skip to Main Content

Wat kan Familie opstellingen Noord Brabant voor jou kan doen?

Als je bijvoorbeeld regelmatig de verkeerde keuzes maakt. Omdat je band met je ouders of partner aan alle kanten rammelt. Omdat je je soms (of best wel vaak) een slechte vader of moeder voelt. Omdat je op en voor foute mannen/vrouwen valt. Omdat je overgewicht met je meezeult dat er niet hoort.  Omdat je maar niet van je schulden afkomt. Omdat je gewoon niet in je Element bent. Omdat je fut- en energieloos door het leven gaat. Omdat het tijd wordt een beslissing te nemen. Omdat je nodig iets anders moet gaan doen maar wat dan? Omdat je je ondergewaardeerd voelt, thuis en op je werk. Omdat je veel beter zou kunnen presteren dan je doet.  Omdat je je doorlopend schuldig voelt over… zo ongeveer alles.

Zomaar een paar redenen om een (familie)opstellingen te doen.  Je hebt een probleem en je wilt dat probleem verhelderen en opruimen. Zoals je hierboven ziet is er geen thema dat zich niet leent om opgesteld te worden.

Hoe gaat een opstelling in zijn werk?

De opstelling begint met een gesprek tussen jou als vragensteller en mij als opsteller om de vraag helder te krijgen. Daarna stel je representanten van jezelf en anderen die met jouw vraag te maken hebben, op in de ruimte. De representanten ervaren vaak de gevoelens van degene (of datgene) die zij representeren. Soms kijken of klinken zij zelfs als die persoon. Zo wordt zichtbaar wat zich op een diepere laag afspeelt en welke beweging tot een oplossing mogelijk is.

Een praktijkvoorbeeld van Familie opstellingen Noord Brabant

Bart had in zijn leven een groot ongeluk gehad. En eigenlijk bepaalde dat nog steeds zijn leven. We hebben het ongeluk en Bart zelf opgesteld en hebben daar vanuit “stilte” naar gekeken. Er kwam na enkele minuten een soort waardigheid over hem. Dit hoorde bij zijn leven en zijn lichaam ontspande. Zo was het, hij voelde zich voor het eerst weer bereid om ja te zeggen tegen het leven.

Waar zit Familie opstellingen Noord Brabant?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: De Houtwal 2e 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm).

Meer lezen over familieopstellingen of weten over ons?

Als je meer wil lezen over het fenomeen familieopstellingen kijk dan hier.
Wil eerst meer weten over wie wij zijn kijk dan hier.

Werkwijze

Elke begeleider familieopstellingen ontwikkeld in de loop van de tijd zijn of haar eigen vorm. In onze werkwijze en visie laten we zoveel mogelijk over aan het systeem en is er volop ruimte voor de inbreng van representant. Als begeleiders “voelen we in” en gebruiken vooral, wat je ook zou kunnen noemen onze intuïtie. In een opstelling is er daarbij natuurlijk geen enkele verplichting om iets te doen of te laten het is juist een vorm waarin je mag voelen wat de opstelling met jou doet en hoe jij je daartoe wil verhouden.

Tarief Vraagsteller

€75,- inclusief BTW per sessie. Deze worden begeleid door Ben en/of Wilma ter Horst, jij mag kiezen.

Tarief (representant/ belangstellende)

€15,- inclusief BTW per sessie.

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top