skip to Main Content

Wat Quantum Touch Brabant voor jou kan doen

In een Quantum Touch behandeling ga ik uit van verschillende ademhaling en bewustwordingstechnieken, om jouw zelfgenezingskracht te stimuleren. Daarmee zorg ik ervoor dat jij zelf bepaalde klachten of symptomen kunt verhelpen. We maken dus gebruik van jouw innerlijke kracht. Quantum Touch behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Mijn advies is dan ook altijd om ook een reguliere arts te raadplegen. Toch is het zo dat we met alternatieve geneeskunde vaak zeer snelle, bijzondere en vooral duurzame oplossingen vinden.

Quantum Touch Brabant gebaseerd op wereldwijd gebruikte technieken

In de sessie maak ik gebruik van een lichte aanraking met de handen in verschillende posities maar ook, visualisatie, ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken. Hierdoor creëren we samen een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek. Deze hoogfrequente trilling zet jouw zelfgenezing in werking; daar waar het lichaam het nodig heeft.

Het is een liefdevolle, pijnloze en krachtige healingmethode door middel van de handen, die toegepast kan worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en emotioneel welbevinden. Tijdens de gehele sessie heb jij als cliënt de regie, je gaat steeds beter ervaren wat goed voor je is.

Het bijzondere van onze behandeling;

Naast de Quantum Touch technieken gebruik ik in de behandeling ook mijn kennis van en ervaring met ander vormen van energie werk zoals het werken met Reiki, Holistic Pulsing Chakra en Aura healing en het gebruik van 6e zintuig. Deze laatste kan zeer helpend zijn als jij als cliënt geen idee hebt waar bepaalde patronen of klachten vandaan komen.

Hoe Quantum Touch Brabant jouw leven kan veranderen

Niet alleen bij concrete en fysieke pijnklachten is de behandeling zeer effectief maar ook bij meer emotionele problemen. In die gevallen worden blokkades opgeheven zodat de energie weer vrij kan stromen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig maar in de meeste gevallen geeft één sessie al direct resultaat.

Waar zit Holistisch Centrum Brabant

Wij zijn gevestigd aan de Provincialeweg 144, 5503 HK te Veldhoven. Wij zitten op de eerste verdieping.

Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak en als je meer wil weten laat het ons weten.

Afspraak maken

Tarief

Het tarief bedraagt €95,-per sessie van een uur.

De behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

Back To Top