!!!!

.


6,6


Hans


Beste Ben,
De familieopstelling was prima, echter de vervolgafspraak die ik wilde maken voor een persoonlijke coaching werd niet op de juiste wijze beoordeeld omdat ik een uitnodiging kreeg voor opnieuw een familieopstelling. Jammer !
Met vriendelijke groet, Hans Heerdt

1,4


Rianka en Raymond


Wij zijn bij Ben geweest voor stoppen met roken. Vooraf contact geweest om te verifiëren of het idd nagenoeg zonder afkick verschijnselen kon. Antwoord was hierop ja. Dit klopt niet, erg veel verschijnselen ondervonden. Garantie regeling aangeboden gekregen maar dit was zo'n heftige ervaring dat je dat geen tweede keer wil doen. Veel geld betaald voor heel veel ellende dat we ook gratis hadden gekregen als we zonder "hulp" waren gestopt.

8,4


Patricia


Ik vond het prettig dat ik snel terecht kon. De sessie zelf was aangenaam en rustig. Ik ben nog steeds gestopt met roken. Heb er toch wel wat moeite mee, maar doe het gewoon niet. Wat ik erg bijzonder vind is dat ik geen compensatiedrang heb of onrustig ben. Waar ik wel veel last van heb is een opgeblazen buik en buikpijn. Daarom kom ik snel terug om een afspraak te maken voor deze klachten en kijken of we hier ook iets aan kunnen doen. Kortom heb ik een hele goede ervaring met de hypnose en Ben.

Groet Patricia

10,0


M


Hele goede ervaring fijn contact en heel duidelijk wat er gaat gebeuren en meteen resultaat . Super blij dat ik dit gevonden heb

8,6


May


Alleen maar positief over Holistisch Centrum Veghel .
Ben heeft mij behandeld omdat ik wilde stoppen met roken , hij komt zeer deskundig over , en ik heb dit ook zo mogen ervaren , en heb dan ook nadien geen enkele behoefte meer heb gehad om te roken .
Voor iemand die wil stoppen met roken maar waarbij nog een duwtje in de rug nodig is kan ik dit alleen maar aanraden .

9,0


Jose


Ben is een aardige , profecionele warme man die je helemaal op je gemak stelt, hij heeft me erg geholpen en ik ga zeker terug als dat nodig is.

9,0


Monique


Inmiddels een week verder….met trots kan ik zeggen dat ik niet meer gerookt heb. Daarnaast heb ik weinig tot geen verschijnselen gehad en heb totaal geen drang/behoefte. Heel bijzonder wanneer je 40 jaar gerookt hebt.
Dus ja ik kijk met een enorm goed gevoel terug op de afspraak en ben enorm blij dat ik de stap gemaakt heb!!
Absolute aanrader!

10,0


Nellie


De eerste dagen na de behandeling zag ik nog geen verbetering, maar na een paar dagen
is het of het 180 graden omgedraaid is, ik heb geen last meer van die smetvrees waarvoor ik behandeld ben.
Ik kon moeilijk uit bed, maar dat lijkt verleden tijd ik kan s'morgens makkelijk uit bed en kan ineens alles weer aan.

We zijn in ieder geval zeer blij, en ook de kapper dankbaar, zei beveelde dit aan, dat we deze stap gezet hebben  

10,0


Bianca


Bedankt voor een mooie ervaring, door de EMDR sessie onder hypnose de heftige emoties doorstaan en losgelaten. Ik voelde mij veilig en gehoord en kan nu verder.

9,6


Christel

8,0


Anke


Ben, eigenlijk kan ik jouw behandeling niet in een cijfer weergeven. Alleen in tekst. Ik ben gestopt en nog steeds gestopt. Volgens mij gaat dit helemaal goed, ik heb geen afkickverschijnselen, geen nare buien, het gaat goed. Eigenlijk sta ik versteld over het feit dat het gelukt is!!! Het lijkt of 6/7 van mij de status niet roken, gewoon accepteert zoals het is, alsof ik nooit gerookt heb. Maar 1/6 vecht als een bezetene voor die sigaret. Maar dat kan ik hanteren, misschien houdt ze ooit haar mond. Dank je wel en ik ben je als een gek aan het aanprijzen!!!!! Dank je wel Ben.

9,6


J. van Thiel


Onlangs met mijn 81 jarige moeder bij Ben geweest vanwege chronische bestaande pijnklachten die de laatste maanden flink zijn toegenomen waardoor haar mobiliteit en welzijn achteruitging. De toename van klachten zou mogelijk kunnen komen doordat wij als gezin 3 maanden in rouw zijn door het overlijden van onze zus en oudste dochter(58 jaar). Omdat mijn moeder op medisch vlak is uitbehandeld heb ik gevraagd of Ben met hypnotherapie haar pijn zou kunnen reduceren. Helemaal wegnemen kan natuurlijk niet omdat er ook medische problemen zijn. En onze hoop is uitgekomen!!! Na 1 sessie zijn haar pijnklachten voor bijna 50% afgenomen. Wij zijn Ben daar heel dankbaar voor en hopen dat mijn moeder hier nog heel lang effect van zal houden. En onze complimenten voor Ben die echt mee laveert en de tijd nam voor mijn moeder, want ze vond het best spannend en wist niet wat ze moest verwachten. Maar ze stond wel open om te kijken of Ben iets voor haar kon doen. En ze zegt zelf dat ze Ben dankbaar is voor wat hij heeft gedaan voor haar.
Ben, nogmaals hartelijk dank namens ons allen!

8,4


Diana


Vanaf het moment van aanmelden tot en met na het consult een zeer prettige ervaring. Dit is wat je als klant wilt ervaren! En natuurlijk ontzettend tevreden met het resultaat. Ik beveel jullie zeker aan bij anderen.

10,0


Sladjana


Beste,

Twee weken nadat heb Ben bezocht en na hypnose heb ik vier kilo minder.. Ik ben heel blij en raad iedereen aan!

Groeten Sladjana

10,0


John


Het werkt gewoon

9,0


G


Het probleem had te maken met geesten. Wilma en haar mentor Do hebben geweldig geholpen.

8,0


José


Hypnose heeft mij geholpen met stoppen met roken. Ik was bang voor de strijd die ik ken, als je stopt met roken....echter middels de hypnose, was er geen strijd, ongelooflijk! Dit wil niet zeggen, dat ik vervolgens zelf niets hoeft te doen.....de keus blijft aan mij; laat ik me weer verleiden of blijf ik mijzelf trouw!

8,0


S.


Goed ontvangen. 150,- 1 consult erg prijzig voor 0 resultaat.

9,8


Kris


Deelgenomen als vraagsteller in een familieopstelling. Voor mij de eerste keer en was erg spannend maar de begeleiding was heel goed en de verkregen inzichten kunnen mij nu verder helpen in het dagelijks leven.

9,0


ik ben in jan 2018 onder hypnose gegaan omdat ik wilde afvallen een zeer goede ervaring en inmiddels ruim 20 kilo afgevallen

9,0


Patrick


Fijn dat ik van het roken af ben.

8,6


Fons

9,0


Ruud

9,8


Anoniem


Anoniem

Bij aankomst goed en warm ontvangst.
Ben heeft mijn geholpen met het verwijderen van aura lifters.
Ook heeft hij mijn geholpen met het proces "spiritueel ontwaken" en een positief zelfbeeld terug te krijgen. En dat is gelukt!
Mijn aura draagt nu een mooie kleur. Ik zie de wereld nu positief en mooi in combinatie met mijn levenservaring ben ik nu klaar om mij te positief te ontwikkelen.

Met dank aan Ben en Wilma.

Bedankt! Gr anoniem

10,0


Ellen


Ik ben nu 4 weken geleden gestopt met roken toen ik naar binnen ging bij Holistisch Centrum Brabant voor mijn afspraak met Ben. Ik heb sindsdien geen behoefte meer gehad om te roken. Ik ben wel vaker gestopt en had daar dan moeite mee de eerste weken. Nu heb ik totaal geen moeite. De hypnose was ontspannend en soms ook emotioneel. Erg bijzonder. Ben is een professional en kwam mij heel zelfverzekerd over en dat gaf mij (zelf)vertrouwen. Binnenkort ga ik voor het vervolg...afvallen met behulp van hypnose.

8,4


jolan


Als notoire roker ben ik onder hypnose geweest om hiermee te stoppen. Rook nu 2 weken niet meer. De rust die ik ervaar door de hypnose heeft ervoor gezorgd dat het me lukt om er vanaf te blijven.

8,3


Remco

9,0


Ellen


Na de afspraak om te stoppen met roken met behulp van hypnose volgde de afspraak om met behulp van hypnose af te vallen.
En het werkt. Het kost me geen moeite om niet meer te roken en om gezond en minder te eten en dus af te vallen. Wanneer huisgenoten in de avond gaan snoepen of snacken, neem ik niets of water of een schaaltje kwark of wat groenten. Ik denk zelfs dat het me allemaal niet meer zal smaken. Het ruikt in ieder geval niet lekker.
Ik heb veel meer energie en heb geen opgeblazen gevoel meer, na het eten. Ik voel me gewoon lekker in mijn vel en ben trots op mezelf. En ik ben blij dat ik holistisch centrum Brabant heb gevonden. Professioneel, betrouwbaar, gastvrij en betrokken. Ben, bedankt dat je mij de kracht in mezelf hebt leren ontdekken.

10,0


Leon


Ik heb werkelijk niks aan te merken. van het moment van afspraak maken werd er snel gereageerd, ik kansnel terecht, de behandeling verliep effectief en snel, geen uren zweefpraat. En het resultaat: 10 maanden inmiddels stopt met roken.

10,0


Arina


super ervaring.
gestopt met roken en t voelt alsof ik al jaren niet rook.

9,0


Rose-Ann


In één woord dynamisch!

10,0


Jeroen


Het was een top ervaring en zeer ontspannend. Ik kan alleen maar 10+ geven.
Ik zal iedereen die met een verslaving zit en die eraf wilt doorverwijzen naar u!
En ik ben u heel dankbaar dat ik weer nuchter kan leven en geen softdrugs meer nodig heb !

10,0


Carolien


Ontevredenheid kan ook voortvloeien uit adviezen of antwoorden die je liever niet ten waarheid neemt en zegt vaker iets over de deelnemer dan over de therapeut
En doordat ik jou,jullie voor mijn gevoel goed heb weten inteschatten is mijn ervaring met jou,jullie optimaal,vandaar deze uitkomst

10,0


Ben


In een prettige en vertrouwde omgeving word je op de hoogte gebracht wat er gaat gebeuren. En dat is goed want je weet niet wat er op je afkomt. Ik kan enkel oordelen over het resultaat van de cessie: ik ben gestopt met roken en heb niet meer de onrust en de drang daartoe.

6,0


Corine


Afvallen dmv hypnose. Na eerste sessie helemaal geen resultaat. Na de tweede sessie eigenlijk ook niet, jammer, ik had er veel van verwacht, maar nul resultaat...

8,0


Hans


Goede aanpak met beoogd resultaat!

9,0


Harry


Op 11 oktober 2017 ben ik onder hypnose gestopt met roken ik heb 53 jaar en 7 dagen een pak Samson shag per twee dagen gerookt. Nu ruim al een jaar rookvrij, zonder noemenswaardige problemen.

8,6


Angela


Het in nu op dit moment 6 maanden 8 dagen en 21 uren. En 6752 sigaretten geleden dat ik onder hypnose ben gegaan om te stoppen met roken, uiteraard heb ik gewacht om een reactie te schrijven of het me ook daadwerkelijk gelukt is te stoppen met roken.
Ik kan vertellen dat ik na hypnose twijfelde of het wel gelukt was.. Ik ben immers erg sceptisch, na een paar minuten kon ik zeggen en dat ik er ook achter stond Ïk ben gestopt met roken, en ik rook nooit meer"Tot op de dag van vandaag heb ik er gelukkig nog geen een dag moeite gehad met afkicken of lichamelijk kl;achten, niet chagarijnig, en ook geen vreetbuien, geen moeite om tussen de rokers te zitten al vanaf dag 1 niet.
Ik ga en blijf als een niet roker doorgaan. wat ben ik blij dat ik met uit etentjes of een bios of in dagelijks leven niet meer hoef te denken nog snel ff een peuk... Ja soms denk je eraan nog ff snel.... Maar dan schiet ik in de lag en zeg "maar ik doe het niet". dan klun je zien hoe dat automatisme erin blijft zitten als je gejaagd bent. als ik denk zou ik ooit gaan roken als er een erge gebeurtenis in mijn leven zou gebeuren, dan denk ik echt volmondig NEE, gewoon omdat ik het echt oprecht onzin vind dat te denken. apart he??? maar ben er super blij mee dat ik het gedaan heb.
Nou mensen die willen stoppen met roken, als het mij lukt van 45 a 50 sigaretten ineens lukt terwijl ik in die week me wel voor mn kop kon slaan dat ik gezegd had dat ik zou stoppen!!!! Dan durf ik te zeggen dat het echt iedereen kan lukken. een tip in de week voor dat je het gaat doen opf ondergaan, sta bij iedere sigaret eens stil of hij lekker smaakt, en welke dat lekker smaakt. Dan ben je in die er echt wel achter dat er geen een smaakt en je maakt je dan al vies, dat heeft mij misschien wel geholpen, je hoeft niet in hypnose te geloven maar sta achter je keus dat jijzelf het moet doen, ze hebben daar geen Harrie Potter opleiding gedaan.
Echt iedereen Succes!!

10,0


Fleur


Bijna 1 jaar geleden geweest voor het stoppen met roken, en dit sinds toen ook nooit meer gedaan. Ik kan het iedereen aanraden.

Ook geweest voor een tafelopstelling wat ontzettend veel antwoorden en openingen heeft gegeven.

Ik voel ontzettend veel rust en betrouwbaarheid bij jullie.

8,6


Werkt zeer goed maar wel een afspraak nooit meer een sigaret aansteken!

10,0


Marvin


Ik ben een rookvrij mens sinds ik bij het Holistisch centrum ben geweest! Ik raad het iedere roker aan!!

9,0


Petra


Op mijn gevoel een afspraak gemaakt om door middel van hypnose te stoppen met roken.
En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.
Ik heb dat niet snel maar het voelde voor mij ook echt vertrouwd toen ik daar was.
Al ooit eens eerder in hypnose gegaan bij iemand anders en totaal niet het vertrouwen gehad dat ik nu had. En het is me toen ook niet gelukt, Ik rookte dezelfde dag weer.

Maar nu zijn mijn man en ik rookvrij.
De nicotine missen we niet, soms wel eens de gewoonte die je had om te roken. Bv na het eten of tijdens een bakje koffie
Maar dat zijn echt van die korte momentjes die snel weer weg zijn.
We zijn heel tevreden over het resultaat!


8,6


Yvonne

10,0


Sandra


Ongelooflijk maar ik ben na een jaar of 10 van het roken van softdrugs af doormiddel van hypnose ,ik voelde onder hypnose warmte in me achterhoofd en een been ging trillen, na hypnose thuis veel koud en veel slaap en verder geen afkick verschijnselen alleen maar positieve gevoelens hierdoor gekregen ik kan BEN niet genoeg bedanken voor deze behandeling hy gaf me mijn leven terug om zonder softdrugs te kunnen leven in deze harde wereld ,nogmaals dank xxx

9,2


anoniem


Ben, de twee sessies met je hebben me buitengewoon goed geholpen om van mijn jarenlange vliegangst af te komen. Na de eerste sessie ben ik op het vliegtuig naar Berlijn gestapt. Dat leverde me een succeservaring op, die vertrouwen gaf voor een grotere uitdaging: een vlucht naar Bangkok. Na de tweede sessie verliep de 11 uur durende vlucht heen en terug meer dan goed.
Met deze sessies en met de ervaringen die ik heb opgedaan, ligt de wereld nu letterlijk voor me open.
Dank je wel daarvoor.

9,0


Linda


Ik heb vele pogingen gedaan om te stoppen met roken wat steeds weer mislukte. Door een vriendin werd ik attent gemaakt op de mogelijkheid tot hypnose en die kans heb ik gegrepen. Enthousiast, maar ook met een stukje terughoudendheid, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten.

De manier waarop snel gereageerd werd op mijn aanvraag was al meteen prettig. Het gesprek vooraf heel ontspannen en open. En de sessie geruststellend.

Ik ben naar binnen gelopen als roker en kwam naar buiten als niet-roker. Het besef ontroerde me, omdat ik dit ook echt wilde en voelde dat het me gelukt was met hulp van Ben.

Nu ruim 2 maanden verder ben ik nog steeds een niet-roken en voel dat ik dat ook zal blijven. Ik ben heel dankbaar hiervoor.

9,0


Anne


Ik ben bij Ben terecht gekomen om te stoppen met roken. Dit was op 25-3-2018. Ik had mijn twijfels of het wel zou lukken met hypnose, stond er wel voor open. Vanaf het moment dat ik de deur van Ben dicht heb gedaan ben ik een niet roker! Het heeft me nauwelijks tot geen moeite gekost terwijl mijn partner rookt. Ik kan iedereen hypnose aanraden.

9,4


Carina


Ik was een beetje sceptisch over hypnose want als het zo makkelijk zou zijn dan liep bijna niemand meer met overgewicht rond,maar niet geschoten is altijd mis!
Ik vind dat Ben heel rustig en betrouwbaar overkomt hij neemt alle tijd voor je en binnen een korte tijd maakt hij er een prachtige persoonlijke hypnose,ik ben heel tevreden en kan hem iedereen aanbevelen.

9,4


Marieke


Ben en Wilma zijn erg fijne mensen die mijn opstelling met rust en ruimte hebben begeleid. Met het resultaat van de opstelling ben ik erg gelukkig. Ik slaap weer!

8,8


Jan-Willem


Op een ongedwongen relaxte manier heb ik hier goed mijn verhaal kunnen doen; de manier waarop hier naar geluisterd werd door Ben geeft je het gevoel in een vertrouwde omgeving verder op weg geholpen te worden!

9,0


Anne-Marie


Ben heeft mij op een integere kundige manier adviezen en hypnotherapie gegeven, waar ik in de praktijk mee aan de slag kan. Wilma liet me, binnen mijn kwetsbaarheid, de kracht in mezelf ervaren.Dank voor jullie hulp!

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk vinden wij het leuk om ervaringen van onze clienten en gasten te lezen.

Dus heb je een ervaring met Holistisch Centrum Brabant die je hier wel delen, voel je vrij dat te doen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd..
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Randolph Randolph uit Waalwijk schreef op 15 april 2018 om 09:12:
Eigenlijk bizar dat ik na 30 jaar roken in 1 uurtje een niet roker ben! En het voelt echt super! Heel veel dank Ben!
Ben Ben uit Veghel schreef op 23 maart 2018 om 10:53:
1 sessie niet roken gevolgd. Groot succes. Zonder pijn of moeite niet roker geworden. Dank je wel.
Chantal (Pseudoniem) Chantal (Pseudoniem) schreef op 6 maart 2018 om 18:57:
Ik voel een weldadige rust, slaap heerlijk en word sinds lange tijd weer uitgerust wakker. Er is een lichte constipatie geweest, maar dat is gedurende week geworden tot een normale stoelgang. Het vrijen met Henk ging een stuk beter, zonder pijn. Ik ben je heel erg dankbaar! Lieve groeten van Chantal
Holistisch Centrum Brabant Holistisch Centrum Brabant schreef op 19 februari 2018 om 18:53:
Beste Ben en Wilma Misschien ten overvloede maar ik wil jullie toch nog even heel hartelijk bedanken voor de bijzondere middag gisteren. De hele sfeer voelde vanaf het begin erg goed. En wat een luxe dat er voor mijn familieopstelling zo veel aandacht was. Ik heb het gevoel dat mijn energie gereshuffled word. Maar dat geef ik even de tijd. Dit voor nu! Dus nogmaals jij als begeleider Ben en Wilma en de overige aardige Brabantse representanten: BEDANKT Vriendelijke groet van T.
Rob Rob schreef op 15 februari 2018 om 16:42:
Ik ben heel blij dat ik bij jouw ben geweest, ben nu gestopt vanaf 11-11-17 en heb geen sigaret meer aangeraakt, daarvoor heb ik 37 jaar gerookt en met tijden ook best heftig. Dank je wel dat ik jou heb mogen ontmoeten, mijn leven is er heel erg door veranderd.
Arie Vermaas Arie Vermaas uit Escharen schreef op 15 februari 2018 om 11:54:
Begin vorige maand ben ik bij jou (Ben) geweest voor een EMDR hypnosesessie. Dit ivm de verwerking van ziekenhuisopnames en (naar tijdens de sessie bleek) ook een veel vroegere andere traumatische ervaring. Ik merk dat er inmiddels meer rust, balans en positieve gevoelens zijn ontstaan. Dankjewel daarvoor en indien nodig zal ik zeker een vervolgafspraak maken.
Ronald Ronald uit Sint oedenrode schreef op 13 februari 2018 om 14:23:
Op 16 okt 2017 te gast bij Ben om mij te helpen om te stoppen met roken . Ik kan nu nog steeds zeggen dat ik geen roker ben . Wat een heerlijk leven zeg zonder die sigaretten . Ben nogmaals bedankt 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Sanne Sanne schreef op 11 februari 2018 om 20:22:
Al heel lang had ik een mentale blokkade tijdens het cross fit, ik kwam maar niet verder. En nu na 1 sessie is het In 1 woord: Fantastisch ! Gewichten met 10-15 kilo hoger en mijn eerste pull up is ook een feit. Dus super bedankt...
Bart Bart schreef op 9 februari 2018 om 21:25:
Recent ben ik bij jullie geweest voor het roken ik rook nog steeds niet heb ook nergens last van het gaat super ik wil nog een keer langs komen voor af te vallen
Brigitte Brigitte uit Waardenburg schreef op 8 februari 2018 om 20:29:
Nu 10 dagen geleden bij Ben geweest. Ik was helemaal klaar met het roken. Alleen was ik niet sterk genoeg om er zelf mee op te houden. Dus toen ik hoorde dat door middel van hypnose de meeste mensen op deze manier van een roker naar een nier-roker over kunnen stappen dacht ik dit ga ik doen. Vond het best wel spannend, Maar Ben is een hele fijne vent en stelt je helemaal op je gemak. De sessie heb ik als plezierig ervaren en toen het voorbij was kon ik eindelijk zeggen IK BEN EEN NIET ROKER. Inmiddels 10 dagen verder en ik heb ook totaal geen behoefte meer gehad om te roken. Voel me geweldig, geen ontwenningsverschijnselen gehad en mijn humeur heeft er absoluut niet onder geleden. Vindt zelfs dat ik er een vrolijker mens door ben geworden. Echt een aanrader....Ben bedankt.
miranda miranda uit rosmalen schreef op 8 februari 2018 om 13:51:
Op 11 januari naar Ben geweest i.v.m. stoppen met roken ik rookte een pakje per dag en al 36 jaar tot op de dag van vandaag geen sigaret meer aangeraakt ik raad het iedereen aan !
Shakira Shakira uit Eindhoven schreef op 4 februari 2018 om 17:56:
Zaterdag heb ik het NK geschoten en mijn sleutel been is er geen een keer uitgeschoten ik ben toen 6de geworden zondag was de finale ik moest tegen nummer 3 ik heb verloren met 0-6 maar ik heb lekker geschoten tot het ena laatste schot toen schoot die er uit ik ben erg tevreden met het resultaat nogmaals dankjewel het heeft mij heel erg geholpen groetjes shakira
nick huiskes nick huiskes schreef op 2 december 2017 om 21:03:
ik zou iedereen dit aanraden want er is echt hoop om te stoppen ik kan jullie vertellen dat ik nooit geen sigaret meer rook ik zat met mijn handen in het haar omdat ik geen uitweg meer zag in het stoppen met roken maar dankzij Ben en zijn behandeling wandel ik zonder problemen en sigaretten door het leven het heeft mn leven totaal verandert 1000 maal dank groetjes nick
Christel Kivits Christel Kivits schreef op 16 september 2017 om 17:45:
Op 19 april 2016 stuurde ik een mail om info te krijgen over stoppen met roken, een dag later was de afspraak! Ik wilde als ik een jaar gestopt was, een reactie geven. Dit ben ik vergeten, maar tot de dag van vandaag ben ik nog steeds gestopt. En het gaat me prima af. De beste beslissing ooit, bedankt voor je hulp! Dit was wat ik nodig had.
Paulien Paulien schreef op 6 september 2017 om 21:09:
Jaren lang een notoire rookster. Had wel de intentie om te stoppen, maar te weinig slagkracht dit zelf te verwezenlijken. Met slechts 1 sessie ben ik als NIET-rookster weer bij Ben weggegaan. Ongekend!! Nu, ruim 4 maanden later heb ik nog steeds geen sigaret meer aangeraakt. Versteld van mezelf én over de sessie! Het aanbevelen waard, mits je ook echt de intentie hebt om te stoppen. Ik leef echt op, ben blij. Heel erg blij!! Dank je wel Ben!
Pia lefevre Pia lefevre schreef op 1 september 2017 om 19:12:
Het was erg fasinerend om Wilma in het boeket bloemen te zien lezen! Heel respectvol en zo juist. Ik vond het erg verruimend en raakte mij diep. Heel erg veel erkenning! Bedankt!
Milan Milan schreef op 31 augustus 2017 om 20:35:
Dit is niet te geloven . Na 20 jaar last met depressie na 1 sessie probleem is opgelost. Ben, heel erg bedankt.
Sandra (Pseudoniem) Sandra (Pseudoniem) schreef op 18 augustus 2017 om 19:49:
Na een vechtscheiding, een 3 jarig ziekbed van moeder en vervolgens het overlijden van moeder kreeg ik een 11 jarige kleindochter in huis die vol ernstige problemen zat. Nu 5 jaar later is het een heel eigenwijze lieve gewone puber! De weg naar deze ontwikkeling was best zwaar, maar diverse hypnosesessies van Ben voor ons beiden, mij om me te helpen bij het verwerken van het verlies van mijn dochter en moeizame opvoeding van mijn kleindochter, mijn kleindochter om haar langzamerhand weer het geloof in haar eigen ik terug te geven en het vertrouwen in de mensheid. Een familieopstelling die mij een aantal zaken duidelijk lieten zien en andere dingen bevestigde en mij zo via die inzichten weer een stap verder brachten waardoor ik verder kon. Wilma die door contact met mijn dochter te zoeken een aantal onuitgesproken zaken alsnog verwoordde wat zeker het verlies verwerken hielp. Nu zijn we zo ver dat we ons met vertrouwen met de toekomst bezig houden en geloven in het leven. Dank voor jullie hulp Ben en Wilma!
Judith Curfs Judith Curfs schreef op 17 augustus 2017 om 15:30:
Bij Wilma volg ik de training 'Van denken naar Voelen'. Al heel snel was de groep vertrouwd met elkaar, waarbij Wilma keer op keer de verbinding maakt en aanvoelt wat de groep en ieder afzonderlijk op dat moment nodig heeft. Het is dus niet zomaar een standaardtraining die afgewerkt wordt. De bijeenkomsten zijn heel dynamisch, écht op gevoelsniveau en bevatten naast theoretische aspecten heel veel praktische handvatten om ook buiten de training te leren 'voelen'. Wat een prachtige ervaring om mee te mogen maken.
tom tom schreef op 15 augustus 2017 om 14:37:
Ben altijd zeer geïnteresseerd in spiritualiteit. Heb een afspraak gemaakt om in contact te komen met mijn vader die ik zeer plotseling ben verloren. Wilma kon mij dingen vertellen over hem die niemand buiten mijn familie kon weten. En mijn overleden opa en oma waren ook nog even op bezoek geweest want die kon ze heel nauwkeurig beschrijven. Heb een hele positieve ervaring gehad waar ik een heel goed gevoel aan overgehouden heb.