skip to Main Content

Wat is nu precies dat 6e zintuig ?

Omdat Wilma ter Horst al lange tijd contact heeft met haar gidsen (sommige mensen noemen het entiteiten of engelen) was het een logische keuze om naast de NLP-technieken ook deze hulpbron in te schakelen.

Wilma spreekt zelf graag over haar 6e zintuig maar wordt ook vaak medium genoemd of paragnost. Deze laatste is iemand die een of meerdere paranormale gaven heeft zoals helderhorend of heldervoelend. Het woord para betekent naast of voorbij, dus in dit geval voorbij het normale.

Wij zijn echter van mening dat iedereen een 6e zintuig heeft die we in de basis onze intuïtie noemen. Een medium heeft dit echter verder ontwikkeld en is – zoals in Wilma’s geval – in staat om contact te leggen met jouw gidsen of soms ook direct met overledenen als zij daartoe zelf in staat zijn.

Belangrijk is echter dat in deze vorm van communicatie je die informatie krijgt die jij nodig hebt voor een volgende stap en dus niet (per se) datgene wat jij graag wil horen. Je open stellen voor je gidsen is vooral luisteren naar wat zij jou te zeggen hebben en daarmee aan de slag gaan.

In haar werk als coach stemt Wilma dus via haar gids af op jouw gidsen. Zij weten wat het verlangen van jouw ziel is en worden niet beïnvloed door allerlei aardse zaken als tijd, spijt, angst, boosheid en verdriet etc. Deze informatie vormt dan een mooi uitgangspunt om te kijken of de koers die gekozen is ook het meest dicht bij het verlangen van jouw ziel ligt.

Naast dit deel van de sessie is het natuurlijk belangrijk om de informatie vervolgens om te zetten in bijvoorbeeld ander gedrag. Je moet er natuurlijk wel iets mee kunnen. Hier gebruikt Wilma verschillende invalshoeken afhankelijk van wat er op dat moment voor jou nodig is. Vaak zijn dit elementen uit NLP  of  het systemisch is werk.

NLP staat hierbij voor Neuro Linguïstisch Programmeren (zie voor meer details  NLP). Deze methode leert je op welke manier jij de werkelijkheid om je heen waar neemt. Hoe je deze vergelijkt met je programmering in de vorm van bijvoorbeeld overtuigingen. Deze overtuigingen leiden tot een gevoel waarmee een bepaald gedrag wordt aangestuurd. NLP geeft je inzicht in hoe dit proces voor jou werkt en hoe je dit, indien gewenst, ook daadwerkelijk kunt veranderen.

Het systemische deel van de coaching vindt zijn oorsprong in het werk van Bert Hellinger, die vooral bekend werd van het fenomeen familie opstellingen. Maar zijn onderzoek geeft veel meer handvatten om te begrijpen wat de impact is van de eerste levensjaren op de persoonlijke ontwikkeling van de mens. Zeker in dit geval als het gaat om coachen met het zesde zintuig is deze invalshoek buitengewoon interessant, ook als het betreffende familielid of familieleden inmiddels zijn overgegaan. In het systeem van herkomst.namelijk iedereen, altijd mee ook als deze niet meer in leven zijn. [/vc_column_text][/vc_column]

Afspraak maken

Tarief

Het tarief bedraagt € 95,-  per sessie van een uur.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Wilma ter Horst.

 

Back To Top