skip to Main Content

Hypnose als effectieve behandeling bij verslavingen

Eigenlijk is het niet onder hypnose maar in hypnose gaan….maar dat even voor de volledigheid. Van alle behandelingen die mogelijk zijn in hypnose is het behandelen van verslavingen het meest succesvol. Er wordt in je brein namelijk daadwerkelijk een verbinding verbroken die er ooit is ontstaan tussen  de “stof”  zoals alcohol of bijvoorbeeld cocaïne. Echter ook andere vormen van dwangverslavingen zoals porno, game of gokverslavingen zijn vaak goed behandelbaar.

Verslavingen kunnen veel verschillende oorzaken hebben en zijn soms zelfs gedeeltelijk erfelijk. Ook je opvoeding en de dingen die je hebt meegemaakt zijn van invloed. Uiteindelijk zijn veel verslavingen een manier om te vluchten voor de pijn (van de werkelijkheid), het vullen van een leegte of simpelweg even ontspannen. Het is mijn stelling dat de verslaving je ergens iets oplevert (al was het maar een illusie van…..). Tijdens de intake onderzoeken we jouw verhaal, want mogelijk dat je andere strategieën nodig hebt, dus iets anders moet doen naast het stoppen met de verslaving.

Meer dan 1500 cliënten gingen je voor en bij slechts enkele zonder resultaat. Afscheid nemen van een verslaving gaat in de meeste gevallen in 1,2 en soms in 3 sessies waarbij gebruik gemaakt wordt van een zeer effectief script, grote kans dat jij daar dus ook bij kunt horen.

Ben jij er helemaal klaar mee ?….maak dan nu een afspraak. Graag help ik je met je strijd. Kijk maar in onze rubriek “klanten vertellen” voor de succesverhalen. Die vrijheid gun ik jou ook dus maak snel een afspraak:

Afspraak maken

Moet ik geloven in hypnose om te kunnen stoppen met mijn verslaving?

Dat is niet nodig en je mag zeker kritisch zijn. Om een goede hypnose te kunnen ervaren is een open en nieuwsgierige houding het meest effectief.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen. 

 

Tarief reguliere sessie

€110,- maximaal 1 uur, deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst of Tim Brinkman

 

Back To Top