skip to Main Content

Wie zijn wij ?

Natuurlijk wil je weten wie je hypnotherapeut is want je geeft je toch “over” aan ons tijdens een sessie. En daar zit meteen een veel gehoord misverstand want ik kan je in hypnose van alles laten doen maar niets wat jij niet echt zelf zou willen. Als ik als hypnotiseur bijvoorbeeld om je pincode zou vragen zou je direct uit hypnose komen.

Wat ons als hypnotherapeuten bijzonder maakt is dat wij onze onze basis vinden in NLP Neuro Linguïstisch Programmeren. We besteden daarom veel tijd aan de intake om op die manier een persoonlijk script te maken op basis van jouw overtuigingen.

Ben ter Horst als hypnotherapeut.

Mijn opleiding tot hypnotherapeut heb ik gevolgd bij Arno van den Munckhof, Ruud Nooyen en Ina Oostrom van Hypnose Centrum Nederland in Boxmeer. Daar ben ik getraind in reguliere hypnose maar ook EMDR hypnowave, sporthypnose, en regressie tijdens hypnose. Tot slot heb ik ook aanvullende trainingen gehad in het werken met kinderen.

 

 

 

 

Tim Brinkman als hypnotherapeut.

Mijn opleiding tot hypnotherapeut heb ik gevolgd bij Ben ter Horst, de basis is echter vooral gelegd in de NLP- opleidingen van Eric Schneider in België. Binnen NLP wordt al veel gewerkt met lichte vormen van trance. De opleiding binnen Holistisch Centrum Brabant is vooral gebaseerd op het toepassen van die kennis in de vorm van hypnotherapie. Het succes van onze therapie zit in het maken van echte verbinding tijdens de intakefase om van daaruit te werken met de eigen overtuigingen van de cliënten.

 

 

Afspraak maken

Wat doet een hypnotherapeut

Eigenlijk niets anders dan jou als cliënt begeleiden in zelfhypnose want elke vorm van hypnose is in feite zelfhypnose, Jij staat ons toe jou te begeleiden en jij staat jezelf toe in bewustzijnsniveau verlagen zodat wij toegang krijgen tot jou krachtige onderbewustzijn.

Ben’s persoonlijke ervaringen met hypnose

Zowel tijdens de verschillende trainingen als voor persoonlijke consulten heb ik gebruik gemaakt van verschillende hypnotherapeuten en coaches. De dingen die ik hiermee heb aangepakt waren mijn stofwisseling, een traumaverwerking en mijn golfspel verbeteren. Als je meer wil weten over mijn persoonlijke ervaringen met hypnose, neem contact op.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Back To Top