skip to Main Content

Wie ben ik?

Natuurlijk wil je weten wie je hypnotiseur is want je geeft je toch “over” aan mij tijdens een sessie. En daar zit meteen een veel gehoord misverstand want ik kan je in hypnose van alles laten doen maar niets wat jij niet echt zelf zou willen. Als ik als hypnotiseur bijvoorbeeld om je pincode zou vragen zou je direct uit hypnose komen.

 

Mijn achtergrond als hypnotiseur

Na de middelbare detailhandelsschool heb ik carrière gemaakt in de zakelijke – vooral facilitaire – dienstverlening. En nog steeds ben ik daarin een paar dagen per week actief, nu met name als coach, trainer en consultant.

Mijn opleiding tot hypnotiseur heb ik gevolgd bij Arno van den Munckhof, Ruud Nooyen en Ina Oostrom van Hypnose Centrum Nederland in Boxmeer. Daar ben ik getraind in reguliere hypnose maar ook EMDR hypnowave, sporthypnose, en regressie tijdens hypnose. Tot slot heb ik ook aanvullende trainingen gehad in het werken met kinderen.

Afspraak maken

Wat doet een hypnotiseur

Eigenlijk niets anders dan jou als cliënt begeleiden in zelfhypnose want elke vorm van hypnose is in feite zelfhypnose, Jij staat mij toe jou te begeleiden en jij staat jezelf toe in bewustzijnsniveau verlagen zodat ik toegang krijg tot jou krachtige onderbewustzijn.

Mijn persoonlijke ervaringen met hypnose

Zowel tijdens de verschillende trainingen als voor persoonlijke consulten heb ik gebruik gemaakt van verschillende hypnotherapeuten en coaches. De dingen die ik hiermee heb aangepakt waren mijn stofwisseling, een traumaverwerking en mijn golfspel verbeteren. Als je meer wil weten over mijn persoonlijke ervaringen met hypnose, neem contact op.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Zelf hypnotiseur worden?

Zou je het vak zelf willen leren dan verwijs ik je graag naar mijn trainers en collega’s van Hypnose Centrum Nederland in Boxmeer.

Back To Top