skip to Main Content

Wat klankschalen Brabant voor jou kan doen

Bij een klankschaal massage worden de klankschalen op het lichaam geplaatst, en boven het lichaam gebruikt. Als de schalen worden aangeslagen, vibreren deze wonderlijk klanken door het hele lichaam. Het luisteren naar de klanken leidt als vanzelf tot het ervaren van innerlijke stilte. In die diepe ontspanning vindt een transformatie van energie plaats die helend is.

Klankschalen Brabant maakt gebruik van wereldwijde ervaring

Het is bekend dat klanken een grote effect hebben op lichaam en geest. We luisteren de geluiden niet alleen met onze oren maar voelen ze in ons hele lichaam.  Of je je er nu bewust van bent of niet, je lichaam reageert op klank en trilling. Door het ritme en door de frequentie van de klanken, wordt het mogelijk om ons normale bewustzijn terug te brengen naar een ontspannen en zelfs naar een meditatieve staat. Klank helpt je zo om geestelijk en lichamelijk in ontspanning te komen en kan het herstellend vermogen van je lichaam zijn werk doen.

Het bijzondere van een behandeling bij Klankschalen Brabant

Een behandeling bij Klankschalen Brabant is gebaseerd op een Holistische kijk op de mens die wij ontmoeten. Wij maken bij Klankschalen Brabant waar nodig ook gebruik van Reiki.

Hoe Klankschalen Brabant jouw leven kan veranderen

Het gebruiken van klankschalen leidt tot diepe ontspanning. Door deze diepe ontspanning te ervaren, krijgen lichaam en geest de kans te herstellen, te helen. Het denken komt tot rust en je komt in een meditatieve staat. De klankschaal massage is een ontspannende en helende manier om lichaam en geest in balans te brengen. Je hoeft voor een klankschaal massage alleen je schoenen uit te doen. Gemakkelijk zittende kleding is prettig voor de ontspanning en dus aan te bevelen.

Waar zit Klankschalen Brabant

Wij zijn gevestigd aan de Provincialeweg 144 5503HK te Veldhoven. Wij zitten op de eerste verdieping.

Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op:

 

Afspraak maken

Tarief

Het tarief bedraagt €75,- per sessie van 45 minuten.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

Back To Top