skip to Main Content

Wat Hypnose Brabant voor jou kan doen?

Hypnose is een zeer krachtig stuk gereedschap om veranderingen definitief te laten plaatsvinden en dus gezondheid op een natuurlijke wijze te verbeteren en te zorgen voor optimale prestaties tijdens uw werk sport en dagelijkse bezigheden.

Met hypnose ervaar je een fysieke en mentale ontspanning en biedt een uitkomst in velerlei situaties waarbij stress en psychische druk een rol spelen. Daarom wordt hypnose ook steeds vaker toegepast in de medische wereld en in de topsport.

Een praktijkvoorbeeld van Hypnose Brabant

Ruim 2 jaar geleden kwam John de praktijk binnen, hij had enorm last van dwangneuroses. Ook was hij gediagnosticeerd met “Gil de la Tourette” Het syndroom is vernoemd naar de Franse neuroloog Georges Gilles de la Tourette (1857-1904). Mensen die hieraan lijden, hebben een onbedwingbare drang bepaalde bewegingen te maken of bepaalde geluiden of woorden te uiten. John dus ook; had zowel onrustige benen met een schijnbaar eigen wil en veel jeuk en daarnaast een onbedwingbare wil om te vloeken.

Nog lastiger was zijn angst voor stoepranden, hij kon er niet overheen stappen. Nu denk je wellicht wat raar maar je zult er maar last van hebben. Voor ons is dus geen enkel probleem “raar” wij werken met jou en jouw verhaal.

Na zijn eerste sessie was er al een substantiële verbetering en een maand later na de 2e behandeling was het probleem voor 90% opgelost. Echter na een half jaar kwamen de klachten weer gedeeltelijk terug maar na de 3e sessie nu een jaar gelden zijn de klachten zelfs voor 95% verdwenen. Je kunt je ongetwijfeld voorstellen welke impact dat heeft op het leven van John.

Wil jij weten of wij ook jouw probleem kunnen oplossen ?

Laat ons weten wat je wilt bereiken, je krijgt van ons een eerlijk advies !

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief reguliere sessie (in 80% van de gevallen is 1 sessie voldoende)

€ 110,- maximaal 45 minuten. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

Tarief voor 2 personen met gezamenlijke intake

€ 200,- maximaal 1,5 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

Waar vind je ons als hypnotherapeut?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt mij- als hypnotherapeut – achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat). Meer weten over wie ik ben als hypnotherapeut ? Klik dan hier. Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top