Natuurlijk vinden wij het leuk om ervaringen van onze clienten en gasten te lezen.

Dus heb je een ervaring met Holistisch Centrum Brabant die je hier wel delen, voel je vrij dat te doen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd..
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
nick huiskes nick huiskes schreef op 2 december 2017 om 21:03:
ik zou iedereen dit aanraden want er is echt hoop om te stoppen ik kan jullie vertellen dat ik nooit geen sigaret meer rook ik zat met mijn handen in het haar omdat ik geen uitweg meer zag in het stoppen met roken maar dankzij Ben en zijn behandeling wandel ik zonder problemen en sigaretten door het leven het heeft mn leven totaal verandert 1000 maal dank groetjes nick
Christel Kivits Christel Kivits schreef op 16 september 2017 om 17:45:
Op 19 april 2016 stuurde ik een mail om info te krijgen over stoppen met roken, een dag later was de afspraak! Ik wilde als ik een jaar gestopt was, een reactie geven. Dit ben ik vergeten, maar tot de dag van vandaag ben ik nog steeds gestopt. En het gaat me prima af. De beste beslissing ooit, bedankt voor je hulp! Dit was wat ik nodig had.
Paulien Paulien schreef op 6 september 2017 om 21:09:
Jaren lang een notoire rookster. Had wel de intentie om te stoppen, maar te weinig slagkracht dit zelf te verwezenlijken. Met slechts 1 sessie ben ik als NIET-rookster weer bij Ben weggegaan. Ongekend!! Nu, ruim 4 maanden later heb ik nog steeds geen sigaret meer aangeraakt. Versteld van mezelf én over de sessie! Het aanbevelen waard, mits je ook echt de intentie hebt om te stoppen. Ik leef echt op, ben blij. Heel erg blij!! Dank je wel Ben!
Pia lefevre Pia lefevre schreef op 1 september 2017 om 19:12:
Het was erg fasinerend om Wilma in het boeket bloemen te zien lezen! Heel respectvol en zo juist. Ik vond het erg verruimend en raakte mij diep. Heel erg veel erkenning! Bedankt!
Milan Milan schreef op 31 augustus 2017 om 20:35:
Dit is niet te geloven . Na 20 jaar last met depressie na 1 sessie probleem is opgelost. Ben, heel erg bedankt.
Sandra (Pseudoniem) Sandra (Pseudoniem) schreef op 18 augustus 2017 om 19:49:
Na een vechtscheiding, een 3 jarig ziekbed van moeder en vervolgens het overlijden van moeder kreeg ik een 11 jarige kleindochter in huis die vol ernstige problemen zat. Nu 5 jaar later is het een heel eigenwijze lieve gewone puber! De weg naar deze ontwikkeling was best zwaar, maar diverse hypnosesessies van Ben voor ons beiden, mij om me te helpen bij het verwerken van het verlies van mijn dochter en moeizame opvoeding van mijn kleindochter, mijn kleindochter om haar langzamerhand weer het geloof in haar eigen ik terug te geven en het vertrouwen in de mensheid. Een familieopstelling die mij een aantal zaken duidelijk lieten zien en andere dingen bevestigde en mij zo via die inzichten weer een stap verder brachten waardoor ik verder kon. Wilma die door contact met mijn dochter te zoeken een aantal onuitgesproken zaken alsnog verwoordde wat zeker het verlies verwerken hielp. Nu zijn we zo ver dat we ons met vertrouwen met de toekomst bezig houden en geloven in het leven. Dank voor jullie hulp Ben en Wilma!
Judith Curfs Judith Curfs schreef op 17 augustus 2017 om 15:30:
Bij Wilma volg ik de training 'Van denken naar Voelen'. Al heel snel was de groep vertrouwd met elkaar, waarbij Wilma keer op keer de verbinding maakt en aanvoelt wat de groep en ieder afzonderlijk op dat moment nodig heeft. Het is dus niet zomaar een standaardtraining die afgewerkt wordt. De bijeenkomsten zijn heel dynamisch, écht op gevoelsniveau en bevatten naast theoretische aspecten heel veel praktische handvatten om ook buiten de training te leren 'voelen'. Wat een prachtige ervaring om mee te mogen maken.
tom tom schreef op 15 augustus 2017 om 14:37:
Ben altijd zeer geïnteresseerd in spiritualiteit. Heb een afspraak gemaakt om in contact te komen met mijn vader die ik zeer plotseling ben verloren. Wilma kon mij dingen vertellen over hem die niemand buiten mijn familie kon weten. En mijn overleden opa en oma waren ook nog even op bezoek geweest want die kon ze heel nauwkeurig beschrijven. Heb een hele positieve ervaring gehad waar ik een heel goed gevoel aan overgehouden heb.
Marie-José Smetsers Marie-José Smetsers schreef op 14 augustus 2017 om 13:54:
Ik ben nu een aantal keren aanwezig geweest bij de meditatietraining. Eindelijk heb ik wat gevonden waarbij ik echt een momentje voor mijzelf heb en helemaal tot rust kan komen. Meteen bij binnenkomst voel je de goede sfeer, een prachtige ruimte en een warme ontvangst door Ben en Wilma. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak waardoor ik me makkelijk en vol vertrouwen durfde over te leveren aan een steeds weer hele prettige meditatie. Ik kijk steeds weer uit naar een volgende keer en zal dan ook zeker vaker terug komen.
Saskia Smits Saskia Smits schreef op 14 augustus 2017 om 08:00:
Ik heb nu meerdere keren een holistic pulsing sessie gehad van Wilma. Dat heeft veel los gemaakt, maar dat is ook goed. Zij heeft dingen bij mij voor elkaar gekregen die nog niet iemand is gelukt in heel veel jaren. Ik heb ook deel genomen aan verschillende meditatie avonden, wat ik als zeer prettig heb ervaren. De familie opstelling was een zeer aparte ervaring, ga ik zeker nog een keer voor mezelf doen. De ruimte van het centrum ervaar ik als zeer prettig......open, warm, rustgevend. Je voelt je er meteen op je gemak. Per eind augustus gaat ik bij Wilma nog verder met Coaching met het zesde zintuig. Ik ben zeer benieuwd wat dat gaat brengen.
Hans Fonken Hans Fonken schreef op 10 augustus 2017 om 09:40:
Na positieve berichten van familie die ook wilde stoppen met roken ben in ook naar Ben gegaan. Ik voelde me daar meteen op mijn gemak en na een uurtje ontspannen in de stoel meteen van het roken af!! Nogmaals dank Ben !!
Henny Henny uit Henny schreef op 8 augustus 2017 om 20:09:
Op 10 juli ben ik bij Ben geweest voor een hypnosesessie in verband met mijn wens om af te vallen. Ik merk dat ik sinds de sessie totaal geen behoefte heb aan zoetigheid of andere ‘verkeerde’ etenswaren. Zelfs in de supermarkt kom ik niet in de verleiding om iets te kopen wat niet gezond is. Ik ben sinds de sessie bewuster bezig met voeding en het bereiden ervan. Ik zie eten nu als een moment van meditatie (suggestie van Ben). Het gewichtsverlies is (nog) niet spectaculair, maar wel gaande. Nogmaals hartelijk dank!!”
Anita Anita schreef op 7 augustus 2017 om 22:04:
Ben stelde mij meteen op mijn gemak. Hoewel ik nog weinig tot geen resultaat geboekt heb voor hetgeen waar ik voor kwam (afvallen), heeft hij dmv regressie dieper liggende problemen naar boven gehaald, waardoor ik dit bespreekbaar heb kunnen maken. Dank daarvoor Ben!
Anja Anja schreef op 5 augustus 2017 om 15:59:
De hypnose heeft mij enorm geholpen om te kunnen zeggen: ik ben een niet-roker. De hypnose heeft mijn associaties met roken gedelete en nieuwe associaties ervoor in de plaats gezet. Werkt goed voor mij. Dankjewel Ben.
rianne bakkers rianne bakkers schreef op 30 april 2017 om 21:26:
Ben 4 weken geleden geweest voor de hypno therapie ivm nagelsbijten deze verschrikkelijke gewoonte die ik zowat al heel mijn leven deed en nu een ex nagelbijtster.Ben bedankt.
rianne bakkers rianne bakkers schreef op 30 april 2017 om 21:24:
Ben in jan geweest om te stoppen met roken. Dankzij deze therapie ben ik eindelijk een niet roker.Heb totaal geen behoefte om te roken in een woord fantasties.