skip to Main Content

Kun je echt na één sessie een niet- roker zijn ?

Eigenlijk is het niet onder hypnose maar in hypnose gaan….maar dat even voor de volledigheid. Van alle behandelingen die mogelijk zijn in hypnose is het; een niet-roker worden het meest eenvoudig. Er wordt in je brein namelijk daadwerkelijk een verbinding verbroken die er ooit is ontstaan tussen roken en ontspanning of roken en bijvoorbeeld gezellig.

Nooit meer roken na een diepe hypnose het kan echt

Meer dan 2000 cliënten gingen je voor in het stoppen met roken en vaak met direct resultaat. Een niet-roker worden gaat in de meeste gevallen in 1 en soms 2 sessies waarbij gebruik gemaakt wordt van een zeer effectief script, grote kans dat jij daar dus ook bij kunt horen. Dit script, om te stoppen met roken wordt, speciaal voor jou gemaakt tijdens de intake. We nemen hier uitgebreid de tijd te kijken naar jouw persoonlijke situatie.

 

Je krijgt daar vragen zoals; wat zijn jouw overtuigingen over wat het roken jou oplevert, waarom jij het zo nodig hebt? Welke voordelen de hoop jij te behalen als niet roker? Waarom wil je graag stoppen met roken? Waar ben je bang voor of valkuilen zijn er. Dat is geen standaard verhaaltje in een grote zaal met een paar honderd mensen maar maatwerk en daarmee een veel hogere kans op succes.

Ben jij er dus helemaal klaar mee ?….maak dan nu een afspraak. Graag help ik je met je strijd, zelf rookte ik 2 pakjes per dag en geniet nog elke dag van het niet-roker zijn. Verhalen horen van onze cliënten, Zij succesvol stoppen met roken?  Kijk dan in onze rubriek “klanten vertellen” voor de bijzondere verhalen.

Die vrijheid gun ik jou ook dus maak snel een afspraak:

Afspraak maken

Stoppen met roken dankzij hypnose is eenvoudig

Na de sessie kun je beter dan ooit ontspannen en genieten van het niet-roken. Ook is er ruimte voor gezelligheid want zonder de constante druk van de nicotine behoefte word jij een veel leuker mens.

Moet ik geloven in hypnose om te kunnen stoppen met roken?

Dat is niet nodig en je mag zeker kritisch zijn. Om een goede hypnose te kunnen ervaren is een open en nieuwsgierige houding het meest effectief.

De positieve effecten van het stoppen met roken in hypnose

Na 20 minuten daalt je hartslag en bloeddruk

Na 24 uur is alle koolmonoxide is al uit je lichaam, je longen beginnen met de schoonmaak

Na 48 uur is alle nicotine is uit je lichaam kun je beter ruiken en proeven

Na 72 uur heb je meer energie en ook het ademen gaat al makkelijker.

Na 2 weken is de longfunctie en bloedsomloop sterk verbeterd.

Na 1 maand is je conditie is beter geworden en je beweegt gemakkelijker.

Na 3 maanden verdwijnt de rokershoest als je die had.

Na 1 jaar is het risico op hart- en vaatziekten gehalveerd.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief reguliere sessie (in 80% van de gevallen is 1 sessie voldoende)

€ 110,- maximaal 45 minuten. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst of Tim Brinkman

Tarief voor 2 personen met gezamenlijke intake

€ 200,- maximaal 1,5 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst of Tim Brinkman

 

Back To Top