skip to Main Content

Wat kan Reading Eindhoven voor jou doen?

Het woord readen staat natuurlijk voor lezen maar dat dekt eigenlijk niet de lading. Want wat ik doe is mezelf openstellen voor de spirituele wereld en in het bijzonder het contact met mijn gidsen. Zij begeleiden mij in een gesprek en zorgen ook voor het contact met jouw of ander gidsen.

Een reading dient niet om je kant-en-klare antwoorden te geven op een vraag als “wat moet ik doen?” maar geeft je informatie die jou kan helpen tot meer helderheid, duidelijkheid, begrip en bewustzijn te komen zodat je vervolgens (beter) zélf in staat bent een keuze te maken ten aanzien van wat je wel of niet wilt doen. We mogen allemaal zelf onze vrije wil en keuzevrijheid aanspreken om zélf onze keuzes te maken.

Een praktijkvoorbeeld van Reading Eindhoven

Martha is een gescheiden vrouw met dochter van 7 jaar. De vader wil – tot groot verdriet van Martha – al jaren geen contact meer. In de reading krijgt ze het advies om een foto te plaatsen in de kamer en af en toe eens een kaarsje aan te steken en zelf initiatief te nemen. Ze besluit tijdens de jaarwisseling om een bericht te sturen met wat recente foto’s van hun dochtertje. Na een paar weken ontvangt ze een email bericht dat hij spijt heeft van zijn keuzes en dat hij graag afspraken wil maken over een ontmoeting met zijn dochter. De reading heeft Martha het vertrouwen gegeven dat er een kans was om de band te herstellen en actie laten ondernemen.

Waar zit Reading Eindhoven?

Wij zijn gevestigd in een schuurwoning op het adres: De Houtwal 2E 5463 XJ in Veghel. Je vindt ons achter op het erf (parkeren kan in de berm).

Tarief

€75,- inclusief BTW per sessie. Deze worden begeleid door Ben en/of Wilma ter Horst, jij mag kiezen.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

Tarief (representant/ belangstellende)

€15,- inclusief BTW per sessie.

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het "toeval" helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top