skip to Main Content

Wat kan Holistic Pulsing Eindhoven voor jou kan doen?

In de eerste plaats een misverstand uit de weg nemen, Holistic Pulsing is geen massage, het is een techniek waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd en gestrekt in een bepaald ritme.

Dit nodigt het lichaam uit om spanningen los te laten op diepere niveaus en meerdere lagen van ons energetisch lichaam. Holistic Pulsing maakt daarmee de weg vrij om het zelf genezend vermogen van het lichaam weer te activeren.

Ons lichaam bestaat namelijk voor meer dan ca. 70% uit water. Het is dus erg belangrijk dat dit kan stromen. Door opgebouwde spanningen kunnen er blokkades ontstaan in deze stroming, vergelijkbaar met een stapel stenen in een rivier.

Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor het water beter kan stromen, organen beter functioneren en klachten vrij zijn om te mogen verdwijnen. Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing.

Tijdens een Holistic Pulsing behandeling ligt je gekleed op de massagetafel en duurt normaal gesproken ongeveer een uur.

Een praktijkvoorbeeld van Holistic Pulsing Eindhoven

Recent een verhaal van een dementerende man die nog maar zelden sprak. Hij kon echter nog wel met klanken aangeven of hij iets prettig vond of juist niet. Tijdens de pulsing sessie ontspande zijn hele lijf en kreeg meer kleur in zijn gezicht. Na afloop zij hij letterlijk; kom je morgen weer?

Waar zit Holistic Pulsing Brabant?

Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping van de Provincialeweg 144 in Veldhoven.

Tarief

Het tarief bedraagt €95,- per sessie van een uur.
De behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst

Ons aanbod

Wij bieden in onze praktijk verschillende mogelijkheden aan om te groeien in bewustzijn en proberen samen antwoord te vinden op vragen als: wie ben ik eigenlijk; waarom kom ik steeds dezelfde thema’s tegen; wat is mijn taak hier en hoe wil ik mijn leven vorm geven? Wij bieden verschillende oplossingen voor coaching, hypnose en spiritualiteit, door middel van verschillende cursussen, persoonlijke trainingen en groepstrainingen.

Ben ter Horst

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Een leven lang groeien en ontwikkelen, daar geniet ik van. Deze theoretische- en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben, is mijn gereedschap; mensen in beweging brengen, regie terug geven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren, dat is mijn passie.

Wilma ter Horst

Ieder mens heeft een bestemming en het “toeval” helpt mee om die te bereiken!

De combinatie van werken in de zorg als verpleegkundige, NLP, systemisch werk en mediumschap maken dat ik op een holistische wijze kijk naar de mens die ik ontmoet. Ik gun iedereen een ontmoeting met zichzelf en ga graag als metgezel mee op deze reis. Niet om koers te bepalen maar om je op koers brengen en te houden.

Back To Top