Skip to content

Hypnose sessie op afstand / online

Stel je voor: zonder dat je je huis hoeft te verlaten, kun je je geestelijke en lichamelijke welzijn verbeteren door middel van hypnose op afstand. Dit krachtige hulpmiddel werkt ook op afstand, maar geeft je de vrijheid om het te ervaren waar en wanneer het jou uitkomt.

Afspraak maken

Hoe werkt hypnose op afstand?

Dankzij videobellen begeleidt de hypnotherapeut je door de sessie, net zoals tijdens een fysieke ontmoeting. Hypnose werkt namelijk door het aanspreken van je onderbewustzijn, en dit kan perfect worden bereikt zonder fysieke nabijheid. Eerst vindt er een intake plaats, daarna de hypnose.

Waarom zou je hypnose op afstand kiezen?

  • Gemak: Geen reistijd en minder wachttijd.
  • Flexibiliteit: Je kunt je sessies inplannen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
  • Comfort en Veiligheid: Omdat het thuis (of in een herkenbare setting plaatsvindt) voelen veel mensen zich meer en sneller ontspannen, wat de effectiviteit van de sessie kan vergroten.

Wat heb je nodig?

  • Een rustiger plek waar je even ongestoord kunt verblijven.
  • Goede internetconnectie.
  • Een koptelefoon is aan te raden.

Twijfel je nog?

Misschien vraag je je af of hypnose op afstand wel kan werken. Het antwoord is: ja. De kracht van hypnose zit namelijk niet in de fysieke nabijheid van de therapeut, maar in de begeleiding van je gedachten en je vermogen om je onderbewustzijn te openen.

Om dit te begrijpen moet een veel gemaakte misvatting over hypnose worden verhelderd: een hypnotherapeut hypnotiseert niet. Een hypnotherapeut creëert omstandigheden waarin hypnose kan plaatsvinden. Vervolgens geeft de therapeut persoonlijke, hypnotische suggesties die transformatie in gang zetten.

Hypnose is een natuurlijk proces dat zich op neurologisch vlak vertaald in een bijbehorende hersenfrequentie, fysiologisch tot diepe ontspanning, en psychologische tot het veranderen van diepe overtuigingen en bijbehorende hardnekkige patronen. Afstand staat los van de mogelijkheden die hypnose kan bieden.

Korte wachttijden
Zonder doorverwijzing
Vergoeding mogelijk

Wie is je gesprekspartner?

Tim Brinkman

Meer objectieve informatie?

Klik op de afbeelding hieronder om de video af te spelen.

Onze tarieven

Online sessie

125
  • Het tarief is voor een on-line sessie van ongeveer een uur op een tijdstip naar keuze.
  • De behandeling wordt gegeven door Tim Brinkman
Back To Top