skip to Main Content

Wat kan Familie opstellingen Eindhoven voor jou kan doen?

Vanaf onze geboorte maken we deel uit van systemen zoals ons gezin, familie, vrienden, school, werk en land. Al deze systemen hebben hun eigen “regels en wetten”, soms expliciet, veelal impliciet. Deze systemen hebben invloed op ons, echter onze familie en zelfs de voorgaande generaties hebben een doorslaggevende invloed op hoe wij ons leven ervaren en leven.

Bewust en vooral onbewust zijn we loyaal aan ons familiesysteem en houden we patronen in stand die ons niet meer dienen. Dit kan zich uiten in b.v. terugkerende conflicten, geen rust kunnen vinden, succes of faalangst, moeite hebben bij jezelf te blijven, het niet uiten van gevoelens etc.

Een familieopstelling is een prachtige methode, die zicht- en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder. De opstelling geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem.

Een praktijkvoorbeeld van Familie opstellingen Eindhoven

Hassan is de oudste zoon in een gezin van 8 kinderen die al op jonge leeftijd naar Nederland zijn gekomen. In zijn werk kreeg Hassan steeds meer last van “onwillige medewerkers” en dat belemmerde zijn carrière. Uit de opstelling bleek dat hij in het gezin de plaatsvervanger van zijn vader (die vaak weg was) was geworden. In die rol was hij streng voor zijn jongere broertjes en zusjes. Hij was zich niet bewust dat hij dat patroon ook in zijn werk voortzette. Dit inzicht veranderende zijn hele stijl van leiding geven.

Waar zit Familie opstellingen Eindhoven?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: De Houtwal 2e 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm).

Meer lezen over familieopstellingen of weten over ons?

Als je meer wil lezen over het fenomeen familieopstellingen kijk dan hier.
Wil eerst meer weten over wie wij zijn kijk dan hier.

Werkwijze

Elke begeleider familieopstellingen ontwikkeld in de loop van de tijd zijn of haar eigen vorm. In onze werkwijze en visie laten we zoveel mogelijk over aan het systeem en is er volop ruimte voor de inbreng van representant. Als begeleiders “voelen we in” en gebruiken vooral, wat je ook zou kunnen noemen onze intuïtie. In een opstelling is er daarbij natuurlijk geen enkele verplichting om iets te doen of te laten het is juist een vorm waarin je mag voelen wat de opstelling met jou doet en hoe jij je daartoe wil verhouden.

Tarief Vraagsteller

€75,- inclusief BTW per sessie. Deze worden begeleid door Ben en/of Wilma ter Horst, jij mag kiezen.

Tarief (representant/ belangstellende)

€15,- inclusief BTW per sessie.

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top