skip to Main Content

Wat Reiki Brabant voor jou kan betekenen

Als alternatieve geneeswijze is Reiki in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen mij en jou. Reiki helpt vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen.

Reiki Brabant maakt gebruik van wereldwijde kennis en techniek

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het ‘kracht van de zon’. De helende energie werkt zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging.

Het bijzondere van een behandeling bij Reiki Brabant

Een behandeling bij Reiki Brabant is gebaseerd op een Holistische kijk op de mens die wij ontmoeten. Wij maken we bij Reiki Brabant ook gebruik van technieken, ervaring met en kennis op gebied van Quantum touch, Holistic Pulsing, Chakra en Aura healing, en het gebruik van het zesde zintuig.

Hoe kan Reiki Brabant jouw leven veranderen

Er hoeft geen diagnose te worden gesteld; de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Het is voor mij ook fijn om Reiki te geven, omdat het even ontspannend voor mij werkt als voor jou. Er wordt immers niet met eigen energie gewerkt, maar met de kosmische energie, waardoor geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden. Het mooie van Reiki is de eenvoud.

Afspraak maken

Waar zit Reiki Brabant

Wij zijn gevestigd aan de Provincialeweg 144, 5503 HK te Veldhoven. Wij zitten op de eerste verdieping.

Lijkt het je wat? Als je meer wil weten neem dan contact met ons op en als je een afspraak wil maken klik dan op:

Het tarief bedraagt €75,- per sessie van 45 minuten.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben en Wilma ter Horst, jij mag kiezen.

Back To Top