skip to Main Content

Wat Hypnose Veldhoven voor jou kan doen?

Het woord Hypnose is afgeleid van het eeuwenoude Griekse woord Hypnos en dat betekent slaap. Bij hypnose is er echter geen sprake van ‘slaap’. Hypnose is een trance-ervaring. Wat is dan trance? Dit is een natuurlijk verschijnsel dat we allemaal vaker ervaren. Een voorbeeld van natuurlijke trance is de autorit vanaf het werk op weg naar huis. Op de snelweg realiseer je je dat je de volgende afslag moet nemen om thuis te komen. Je gedachten dwalen af. Het volgende dat je opmerkt, is dat je de straat in rijdt waar je woont… pas dan word je je weer letterlijk bewust van je omgeving. Je reed op de ‘automatische piloot’. In hypnose sessies wordt trance gebruikt als hulpmiddel.

Het is een manier om in contact te komen met je onderbewuste, je eigen bron van inspiratie en kracht. Het onderbewuste kent de diepere oorzaak van problemen en klachten en wijst je de weg naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Tijdens de drukte van alle dag wordt je aandacht afgeleid van jezelf. Je aandacht wordt opgeslokt door je omgeving. Trance is een vorm van sterk geconcentreerde aandacht op jezelf en je onderbewuste. De hypnotische trance kan worden omschreven als een toestand van alerte rust. Moeilijkheden worden mogelijkheden met hypnotherapie doordat je op eenvoudige wijze een dieper bewustzijnsniveau bereikt. Je kunt je eigen bronnen van innerlijke kracht en innerlijk weten ontdekken en vergroten. Het bijzondere van hypnotherapie is dat het je helpt om zelf de oplossing van je problemen te vinden.

Een praktijkvoorbeeld van Hypnose Veldhoven

Max is maar een keer geweest maar zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Hij had al sinds zijn jeugd last van hoogtevrees en wilde heel graag het leger in om zijn land te dienen. Na een sessie waarin we met behulp van hypnose in combinatie met EMDR hebben gewerkt was zijn angst weg. Hij werkt nu bij de lucht mobiel brigade en ja hij heeft zelfs zijn parachutisten brevet!

Wil jij weten of ook jouw probleem kunnen oplossen ?

Laat ons weten wat je wil bereiken, je krijgt van ons een eerlijk advies !

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief reguliere sessie (in 80% van de gevallen is 1 sessie voldoende)

€ 110,- maximaal 45 minuten. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst of Tim Brinkman

Tarief voor 2 personen met gezamenlijke intake

€ 200,- maximaal 1,5 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst of Tim Brinkman

Waar vind je ons als hypnotherapeut?

Wij zijn gevestigd op de 1e verdieping Provincialeweg 144 in Veldhoven.

Meer weten over wie wij zijn als hypnotherapeut ?

Klik dan hier.

Lijkt hypnotherapie je wat?

Als je meer wilt weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wilt maken klik dan op afspraak

Back To Top