skip to Main Content

Wat kan een behandeling met Biotensor Brabant voor jou doen?

Alles in het universum bestaat uit trillingen. Ook alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De Biotensor vangt elke trilling op en neemt de onderlinge verschillen waar. Met de Biotensor  en NEI  (Neuro Emotionele Integratie ) wordt jouw lichaam onderzocht op fysieke en/of emotionele verstoringen. Op die manier wordt op alle niveaus duidelijk welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken, ziek of verstoord is. Als dit duidelijk is kan ook getest worden wat een goede behandeling zou kunnen zijn.

Meer lezen over de toepassing van de biotensor in Neuro Emotionele Intergratie ? Kijk dan direct hier

Biotensor Brabant is gebaseerd op ervaring en een wereldwijd gebruikte techniek

De biotensor is een bio-energetisch meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr.J.Oberach. De ontwikkeling komt voort uit de wichelroede en de pendel. Het is een uiterst gevoelig meetinstrument, het vangt trillingen op en neemt de onderlinge verschillen waar. Zo wordt bijvoorbeeld het lichaam onderzocht op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen. Met de biotensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken. Met behulp van een foto of bijvoorbeeld een plukje haar (van u of uw kind) kan ook worden getest met de biotensor. 

Het bijzondere aan een behandeling bij Biotensor Brabant

De Biotensor maakt bewegingen die duidelijk zichtbaar zijn en geven zo letterlijk zicht op dat wat er is, of juist niet is. Naast deze behandeling maak ik ook gebruik van mijn kennis en ervaring met ander vormen van energie werk Quantum Touch technieken, Holistic Pulsing,  Reiki,  Chakra en Aura healing en het gebruik van 6e zintuig.

Hoe een behandeling bij Biotensor Brabant jouw leven kan veranderen

Met behulp van de test met de Biotensor kunnen we snel zicht krijgen in de oorzaak van de verstoring dit kunnen bijvoorbeeld de volgende zijn:

  • Allergieën
  • Voedselcombinaties
  • Vitamines en mineralen
  • Producten
  • Chakra’s
  • Straling
  • Check-up lichaam en organen
  • Etc.

De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit apparaat kunnen we meten hoeveel energie op een bepaald moment op een bepaalde plaats aanwezig is. Ook kunnen we meten of een supplement geschikt is voor een lichaam. Met behulp van de Biotensor kan aangeven worden welke therapie op dat moment het meest geschikt is. Het werken met de Biotensor gaat razendsnel. Binnen een minuut kunnen er tientallen producten getest worden.

Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak en als je meer wil weten laat het ons weten. 

Afspraak

Waar zit Biotensor Brabant

Wij zijn gevestigd aan de Provincialeweg 144, 5503 HK te Veldhoven. Wij zitten op de eerste verdieping.

 

Het tarief bedraagt €95,- per sessie van ongeveer een uur.

De behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

 

 

Back To Top