skip to Main Content

Wat bedoelen wij met een healing?

De basis gaat uit van universele energie. Alles heeft, en is, energie; ieder mens, dier, plant, de aarde, de kosmos. Je lichaam is dus eigenlijk een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft een eigen frequentie. In het algemeen is ons energiesysteem ‘in balans’, maar door ziekte, allerlei prikkels of gebeurtenissen in ons leven (of zelfs vorige levens) kan een verstoring van de energiebalans ontstaan. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. Door onszelf open te stellen voor universele healing energie kan healing balans/genezing ontstaan

Letterlijk betekent healen dus genezen of liever nog herstellen. Wij geloven dat elk lichaam in staat is in veel gevallen te herstellen van kwetsuren. Als we een fysieke beschadiging oplopen vinden we het normaal als het lichaam dit zelf hersteld. Toch is dit ook mogelijk met meer mentale of juist emotionele verwondingen. In een healing sessie stemt een van ons af op jouw energiesysteem en voelen wat er nodig is om jouw verwondingen te behandelen.

Hoe werkt zo’n healing ?

Tijdens de intake bespreken we eerst de aanleiding voor je bezoek en voelen we intuïtief in wat er nodig is om jouw vraag te beantwoorden. Soms kiezen we voor een behandeling op de massage tafel maar veel vaker werken we gewoon op een stoel. Als we kiezen voor de massagetafel houdt je overigens je kleren gewoon aan we werken immers op energie niveau en niet direct fysiek. Overigens zijn er wel vaak aanrakingen nodig maar altijd in overleg met jou.

Waarvoor is een healing effectief ?

Vragen of klachten waarvoor mensen vaak bij ons komen voor een healing zijn:

  • Oververmoeidheid
  • Stress
  • Concentratie- en aandachtsproblemen
  • Fysieke klachten of pijnklachten
  • (Overweldigende) Emoties
  • Perfectionistisch zijn of controledrang
  • Moeite met stappen zetten of keuzes make
  • Je overbelast voelen, uitgeput zijn of energieverlies hebben
  • Niet lekker in je vel zitten

Een healing kan dus werken op fysiek-, emotioneel -, en mentaal niveau. Healingen zijn een geweldige manier om blokkades op te heffen, ongewenste energie weg te sturen en om je eigen energie weer goed te laten stromen, zodat je letterlijk kan helen. Je zou het kunnen zien als als een energetische innerlijke zachte massage. Een healing werkt langere tijd door en heeft soms ook tijd nodig om effectief te worden.

Afspraak maken

Wie ben ik als healer?

De interesse voor de spirituele wereld was er al vroeg in de pubertijd aanwezig. Het gebeurde toen nogal eens dat ik dingen al van te voren wist of  indrukken/ervaringen had bij mensen, die vaak bleken te kloppen. Mijn echte kennismaking is gekomen door een ontmoeting die mijn ouders hadden met Do Lemette op een vakantie; via die ontmoeting ben ik bij GRS (Groep Religeuze Spiritualisten) in Amsterdam terecht gekomen en heb daar mijn eerste stappen mogen zetten in mijn ontwikkeling tot healer.

Daarna is ook de interesse voor NLP ontstaan en ben ik bij Vidarte in Den Bosch terecht gekomen. Wat een mooie persoonlijke ontwikkelingen heb ik dar doorgemaakt, in 2013 heb ik daar mijn masters afgerond en inmiddels zelfs de opleiding tot internationaal erkend NLP trainer afgerond. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de HBO beroepsopleiding tot gecertificeerd Energetisch Therapeut.

Tarief

Het tarief bedraagt €95,-  per sessie van 60 minuten.

Deze behandelingen worden meestal uitgevoerd door Wilma ter Horst.

 

Back To Top