skip to Main Content

Wat Hypnose Eindhoven voor jou kan doen?

Het woord Hypnose is een vertaling van een eeuwenoud Griekse woord; Hypnos en dat betekent slaap. Bij hypnose is er echter helemaal geen sprake van ‘slaap’, eigenlijk allesbehalve slaap! Hypnose is een trance-ervaring, dus een natuurlijk verschijnsel dat we allemaal vaker ervaren.

Je hebt vast weleens meegemaakt de je vanaf je werk naar huis in gedachte verzonken was. Zo diep zelfs dat je “wakker“ schrok bij de afslag of toen je de straat inreed. Pas toen werd je je weer letterlijk bewust van je omgeving. Je reed daarvoor op de ‘automatische piloot’. In hypnose sessies wordt juist deze trance gebruikt om het onderbewuste te bereiken.

Het is dus een manier om in contact te komen met je onderbewuste. Het onderbewuste kent de diepere oorzaak van problemen en klachten en wijst je de weg naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Tijdens de drukte van alle dag wordt je aandacht opgeslokt door je omgeving en wordt je afgeleid van jezelf. Trance is een juist een vorm van sterk geconcentreerde aandacht op jezelf en jouw onderbewuste. Deze hypnotische trance kan het best worden omschreven als een toestand van alerte rust. Hierin kun je, je eigen bronnen van innerlijke kracht en innerlijk weten ontdekken en vergroten. Het bijzondere van hypnotherapie is dat het je helpt om zelf de oplossing van je problemen te vinden. Natuurlijk samen met mij maar het is onze overtuiging dat jij alle oplossingen in je draagt. Hypnose helpt je deze te ontdekken.

De meest gevraagde behandeling bij Hypnose Eindhoven

Stoppen met roken is de meest gevraagde behandeling in onze praktijk, we zijn echt specialist op dit onderwerp vele honderden niet rokers zijn hier de deur uit gelopen. De meeste clienten heb ik maar een keer ontmoet een enkele 2 keer dus grijp je kans en maak een afspraak, wat heb je te verliezen?

Wil jij weten of ook jouw probleem kunnen oplossen ?

Laat ons weten wat je wil bereiken, je krijgt van ons een eerijk advies !

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief reguliere sessie (in 80% van de gevallen is 1 sessie voldoende)

€ 110,- maximaal 45 minuten. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

Tarief voor 2 personen met gezamenlijke intake

€ 200,- maximaal 1,5 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

Waar vind je ons als hypnotherapeut?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt mij- als hypnotherapeut – achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat). Meer weten over wie ik ben als hypnotherapeut ? Klik dan hier. Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top