skip to Main Content

Beoordelingen Holistisch Centrum Brabant

8,6
130 beoordelingen

   

   

   

   

   

   

  Natuurlijk vinden wij het leuk om ervaringen van onze clienten en gasten te lezen.

  Dus heb je een ervaring met Holistisch Centrum Brabant die je hier wel delen, voel je vrij dat te doen.

  Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd..
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  28 berichten.
  Randolph Randolph uit Waalwijk schreef op 15 april 2018 om 09:12:
  Eigenlijk bizar dat ik na 30 jaar roken in 1 uurtje een niet roker ben! En het voelt echt super! Heel veel dank Ben!
  Ben Ben uit Veghel schreef op 23 maart 2018 om 10:53:
  1 sessie niet roken gevolgd. Groot succes. Zonder pijn of moeite niet roker geworden. Dank je wel.
  Chantal (Pseudoniem) Chantal (Pseudoniem) schreef op 6 maart 2018 om 18:57:
  Ik voel een weldadige rust, slaap heerlijk en word sinds lange tijd weer uitgerust wakker. Er is een lichte constipatie geweest, maar dat is gedurende week geworden tot een normale stoelgang. Het vrijen met Henk ging een stuk beter, zonder pijn. Ik ben je heel erg dankbaar! Lieve groeten van Chantal
  Holistisch Centrum Brabant Holistisch Centrum Brabant schreef op 19 februari 2018 om 18:53:
  Beste Ben en Wilma Misschien ten overvloede maar ik wil jullie toch nog even heel hartelijk bedanken voor de bijzondere middag gisteren. De hele sfeer voelde vanaf het begin erg goed. En wat een luxe dat er voor mijn familieopstelling zo veel aandacht was. Ik heb het gevoel dat mijn energie gereshuffled word. Maar dat geef ik even de tijd. Dit voor nu! Dus nogmaals jij als begeleider Ben en Wilma en de overige aardige Brabantse representanten: BEDANKT Vriendelijke groet van T.
  Rob Rob schreef op 15 februari 2018 om 16:42:
  Ik ben heel blij dat ik bij jouw ben geweest, ben nu gestopt vanaf 11-11-17 en heb geen sigaret meer aangeraakt, daarvoor heb ik 37 jaar gerookt en met tijden ook best heftig. Dank je wel dat ik jou heb mogen ontmoeten, mijn leven is er heel erg door veranderd.
  Arie Vermaas Arie Vermaas uit Escharen schreef op 15 februari 2018 om 11:54:
  Begin vorige maand ben ik bij jou (Ben) geweest voor een EMDR hypnosesessie. Dit ivm de verwerking van ziekenhuisopnames en (naar tijdens de sessie bleek) ook een veel vroegere andere traumatische ervaring. Ik merk dat er inmiddels meer rust, balans en positieve gevoelens zijn ontstaan. Dankjewel daarvoor en indien nodig zal ik zeker een vervolgafspraak maken.
  Ronald Ronald uit Sint oedenrode schreef op 13 februari 2018 om 14:23:
  Op 16 okt 2017 te gast bij Ben om mij te helpen om te stoppen met roken . Ik kan nu nog steeds zeggen dat ik geen roker ben . Wat een heerlijk leven zeg zonder die sigaretten . Ben nogmaals bedankt 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  Sanne Sanne schreef op 11 februari 2018 om 20:22:
  Al heel lang had ik een mentale blokkade tijdens het cross fit, ik kwam maar niet verder. En nu na 1 sessie is het In 1 woord: Fantastisch ! Gewichten met 10-15 kilo hoger en mijn eerste pull up is ook een feit. Dus super bedankt...
  Bart Bart schreef op 9 februari 2018 om 21:25:
  Recent ben ik bij jullie geweest voor het roken ik rook nog steeds niet heb ook nergens last van het gaat super ik wil nog een keer langs komen voor af te vallen
  Brigitte Brigitte uit Waardenburg schreef op 8 februari 2018 om 20:29:
  Nu 10 dagen geleden bij Ben geweest. Ik was helemaal klaar met het roken. Alleen was ik niet sterk genoeg om er zelf mee op te houden. Dus toen ik hoorde dat door middel van hypnose de meeste mensen op deze manier van een roker naar een nier-roker over kunnen stappen dacht ik dit ga ik doen. Vond het best wel spannend, Maar Ben is een hele fijne vent en stelt je helemaal op je gemak. De sessie heb ik als plezierig ervaren en toen het voorbij was kon ik eindelijk zeggen IK BEN EEN NIET ROKER. Inmiddels 10 dagen verder en ik heb ook totaal geen behoefte meer gehad om te roken. Voel me geweldig, geen ontwenningsverschijnselen gehad en mijn humeur heeft er absoluut niet onder geleden. Vindt zelfs dat ik er een vrolijker mens door ben geworden. Echt een aanrader....Ben bedankt.
  miranda miranda uit rosmalen schreef op 8 februari 2018 om 13:51:
  Op 11 januari naar Ben geweest i.v.m. stoppen met roken ik rookte een pakje per dag en al 36 jaar tot op de dag van vandaag geen sigaret meer aangeraakt ik raad het iedereen aan !
  Shakira Shakira uit Eindhoven schreef op 4 februari 2018 om 17:56:
  Zaterdag heb ik het NK geschoten en mijn sleutel been is er geen een keer uitgeschoten ik ben toen 6de geworden zondag was de finale ik moest tegen nummer 3 ik heb verloren met 0-6 maar ik heb lekker geschoten tot het ena laatste schot toen schoot die er uit ik ben erg tevreden met het resultaat nogmaals dankjewel het heeft mij heel erg geholpen groetjes shakira
  nick huiskes nick huiskes schreef op 2 december 2017 om 21:03:
  ik zou iedereen dit aanraden want er is echt hoop om te stoppen ik kan jullie vertellen dat ik nooit geen sigaret meer rook ik zat met mijn handen in het haar omdat ik geen uitweg meer zag in het stoppen met roken maar dankzij Ben en zijn behandeling wandel ik zonder problemen en sigaretten door het leven het heeft mn leven totaal verandert 1000 maal dank groetjes nick
  Christel Kivits Christel Kivits schreef op 16 september 2017 om 17:45:
  Op 19 april 2016 stuurde ik een mail om info te krijgen over stoppen met roken, een dag later was de afspraak! Ik wilde als ik een jaar gestopt was, een reactie geven. Dit ben ik vergeten, maar tot de dag van vandaag ben ik nog steeds gestopt. En het gaat me prima af. De beste beslissing ooit, bedankt voor je hulp! Dit was wat ik nodig had.
  Paulien Paulien schreef op 6 september 2017 om 21:09:
  Jaren lang een notoire rookster. Had wel de intentie om te stoppen, maar te weinig slagkracht dit zelf te verwezenlijken. Met slechts 1 sessie ben ik als NIET-rookster weer bij Ben weggegaan. Ongekend!! Nu, ruim 4 maanden later heb ik nog steeds geen sigaret meer aangeraakt. Versteld van mezelf én over de sessie! Het aanbevelen waard, mits je ook echt de intentie hebt om te stoppen. Ik leef echt op, ben blij. Heel erg blij!! Dank je wel Ben!
  Pia lefevre Pia lefevre schreef op 1 september 2017 om 19:12:
  Het was erg fasinerend om Wilma in het boeket bloemen te zien lezen! Heel respectvol en zo juist. Ik vond het erg verruimend en raakte mij diep. Heel erg veel erkenning! Bedankt!
  Milan Milan schreef op 31 augustus 2017 om 20:35:
  Dit is niet te geloven . Na 20 jaar last met depressie na 1 sessie probleem is opgelost. Ben, heel erg bedankt.
  Sandra (Pseudoniem) Sandra (Pseudoniem) schreef op 18 augustus 2017 om 19:49:
  Na een vechtscheiding, een 3 jarig ziekbed van moeder en vervolgens het overlijden van moeder kreeg ik een 11 jarige kleindochter in huis die vol ernstige problemen zat. Nu 5 jaar later is het een heel eigenwijze lieve gewone puber! De weg naar deze ontwikkeling was best zwaar, maar diverse hypnosesessies van Ben voor ons beiden, mij om me te helpen bij het verwerken van het verlies van mijn dochter en moeizame opvoeding van mijn kleindochter, mijn kleindochter om haar langzamerhand weer het geloof in haar eigen ik terug te geven en het vertrouwen in de mensheid. Een familieopstelling die mij een aantal zaken duidelijk lieten zien en andere dingen bevestigde en mij zo via die inzichten weer een stap verder brachten waardoor ik verder kon. Wilma die door contact met mijn dochter te zoeken een aantal onuitgesproken zaken alsnog verwoordde wat zeker het verlies verwerken hielp. Nu zijn we zo ver dat we ons met vertrouwen met de toekomst bezig houden en geloven in het leven. Dank voor jullie hulp Ben en Wilma!
  Judith Curfs Judith Curfs schreef op 17 augustus 2017 om 15:30:
  Bij Wilma volg ik de training 'Van denken naar Voelen'. Al heel snel was de groep vertrouwd met elkaar, waarbij Wilma keer op keer de verbinding maakt en aanvoelt wat de groep en ieder afzonderlijk op dat moment nodig heeft. Het is dus niet zomaar een standaardtraining die afgewerkt wordt. De bijeenkomsten zijn heel dynamisch, écht op gevoelsniveau en bevatten naast theoretische aspecten heel veel praktische handvatten om ook buiten de training te leren 'voelen'. Wat een prachtige ervaring om mee te mogen maken.
  tom tom schreef op 15 augustus 2017 om 14:37:
  Ben altijd zeer geïnteresseerd in spiritualiteit. Heb een afspraak gemaakt om in contact te komen met mijn vader die ik zeer plotseling ben verloren. Wilma kon mij dingen vertellen over hem die niemand buiten mijn familie kon weten. En mijn overleden opa en oma waren ook nog even op bezoek geweest want die kon ze heel nauwkeurig beschrijven. Heb een hele positieve ervaring gehad waar ik een heel goed gevoel aan overgehouden heb.
  Back To Top