Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het ‘kracht van de zon’. De helende energie werkt zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging.

Afspraak maken

Er hoeft geen diagnose te worden gesteld; de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Het is voor mij ook fijn om Reiki te geven, omdat het even ontspannend voor mij werkt als voor jou. Er wordt immers niet met eigen energie gewerkt, maar met de kosmische energie, waardoor geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden. Het mooie van Reiki is de eenvoud.

Tarief

Het tarief bedraagt €85,- inclusief BTW per sessie van 1 uur. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben en Wilma ter Horst, jij mag kiezen.