skip to Main Content

Wat Hypnose Tilburg voor jou kan doen?

Sommige mensen denken bij hypnose en hypnotherapie aan een hypnotiseur die je in een soort diepe slaap brengt, waarbij je alles zou doen wat hij je vertelt te doen. Dit is echter televisie hypnose, bedoeld als publiek vermaak, en heeft niets te maken met de hypnose zoals die in onze praktijk wordt toegepast.

Hypnose of trance is niets anders dan een vorm van sterk geconcentreerde aandacht, terwijl je diep ontspannen bent. Zoals bijvoorbeeld wanneer je dagdroomt of helemaal opgaat in een boek of film. Deze alledaagse vorm van trance kent iedereen. In hypnose richt je je aandacht ‘naar binnen’ terwijl je tegelijkertijd kunt volgen wat er in je omgeving gebeurt. Denk maar die autorit waarbij je op de automatische piloot rijdt en je ”ineens” op de plek van bestemming bent.

Bij hypnotherapie gebruiken we trance als hulpmiddel om een therapeutisch doel te bereiken. Het voordeel van werken met hypnose is dat je toegang krijgt tot je innerlijke beelden, intuïtief en zelf genezend vermogen. Je kunt je eigen oplossingen vinden die bij jou passen. Het wordt dan onder andere mogelijk nieuwe inzichten te krijgen, pijnlijke herinneringen te verwerken en lichaamsfuncties te beïnvloeden. 

Een praktijkvoorbeeld van Hypnose Tilburg

Hendrik Jan had al lang last van overgewicht en zo ongeveer elk dieet wel geprobeerd maar steeds “faalde hij” en verviel weer in vreetbuien zoals hij het noemde. In slechts 1 sessie kwam hij erachter dat hij in zijn vroege kinderjaren vaak alleen was gelaten omdat vader en moeder druk waren met “de zaak” daar had Hendrik Jan geleerd dat als er iets te eten was hij alles moest nemen wat hij kon. Nog in diezelfde sessie hebben we zijn onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd met als gevolg dat hij zonder enige moeite zijn gezonde gewicht kon behouden.

Wil jij weten of ook jouw probleem kunnen oplossen ?

Laat ons weten wat je wil bereiken, je krijgt van ons een eerlijk advies !

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief reguliere sessie (in 80% van de gevallen is 1 sessie voldoende)

€ 110,- maximaal 45 minuten. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

Tarief voor 2 personen met gezamenlijke intake

€ 200,- maximaal 1,5 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

Waar vind je ons als hypnotherapeut?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt mij- als hypnotherapeut – achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat). Meer weten over wie ik ben als hypnotherapeut ? Klik dan hier. Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top