skip to Main Content

Wat kan een energetisch therapeut Eindhoven voor jou doen?

Ons lichaam streeft voortdurend naar evenwicht. Wanneer hierin een disbalans ontstaat, komen er blokkades. Ons hele lichaam is fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel verbonden. Als deze verbinding uit evenwicht is, spreek je van een blokkade. Als energetische therapeut in Eindhoven helpen we je de verstoorde balans te herstellen.

Veranderingen zijn onlosmakelijk met het leven verbonden. Sommige gebeurtenissen in het leven kunnen gevoelens van onbehagen en stress veroorzaken. Als deze gevoelens langere tijd aanhouden, kunnen ze leiden tot vermoeidheid, pijn en ziekte. Wij helpen je graag met energetische therapie in Eindhoven contact te maken met deze gevoelens, zodat de harmonie en het evenwicht in jezelf terugkeren.

Nieuws cursus

Als energetisch therapeut Eindhoven maken we gebruik van wereldwijde ervaringen en technieken

Alles om ons heen is energie die we kunnen gebruiken. Dit werkt ontspannend en versterkt je immuunsysteem en stimuleert het zelfregulerende vermogen van je lichaam. Liefdevolle aandacht en een respectvolle aanraking brengen verlichting en geven vaak andere inzichten.
Aangezien ieder mens uniek is, zal iedereen anders op een behandeling reageren.

Door een combinatie van technieken zoals reiki, holistic pulsing en quantum touch maar ook hypnose creëren we een individuele behandeling en doen we wat jij nodig hebt.

Soms treden er naderhand klachten op zoals vermoeidheid, stijgingen of dalingen in lichaamstemperatuur, stijfheid in spieren en gewrichten, emotioneel zijn, hoofdpijn of slaperigheid. Dit komt doordat het hele energetische systeem weer in balans wordt gebracht. Tijdens het opheffen van blokkades en het ontgiften van het lichaam komen er afvalstoffen vrij. Het is belangrijk om na een energetische therapie behandeling in Eindhoven veel te drinken, zodat deze afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

Het bijzondere van onze energetische therapie Eindhoven

We hebben de afgelopen 10 jaar zeer uiteenlopende vragen gehad van cliënten en bijna 2000 cliënten mogen helpen met hun specifieke vraag. Wij voelen ons nog elke dag dankbaar dat wij dit mooie werk mogen doen. Deze energetische therapie behandeling in Eindhoven is een combinatie van technieken en bevat onderdelen van een familieopstelling, reiki en systemisch coachen.

De grote verscheidenheid aan mogelijkheden binnen onze praktijk maken dat we voor heel veel problemen een passende oplossing hebben. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van partners die we – vanzelfsprekend alleen in overleg – inschakelen indien nodig.

Waar vind je onze energetische therapie Eindhoven?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat). Meer weten over wie wij zijn als energetisch therapeut den Bosch? Klik dan hier.

Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Afspraak maken

Het tarief bedraagt €95,- inclusief BTW per sessie van een uur.

De behandeling wordt uitgevoerd door Wilma en Ben ter Horst. Jij bepaalt wie voor jou het beste voelt.

Back To Top