Binnen Holistisch Centrum Brabant delen we onze kennis en ervaringen graag met anderen omdat wij daar zelf weer van leren en omdat daarmee de wereld weer een stukje mooier wordt. Want elk mens die groeit in bewustzijn en zingeving kan van daaruit weer van meer van betekenis zijn voor zijn of haar omgeving.

Naast workshop die zonder voorkennis en los te volgen zijn verzorgen we ook cursussen die maximaal een jaar duren waarbij instromen tijdens het jaar mogelijk is afhankelijk van de voorkennis.

(Familie) opstellingen

In deze workshop zullen we de basis theorie behandelen van het systemisch werken met opstellingen. Maar nog veel meer zullen we daadwerkelijk opstellingen “neerzetten” zodat je kunt ervaren hoe het is om als representant te worden “opgesteld”. We werken met echte vragen en echte mensen dus het echte werk.

Voor wie?

Geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar dit fenomeen.

Wanneer ?

Kijk in de agenda voor de eerst volgende datum !

NLP en levenskunst

In deze Workshop NLP en levenskunst geven we je een “sneak preview” van wat onze cursus levenskunst gaat inhouden. Je krijgt een overzicht van de stof maar we gaan ook ga je aan de slag met jouw verhaal en thema want er is geen beter manier dan letterlijk te doen en ervaren of de opleiding levenskunst wat voor je is.

Voor wie?

Iedereen die een andere richting aan het leven wil geven.

Wanneer ?

Kijk in de agenda voor de eerst volgende datum !

In ontwikkeling

 

Voor wie?

 

Wanneer ?

Kijk in de agenda voor de eerst volgende datum !

Inschrijven voor een workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.