skip to Main Content

Wat Hypnotherapie Den Bosch voor jou kan doen?

Eerst iets over hypnotherapie. Je bent vaker ‘onder hypnose’ dan je denkt! Als je dagdroomt, of misschien opgaat in die ene speciale film of dat boek…

Een dergelijke ervaring wordt een alledaagse of spontane trance genoemd. Prikkels van buitenaf zijn op dat moment even minder voelbaar. Je zet ze als het ware op een zijspoor. Dit type trance (is dus al hypnose) wordt gebruikt bij hypnotherapie. Je bent dan echt helemaal met je aandacht bij jezelf en de omgeving is minder belangrijk. Zo ontstaat ruimte om te werken aan de oplossing van het probleem waar je mee gekomen bent.

Trance is een fase tussen waken en slapen in. Je komt daar doordat de hypnotherapeut je met suggesties daarheen begeleidt. In deze toestand komen er vaak beelden uit je onbewuste die je op het goede spoor van een oplossing brengen. Alle oplossingen komen vanuit jou en jouw krachtige onderbewustzijn.

In de hypnotherapie wordt hypnose dus therapeutisch ingezet en is niet te vergelijken met de showhypnose op televisie of het theater. Een hypnotische staat (trance) wordt doelbewust opgewekt als therapeutisch middel en je behoud altijd de controle over jezelf.
Je bent dan in staat om beter naar jezelf luisteren. Daardoor kom je dichter bij je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten die je op je eigen manier kunt toepassen in het dagelijks leven om zo je doelen te verwezenlijken.

Een praktijkvoorbeeld van Hypnotherapie Den Bosch

Marijke zag het glas altijd ‘halfleeg” en noemde zichzelf chronisch depressief en had zelfs letterlijk geen zin meer in het leven. Toch was zij nog niet bij haar huisarts geweest. In dit soort situaties verwijzen we je altijd door maar laten je ondertussen niet in de kou staan. Dus hebben we diezelfde dag een eerste sessie gedaan en na de 2e sessie ging het echt met sprongen vooruit. De huisarts was positief over de effecten van hypnosebehandelingen en volgende de ontwikkelingen. Na de 3e sessie kon Marijke alleen verder en kon een langdurig traject in de reguliere gezondheidszorg worden voorkomen.

Wil jij weten of ook jouw probleem kunnen oplossen ?

Laat ons weten wat je wil bereiken, je krijgt van ons een eerijk advies !

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief reguliere sessie (in 80% van de gevallen is 1 sessie voldoende)

€ 110,- maximaal 45 minuten. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

Tarief voor 2 personen met gezamenlijke intake

€ 200,- maximaal 1,5 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

Waar vind je ons als hypnotherapeut?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt mij- als hypnotherapeut – achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat). Meer weten over wie ik ben als hypnotherapeut ? Klik dan hier. Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top