skip to Main Content

Energetisch Coach

Wat kunnen wij als energetisch coach voor jou doen?

Wij hebben geleerd onze eigen lichaamsenergie “af te stemmen” op die van jouw als cliënt. Op deze manier energetisch coachen voelen we wat er in jouw lichaam of zelfs daar buiten in je aura afspeelt. Als er blokkades zijn hebben we verschillende manieren om deze op te heffen zodat de energie weer vrijelijk kan stromen. Zoals de naam al zegt hebben wij een holistische kijk op de wereld en werken dan ook altijd vanuit dat principe. Concreet betekent dat, dat wij de mensen zien als één systeem, dus een mentaal emotioneel en fysiek wezen.

Deze elementen zijn met elkaar verbonden maar natuurlijk ook met de omgeving. Als er een ziekte is of ander ongemak is er sprake van een verstoorde balans. De behandeling is er altijd opgericht de balans weer terug te brengen op basis van het zelf genezend vermogen om van het lichaam.

Dit uit balans zijn kan op het mentale vlak zijn, zoals angsten, stress of piekeren maar ook het emotionele vlak zoals somber voelen, huilen een kort lontje je of zelfs echte woede aanvallen en agressie. Soms worden de eerste signalen juist merkbaar in het lichamelijke deel. Denk hierbij aan de rug of nek klachten of langdurige hoofdpijn. In de meeste gevallen leidde de klachten op het ene vlak ook tot klachten ook op een van de andere vlakken.

Wij vergelijken een blokkade vaak met een ui, gestolde of bevroren energie opgebouwd uit verschillende lagen. Elke laag dient daarbij weer ter bescherming van de laag er onder. Door het letterlijk afpellen kom je steeds dieper tot de kern. Door energetisch coachen kan dit met de nodige zorgvuldigheid omdat ieder mens anders is en welk thema zijn of haar eigen tempo. Als energetisch coach maken we gebruik van verschillende technieken

Hierbij maken we gebruik van een breed scala aan technieken omdat wij zelf zeer breed zijn opgeleid, Wilma met een medische achtergrond als verpleegkundig professional en een sterk ontwikkeld 6e zintuig en Ben sterk vanuit de NLP en hypnotherapie. Daarnaast is elke vraag van een cliënt uniek en doen wij wat nodig is.

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Hoe een holistisch energetisch coach jouw leven kan veranderen?

Een mooi voorbeeld van het effect van een energetische coachen is de volgende casus. Merel (niet haar echte naam) had al een tijdje last stress woedeaanvallen. Ze had een recept gekregen voor kalmering ’s tabletten maar dat was niet wat ze zocht ze wilde er mee aan de slag. Waar komt het vandaan en vooral hoe kan ik het veranderen?

Door gebruik te maken van energetisch coachen en technieken ontleend aan holistic pulsing kon ik haar snel laten ontspannen en kregen de emoties de vrije loop. Daarin bleek haar jeugd, zoals zo vaak, een grotere impact te hebben gehad dan ze zelf had gedacht. Na de eerste sessie had ze het gevoel alsof er een lading beton van haar schouders was afgegleden.

In de vervolg behandeling hebben we nog gewerkt aan het herstel van haar hormonale balans waardoor zijn lekkerder in haar vel kwam te zitten. Een prachtig voorbeeld van het herstellen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daar zijn onze behandelingen altijd op gericht.

De regie terugbrengen in het eigen leven is altijd onze ambitie. We zijn dan ook dankbaar voor de mooie resultaten die we in de afgelopen jaren met verschillende mensen hebben mogen bereiken. Voor ons voelt energetisch coachen dan ook zelden als werk maar eerder als een roeping om van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen. En als bonus leren wij zelf ook weer van elke cliënt die onze praktijk binnen loopt.

Vooraf is moeilijk in te schatten hoeveel behandelingen nodig zijn maar in de meeste gevallen gaat het om 1 tot maximaal 3 behandelingen op één thema.

Waar vind je ons als energetisch coach?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel.

Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm aan de straat).

Meer weten over wie wij zijn als energetisch coach? Klik dan hier

Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op afspraak

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top