skip to Main Content

Eigenlijk is het niet onder hypnose maar in hypnose gaan….maar dat even voor de volledigheid. Van alle behandelingen die mogelijk zijn in hypnose is het behandelen van verslavingen het meest succesvol. Er wordt in je brein namelijk daadwerkelijk een verbinding verbroken die er ooit is ontstaan tussen  de “stof”  zoals alcohol of bijvoorbeeld cocaïne. Echter ook andere vormen van dwangverslavingen zoals porno, game of gokverslavingen zijn vaak goed behandelbaar.

Niet langer meer verslaafd, het is vaak mogelijk

Honderden cliënten gingen je voor en bij slechts enkele zonder resultaat. Afscheid nemen van een verslaving gaat in de meeste gevallen in 1,2 en soms in 3 sessies waarbij gebruik gemaakt wordt van een zeer effectief script, grote kans dat jij daar dus ook bij kunt horen. Ben jij er helemaal klaar mee ?….maak dan nu een afspraak. Graag help ik je met je strijd. Kijk maar in onze rubriek “klanten vertellen” voor de succesverhalen.

 

 

Die vrijheid gun ik jou ook dus maak snel een afspraak:

Afspraak maken

Moet ik geloven in hypnose om te kunnen stoppen met mijn verslaving?

Dat is niet nodig en je mag zeker kritisch zijn. Om een goede hypnose te kunnen ervaren is een open en nieuwsgierige houding het meest effectief.

Zoek je meer wetenschappelijk bewijs?

In bijgaande uitzending van NPO meer statistische bewijs van het effect van hypnose behandelingen. Click op de play knop en laat de wetenschap je overtuigen.

Tarief reguliere sessie 

€110,- maximaal 45 minuten. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Ben ter Horst.

 

Back To Top