Wat is een biotensor

De biotensor is een bio-energetisch meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr.J.Oberach. De ontwikkeling komt voort uit de wichelroede en de pendel. Het is een uiterst gevoelig meetinstrument, het vangt trillingen op en neemt de onderlinge verschillen waar. Zo wordt bijvoorbeeld het lichaam onderzocht op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen. Met de biotensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken.

Daarnaast kan er ook op afstand door middel van een foto getest worden. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij een vervolgafspraak of als de persoon fysiek niet aanwezig kan zijn.

Het bijzondere van een behandeling met de biotensor.

Naast het gebruik van de biotensor gebruik ik in de behandeling ook mijn kennis van en ervaring met ander vormen van energie werk zoals het werken met Reiki, Holistic Pulsing, Quantum Touch technieken, Chakra en Aura healing en het gebruik van 6e zintuig. De combinatie van deze onderdelen geven een holistische kijk op jouw als mens en kan zeer helpend zijn als jij als cliënt geen idee hebt waar bepaalde patronen of klachten vandaan komen.

Waar zit Holistisch Centrum Brabant?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: De Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm).

Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak en als je meer wil weten laat het ons weten.

Tarief

Het tarief bedraagt €85,- inclusief BTW per sessie van 1 uur.

De behandeling wordt uitgevoerd door Wilma ter Horst

Afspraak maken