Nieuwsbrief juni 2021 Bekijk de webversie
Holistisch Centrum Brabant
Nieuwsbrief juni 2021
Inmiddels hebben we al wat mooie zonnige dagen gehad en gaan we echt richting de zomer. Corona beheerst - voor de meeste van ons - niet meer het hele  leven terwijl er ook een groep mensen is die nog dagelijks worstelen met de gevolgen.

In beide gevallen is de vraag  relevant; wat heeft Corona voor jou veranderd? Ben je anders naar de wereld, de mensen en dieren om je heen gaan kijken?

Ter overweging de vraag wat de overeenkomst is  tussen varkenspest (1998) de gekke koeien ziekte (2011), q-koorts (2015) vogelgriep (elk jaar) en Corona (2020)... inderdaad dieren. Nee hier verder geen preek over dierenwelzijn, CO2 uisttoot, orm je eigen oordeel bijvoorbeeld door te kijken naar de documantaire Cowspiracy (2014).

Wel een waarschuwing vooraf het heeft ons in één klap 95% veganisten gemaakt. 
Why worry, waarom je zorgen maken ?
Wij hebben de overtuiging dat lichaam en geest één geheel zijn, een cybernetische eenheid (de NLP term).

Dat is ook de reden voor het woord holistisch in onze naam afgeleid van holos (grieks voor het geheel).

Wij kijken in al onze behandelingen naar het lijf en het brein, zij beinvloeden elkaar continue. Dit begeuurt slechts beperkt bewust maar voor het overgrote deel onbewust.

Er gebeuren elke dag dingen om ons heen van onschuldige tot zeer traumatische daar hebben we meestal maar weinig invloed op. Echter op hoe we er mee omgaan heeft ons brein volledige regie en dat heeft weer een direct gevolg voor hoe we (letterlijk) in ons vel zitten. 

Heb je een probleem in je leven? Kijk eens naar het model en kom tot de conclusie dat zorgen maken nooit een oplossing is. Dus of je gaat handelen of je laat het met rust (ook weer letterlijk).

Zelfs in schijnbaar uitzichtsloze situatie's  en verdriet zou je kunnen "waarnemen" dat de situatie nu is wat hij is en dat je, jezelf toestaat om je (voor nu) machteloos te voelen

Heb je hulp nodig, dan zijn we er voor je.

Ben ter Horst
Alles wat je aandacht geeft groeit, dus durf te kiezen!

Ben ter Horst
Last van burn out verschijnselen?


In de vorige nieuwsbrief maakt we al melding van een unieke gelegenheid om een behandelingstraject te krijgen van 4 sessie's (vaak vergoed door de verzekeraar) van niet één maar twee energetisch therapeuten.


De afgelopen jaren werkte ik al als energetisch therapeut maar wilde graag verder verdiepen. Daarom rond ik op dit moment mijn 4 jarige HBO opleiding als behandelaar af met een stage. 

Daarvoor zoek ik nog enkele clienten, je wordt dus door mij behandeld onder supervisie van een collega behandelaar. Zij factureren de behandeling (die vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering) mijn tijd krijg je gratis.

Als dank voor je deelname krijg je, van mij, zelfs nog 2 klankschalen sessie's t.w.v. 150 euro gratis.

Wil je meer weten neem dan even contact met me op.

Ps de behandelingen vinden plaats in Eindhoven of Tilburg en indien nodig vergoed ik jouw reiskosten.

 
Het systeem laat zien wat er is.....
en wat jij nu nodig hebt ! 

— Wima ter Horst
Familie opstellingen
We krijgen wekelijks vragen van mensen die graag willen deelnemen aan een familieopstelling. Wij hebben echter besloten het groepswerk pas na de zomervakantie weer te hervatten maar.......we kunnen je ook nú helpen met een individuele opstelling.

Hierbij maken we gebruik van houten speelstukken, matjes, kussens, stoelen en niet te vergeten ons zelf. We zijn in staat om verschillende representanten rollen op ons te nemen en zo samen, jouw systeem neer te zetten. Het is elke keer weer fenomenaal wat een opstelling brengt voor veel mensen life changing. 

Wil jij een stap zetten in jouw ont-wikkeling, maak een afspraak an laat je verrassen.

Ps data voor na de zomer vind je in de agenda; hier 
 
Iedereen heeft een bestemming en het “toeval” helpt mee om die te bereiken!
Wilma ter Horst
Meer weten click op een van de 4 thema's
Coaching
Hypnose
Opstellingen
Spiritualiteit
Ben ter Horst
0413 32 22 22
06 - 81 34 21 02
info@holistischcentrum-brabant.nl
Wilma ter Horst
0413 32 22 22
06 - 12 75 87 37
info@holistischcentrum-brabant.nl